Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sutlive

mieć chłopaka rolnika. Obciach?

Polecane posty

Gość mam rodzine na wsi
nie musisz czytac, nikt ci nie karze!!! widac, ze jestes ze wsi...wspolczuje

Gość Jaka prawda trollu?
Czego mi współczujesz trollu internetowy? Tego, że jestem osobą tolerancyjną i nie kieruje się uprzedzeniami? Tego mi zazdrościsz mieszkańcu miasta? Swoją drogą to naucz się pisać poprawnie po polsku, bo tego to niestety nie potrafisz człowieku z miasta!

Gość Liliana31
Uważam, że każdy zasługuje aby go kochać - w końcu miłość to najpiękniejsze uczucie na świecie :) Właśnie skończyłam się bawić na horoskopmilosny.republika.pl i zaraz zasiadamy z rodzinką do pizzy :)))) Życzę wszystkim dobrej nocy! Liliana (z małej miejscowości rolniczej :)

Gość Jestem rolnikiem
Jestem rolnikiem z Kaszub i przyznam szczerze, że 20 hektarowego gospodarstwa można dorobić się po żniwach od 20 do 50 tyś. w zależności od klasy, jakości gleby i nawożenia! Plus dopłaty (600 zł. za ha) W mojej wiosce rolnicy stanowią tylko połowę mieszkańców i nikt tu nie żyje w nędzy, choć niketórym wiedzie się trochę gorzej! Większość z was ma rację. Ludzie z miasta są aroganccy, mają zakodowane w głowie stereotypy złych, biednych i zacofanych rolników. A tak nie jest!

Gość mam rodzine na wsi
pisalam o mojej rodzinie, czy wy musiscie brac wszystko do siebie?

HALO!!!!!!!!!1HALO!!!!!! CO SIĘ TUTAJ DZIEJE?? co wy ludzi wypisujecie. Ja tu założyłam temat odnośnie mojego probelmu soobistego. Mój ex jest rolnikiem, pochodzi z rodziny (patologicznej bo poza wsią nie widzą nic innego) Czy ja pisze WSZYSCY ROLNICY TO ZACOFANI, BIEDACY I BRUDASY??????? ktoś tutaj chyba czytac nie umie! Ludzie co się z wami dzieje. Sznuję każdego rolnika, nie mam zamiaru ich obrazac ani nic złego o nich pisać. Co wy tutaj wyzywacie się od jakiś troli czy cholera wie co. Troche pomyślunku. I jak nie wiecie o czym jest dyskusja to albo przeczytac proszę od początku o co chodzi albo DOBRANOC.

Gość a jezeli on
pochodzi ze wsi ale pracuje w miescie ma mature, a ja magistra? nie jest glupi, tylko mial ciezkie dziecinstwo, u nich 5 dzieci. mamy szanse?a roznica w wyksztalceniu?

on może mieć podstawowe a ty doktora. Jak jest normalny i nie jest sterowany przez mamusie i tatusia to bedziecie szczesliwi. Przeciez milosc ślepa jest

Gość Ja mam męża ze wsi
wielu tutaj nie rozumie wogóle o czym temat...jak ktoś nie miał z tym styczność to nie zrozumie,ale wielu mądrych tutaj będzie swoje morały prawić... Ja cieszę się,że mój mąż miał własne zdanie pomimo iż rodzice chcieli aby im tylko "służył",wybrał mnie,zaraz po ślubie to cały miesiąc 24h spędził ze mną,skończył pomagać w domu rodzinnym,oszalał na moim punkcie,gdyby było inaczej nie bylibyśmy razem

Gość Ja mam męża ze wsi
wcześniej napisałam ,że zamieszkaliśmy oddzielnie,chodziło mi że razem,ale oddzielnie od rodziców:)

to się ciesz dziwczyno. Myślałam ze takie coś to tylko w bajkach. Rozumiem że on teraz w obliczu rodziców jest tym ZŁYM synem który nie chciał pomóc rodzinie odchodząc.

Gość slodka cytrynka
witam :-) a ja wlasnie poszukuje rolnika na kandydata na meza ;-) gdzie sie takich szuka??? marze o zyciu na wsi :-)

Gość slodka cytrynka
hmmmmm od soltysa do soltysa...gdzie maja kawalera na wydaniu :-D

tak sie zraziłam do rolników (jako przyszłych męzów itp) że jak jakas moja kolezanka zakocha się w jakims to jej odradze :)

Gość a ja mysle ze to nie jest glup
glupi pomysl,ale zeby nie bylo rodzicow,co nie?

Gość Do sutlive
Jakim prawem piszesz, że każda rodzina mieszkająca na wsi jest pataologiczna? Jesteś wredną, egoistyczną i leniwą szmatą z pustym łbem! Życzę ci wredna debilko, żeby twoje życie zmieniło się w prawdziwą biedę i patologię, bo chyba nie wiesz co to znaczy pojebana kretynko!!! Nawet nie wiesz ile wśród mieszczuchów jest rodzin patologicznych! Masz zakuty łeb pełen uprzedzeń i nawet nie wiesz jak wygląda polska wieś! To nie XIX wiek szmato!!!!

ale jej chodzilo o konkretny przypadek jej chlopaka - jego rodziny - i jego wsi. a wy ciagle z tymi stereotypami! zaden stereotyp ze akurat tak trafila. kompletny brak umiejetnosci czytania ze zrozumieniem. ja mam faceta ktory nie widzi swiata poza zlomem (tak, zlomem) ale przyzwyczailam sie, kwestia podejscia prawda? ma pasje i ok, jakby jezdzil w wyscigach nawet f1 to tez musialabym przebolec ze mam grype a on akurat ma wyscig i przy moim lozku nie bedzie. osobna kwestia zupelnie jest tesciowa ktora mysli ze bedziemy mieszkac u niej w mieszkaniu (dodam ze oprocz niej jeszcze jest siostra mojego clopaka ktora ma meza i dziecko). na razie mieszkam z moimi rodzicami ale chcialabym sie wyprowadzic. jak tesciowa uslyszala ze dostalam prace niedaleko nich to od razu stwierdzila - o jak blisko! tak jakby myslala ze u nich zamieszkam ;/ martwie sie troche tym ze ona zyje w jakiejs swojej iluzji ale za nic nie chce z nimi wszystkimi tam mieszkac na szczescie moj facet to rozumie....

Gość !!!!!!!!!
Do dwa zero! Człowieku! To ty się naucz czytać ze zrozumieniem! Większość ludzi pisze tutaj nie do sutive, a do tych trolli, idiotów, którzy na sześciu stronach obrażają ludzi mieszkających na wsi! Przejrzyj wszystkie posty głupcze!

Gość MSLA
Chłopak rolnik,inżynier,informatyk,mechanik -jak sie kocha to co za różnica.Na wsi mniej patologi niz w mieście

Gość Nie może być miłości między
ludźmi o różnym wyklształceniu i statusie majątkowym! Zawsze jednen będzie prześladował drugiego! To nie jest miłość!

NAUCZCIE SIĘ CZYTAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przeciez ja piszę o moim przypadku, jednostce. Inni rolicy mogą mieć nawet złote świnie ale mnie to nie obchodzi!!!! Nie obrazać mi tu ludzi. Nie podoba mi sie to. Nie zniże sie do poziomu co niektorych i nie bede odbijac piłeczki z przekleństwami. To nie w moim stylu. Naszczescie większosc z wypowiadajacych sie jest dużo mądrzejsza od niektórych wypowiedzi ostatnich.

Gość sutlive to prowokatorka!
Sama nie potrafi czytać! Myśli, że wszystkie posty są skierowane do niej! Nic bardziej mylnego!!!!!!!!!!!!!!

do !!!!!! - "Do sutlive Jakim prawem piszesz, że każda rodzina mieszkająca na wsi jest pataologiczna?" jak rowniez do kliku innych ktorych przytaczac mi sie nie chce. pisalam do nich. tacy tutaj sa. i prosze bez nazywania mnie glupcem. ja ich nie wyzywam od glupcow tylko prosze o czytanie ze zrozumieniem :) a skoro sie juz umie czytac to nie trzeba czlowieka nazywac czlowiekem jesli koncowki w czasownikach sugeruja ze jestem kobieta. oczywiscie mogles mnie nazwac czlowiekiem bo nim jestem ale jestem rowniez kobieta. dziekuje :)

Gość Antyfeminista!
Nareszcie! W końcu jakaś baba na kafe napisała, że kobiety to nie ludzie! Choć zaraz zaprzeczyła! Jak to baba w końcu!

Gość hej hej hej mmmmmmmmm
Moim zdaniem obciach to miec taka dziewczyne jak autorka. Takie moje zdanie.

juz sie nie wypowiadam bo bezpodstawnie obrazaja mnie durne osoby które przeczytały tylko nagłówek a nie maja pojęcia o czym mowa.

Gość zaniepokojona dziewczyna mamis
co za szybko on z ciebie zrezygnowal