Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brejwhart

Jakie macie zdanie o OstrejSiostrze? Nie pytam o lubienie czy nielubienie.

Polecane posty

Gość my nie wstawiamy swoich zdjęć
bo my nie kurwy i nie szukamy sponsorów na forum w roznegliżowanych ubrankach :-)

Dokladnie zgadzam się :D Lejzi i inni dajcie wasze przypuszczam, że przepiękne zdjęcia:) Ocenimy czy macie prawo komuś doradzać w sprawach makijażu i ubioru. obiad ugotowany ?

Gość a co chcesz od Lejzi
obrończy Ostrej, co ostra dupę ci liże że i jej trzeba się podlizać czy jak???? A tak właściwie to co się stało z Ostrą. Płacze, pisze na pomarańczowo czy poszła srać?

Gość smazonakrewetka
zdzira do Ciebie nei mowie bo twoje pieknr oblicze juz niestety znam a ostra jest fajna i zal wam dupe sciska :D

Gość my nie wstawiamy swoich zdjęć
cudowna Wenus do ciebie to tez się tyczyło. A co się cudowano stało z twoją bombką? Stłukła się, poplamiła mocze i spermą czy może się w niej przewróciłaś pod tym murem i się podarła cud sukienka?

Ach widze, że jednak zlot frustratek. mąż nie kocha? dzieci nie szanują ? jaki wasz problem? ide stąd bo mi się jeszcze udziel 😴 🖐️ p.s. Lejzi - zagranie rodem z przedszkola - "ona mi tak to ja jej tak" 😴

"Macie mózgi?" Czy możemy uchylić się od odpowiedzi na to pytanie ? :classic_cool:

Gość smazonakrewetka
no coz mam mozg i nadal uwazam,ze jesli nie masz nic do pokazania nie powinnas czepiac sie wygladu innych vel obrazania,ok byc moze ma jakies niedoskonalosci jak i inni ale caloksztalt jest fajny a skoro pisza same pieknosci wynajdujace wady to ja chcetnie popatrze na ich idealne fejsy

Gość jest kółko różańcoweeeee
mamy Ostrą (na pomarańczowo tym razem), cudaczną Wenus... czekamy na Dyrektore i biedną mamę.

zdzirka może nie mam gustu, ale moim zdaniem ostra nie jest aż tak brzydka,mogłabym pokusić się o stwierdzenie że jest dużo ładniejsza odemnie:classic_cool: a to że jest głupia to już inna sprawa

Gość jest kółko różańcoweeeee
i jeszcze na 5 kartonów mleka.

Gość smazonakrewetka
o ile jeszcze zdzira czasem ma cos sensownego do powiedzenia to lejzi nie moge scierpiec przyczepia sie to gowno do kazdego a soba nic nie reprezentuje albo rzuca blotem albo podkleja sie pod czyjes teksty

Gość Tak brakuje mi ich
ostra transsiotra, cudaczna wenus, dyrektore w szpilkach. bez nich życie się nudne.

Gość sadzac po fotce
to moze miec zeza i go ukrywac:P

Gość przeciez to cudaczna wenus
jest

Gość przeciez to cudaczna wenus
poznaję po tej pozie, minie i że sukienki nie ma.

Gość jakie hormony trza brac
żeby wyglądać jak ostra prócz testosteronu?

Jak ja sobie poprawiłam humor :-) dzięki ostra choć wcales nie ostra ale jak to Cię jara to masz. Dajcie jeszcze jakieś foty nic nie wchodzi wszystko kasuje. HEHEHE JUŻ ZNAŁAM TAKĄ JEDNĄ CO TEŻ USUWAŁA JESS... jakoś tak

smazonakrewetka nie możesz mnie scierpieć?Koło dupy mi to lata,wiesz? :PA co do Twojej fotki to sie nie wypowiem bo obiecałam sobie że nie bede używała dzis brzydkich wyrazów :classic_cool: