Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowa___26

chłopak mi powiedział że jego kolega zgwałcił kiedyś dziewczynę

Polecane posty

Gość a ja wam mowie ze ten facet to
wymyslil. Zapytaj dziewczyne czy miala jakies doswiadczenia . Tak bez szczegiolow,.i nie zdziw sie jak sie okaze ze to bzdura. A wtedy to sie kolesiowi nalezy wpierdol.

Gość anonimowa___26
Nie znam jej na tyle by pytać ją o dziewictwo. :O Raczej z "widzenia".

Gość a ja wam mowie ze ten facet to
To zapytaj o nia kogos kto ja zna. Moge sie zalozyc ze mam racje.

Gość anonimowa___26
Nie ma takiej osoby. Ona nie ma znajomych, a przecież nie spytam jej matki.

Gość 5670990346568789789098876759
co to jest za okropny typ ktory chwali sie gwwałtem a biedna dziewczyna nawet niewie kto jej zycie zniszczył , ja bym poszla do niej i powiedziała ze wiem kto jej to zrobiła jakby chciala poszla by z tym na policje

Gość mi się też coś wydaje
że wersja, jaka do Ciebie dotarła jest wyolbrzymiona jak każda plotka: może dziewczyna odmówiła mu seksu, a ten pochwalił sie że ją zgwałcił? Bez względu na to, czy naprawdę to zrobił czy tylko się chwlił, jakby było czym, to oświadczam Ci, że obracasz się w kręgu znajomych o zrytym berecie. Co powinnaś zrobić, nie wiem. Na początek może porozmawiaj o tym z tym Twoim chłopakiem i zapytaj, jak on zareagował, gdy tamten się chwalił.

Gość Ech, dziewczyno, szkoda słów
Powiem Ci jedno: głupia jesteś, jeśli zaakceptujesz taki stan rzeczy Co teraz? musisz zachować tajemnicę, więc pewnie będziesz często spotykać tego znajomego, i co, będziesz umiała zachowywać się jak gdyby nigdy nic? A Twój facet co? Wie o gwałcie i też siedzi cicho? Fajne towarzystwo, naprawde Ja bym do domu takiego gnoja nie wpuściła i chuj mnie obchodzą jakieś tajemnice, facet mógł nie paplać, a jeśli woli kolegę gwałciciela to niech sobie woli Z miejsca powiedziałabym też co myślę o takim dewiancie O ile to wszystko nie prowo :o

Gość aria89
haha. a czym on mial sie chwalic?ze zgwałcił?! orzeciez kolesie ktorzy gwałca to ostatnie cioty z małymi siusiakami,nie chca ich panny,to musza na siłe,zeby sobie ulżyc.Takich to tylko żal,bo nie zadowolili pewnie ani jednej kobiety w swoim zyciu.miernoty i małe fiuty hahahahaha