Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brejwhart

Jakie macie zdanie o OstrejSiostrze? Nie pytam o lubienie czy nielubienie.

Polecane posty

Gość brejwhart

Jakie macie o niej zdanie, co o niej myślicie? Oczywiście wnosząc po tym, co tu pisze, z kim pisze? Co uważacie?

Gość endra lujka
czeho

Gość [:][:][:]
wypasiona foczka :classic_cool:

Gość Daniel812
myśle że to cichodajka

Gość qlusqa
na innym topie zadałam jej takie pytanie ale udaje głupią i nie odpowiada: ''Lejzi gadała sobie z Dyrektorem ale oczywiscie musialas sie pojawic i zj**ac rozmowe? powiedz po co to robisz? czemu ciagle przylazisz tam gdzie cie nie chca? czemu ciagle wpie**alasz sie miedzy wodke a zakaske? miotasz sie po tym forum jak jakas przybleda, przywalasz sie do ludzi ktorzy nie chca z toba gadac, po jaki ch*j to robisz? potrafisz mi to wyjasnic czy znowu napiszesz ''to wolne forum'' albo ''pisze gdzie chce i co chce''? pytam jak najzupelniej powaznie, dlaczego ciagle przeszadzasz innym w normalnych rozmowach wiecznym wtracaniem swoich trzech groszy???'' Nie wiem czy jest upośledzona, czy nie rozumie co do niej piszę, czy może wie, że mam rację ale nie wie co odpisać? obstawiam to trzecie 😴

Jestem taka podniecona :classic_cool: Już z miesiąc minął chyba, od ostatniego tematu założonego przez pomarańcze na mój temat :classic_cool: ❤️

Gość nie pogrążaj się swoją
tępota :classic_cool:

Gość sdfgsdfgdsfd
Sądząc po zdjęci w stopce to zwykły lachon :P

Sądząc po zdjęciu to ma ma apetyczne brzoskwinki/nektarynki :classic_cool:

Gość sądząc po zdjęciu chyba wstydz
wstydzi się swojej maski - najpierw miałą kask, potem okulary na pół ryja, teraz brzoskwinie, wcześniej na focie było tyle fotoszopa, że graficy Playboya moga się schować ze swoimi przeróbkami :classic_cool:

"wstydzi się swojej maski " No co ty. Po prostu rozmówcy tak elokwentni jak Ty ją onieśmielają. :classic_cool:

Gość uważaj oj uważaaj
Nie mam czego ci zazdrościć raszplo, uwierz :) A jeśli Lejzi stać na kopiowanie - na co stać ciebie? Jedyną onomatopeją, którą jesteś w stanie z siebie wydzierżyć jest ''buahahha'' ? No tak, w sumie jak nie ma się nic ciekawego do powiedzenia.. trzeba nadrabiać dzikim rżeniem, racja :)

Gość uważaj oj uważaaj
jak może ci się wydawac, skoro mnie nie widziałaś? :) że piszę z zazdrości? Nie, pisze, bo głupota, debilizm i zachowania takie jak twoje mega zajebiście mnie irytują i drażnią.

Gość uważaj oj uważaaj
rozumiem, że tak do ciebie mówią ale zapewniam, że wśród wychowanych ludzi panują inne zwyczaje żegnania się z ludźmi :classic_cool:

Gość niezbyt inteligentna
to na pewno

Gość jakaś ograniczona jesteś
masz bardzo ogarniczone słownictwo ostra , aż mi za Ciebie głupio momentami ..

Gość żeby to jeszcze były jej
teksty :o 💤

"wśród wychowanych ludzi" Na kafe musiały zajść bardzo istotne zmiany, jeśli chodzi o przekrój społeczny, od czasu gdy byłem tu po raz ostatni :classic_cool:

Gość dokładnie
gdzieś przeczyta i potem pierdzieli miesiącami na forum myśląc , że jest śmieszna , fajna i w ogóle boska . Po prostu leczysz swoje kompleksy na forum .

Dobrze że nie napisała "w półszpagatach" :P Rozwalił mnie tekst pomarańczy o Ostrej na moim topiku "dyrektore zaopatrz się w jakąś konkretną ilość gumek na wypadek spotkania z Ostrą, puszczała się już z Dźwigaczem, Chamem, chciała z Myrem ale ją wypierdzielił z topa, teraz ty - hook wie co w tej szparze się czai " :D :D :D