Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzsakul

czemu kobiety nie powiedza ilu bylo wczesniej facetow obecnemu

Polecane posty

Gość zzsakul

wytlumaczy mi ktoras z pan

Gość kafe-kobieta
a niby kim jest facet żeby mu mówić ile było przed nim... a czemu faceci nie mówią ile miało partnerek? to działa w obie strony!!!

Gość a co to
facet to ksiądz w konfesjonale?

Gość a po cholere
wam ta wiedza? moze jeszcze ktory mial jakiego i co nim wyprawiał? czy od razu sciema ze "ty misiu jestes najlepszy"?

ja nie mam tego problemu, bo mam ciągle jednego i tego samego :) a inne nie mówią, żeby nie odstraszyć potencjalnego partnera :P

Gość Ona ;)
Ja tam powiedziałam, bo to nie tajemnica żadna. Niech wie jak tak bardzo chce wiedzieć

Gość amogo bejbe
Facet wiąże się ze mną czy z moją przeszłością?

Gość zzsakul
ale nie wzyscy faceci tacy sa ja powiedzialem prawde czemu mam sciemniac ale jezeli sie gada co kiedys sie wydarzylo to sie gada juz o wszystkim

Gość zzsakul
dzieki za szczere wypowiedzi

kobiety boją sie ze ich facet jak sie dowie ze mają niezły przebieg to ją wypierdolą :D mozna odrazu załozyc ze kobiety to dziwki przynajmniej ma sie swiadomosc co sie bierze :D

Gość nie mam z tym problemu
nie mowia kobiety, ktorym na reke jest ukrywanie:o

Gość Medionka11
Jeżeli miała 1-2 facetów to się przyzna. Jeżeli więcej to na pewno nic nie powie.

Gość zzsakul
mediolanka a czemu co to za roznica mi moja powiedziala ze miala 4 przedemna dwoch tak na powaznie a deoch to z pzrypadku bo jej sie chcialo

Gość ja sie przyznałam ilu
miałam 28 lat,za sobą jednego partnera z którym byłam bardzo długo. Dopóki nie wiedział z iloma spałam był spokój,seks udany,a później? Odwaliło mu,że pewnie wolałam tamtego,tamten miał większego i tym podobne bzdury. Związek się rozpadł. Już nigdy więcej tego typu zwierzeń.

Gość zzsakul
no rozumiem Cie bo ja jako facet tak mialem ze bylej sie przyznalem z iloma spalem to odrazu zmienila swoje podejscie do mnie i tez sie rozpadlo ona myslala ze to ma jekies znaczenie

Gość ja zawsze mówię
a autor tematu jest chyba zakompleksiony zakompleksiony jest także ten który uważa że jak laska była z więcej niż jednym facetem to się nie przyzna jak widać są wyjątki od Twojej reguły ale masz problem by to ogarnąć i przyswoić

Gość powiedziala ci o 4, bo wie
ze miales wiecej

Gość to ze dla ciebie nie ma znacze
nia (trudno zeby mialo jak sam idziesz na ilosc), nie znaczy, ze dla niej tez:o

Gość jfgfghfhgfhgd
Nie ma chyba sensu patrzeć w przeszłość, bo to do niczego nie prowadzi, ewentualnie do rozpadu.

nikt nie chce zenic sie z kurwą więc powinno sie wiedziec ile miała facetów przed obecnym

chuj w dupe facetom polakom, ani od razu jak kobieta spala wiecej niz 3ma gosciami tto juz szmata. A CHUJ WAM W DUPE KUPE PIZDE, SAMI SZAMTAMI JESTESCIE, BO NIE POTRAFICIE ZROZUMIEC, CHUJ WAM W KALAFIOR :p

Gość ja bym nie chcial
takiej ktora spala z wiecej niz 3

Ta, która miała jednego powie, że jednego, ta która miała więcej powie, że nie twoja sprawa, ta która miał tyle penisów w paszczy ile przeciętny człowiek frytek. również powie, że jednego. Ogólnie: jeśli kogoś wcześniej miała, lepiej założyć, że było ich więcej niz mniej. Przynajmniej zrywać będzie łatwiej :P

Gość brunetka poranna pora
Ja mojemu nie powiedzialam, bo nigdy nie pytal, jakby zapytal to bym mu powiedziala. Ja tez sie nie pytam, bo na co mi ta wiedza, przeszlosc to przeszlosc i kazdy ja ma, ale nie bardzo chce sluchac o szczegolach jego lozkowych wyczynow z innymi dziewczynami ;)