Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzsakul

czemu kobiety nie powiedza ilu bylo wczesniej facetow obecnemu

Polecane posty

Gość Berserker
"psychiczna;) Jak chcecie to ja Was rozprawicze" a masz FOTĘ :) nie wiadomo, czy byś mi się spodobała

prawiki powinny sobie zamawiac dziewice przedszkolach i oplacac strozy, ktorzy beda pilnowali jej cnoty (licencjonowanych eunuchow) dopoki nie osiagna dojrzalosci

Gość Berserker
"ike fotę czego? twarzy? czy niżej?" głównie twarzy, chociaż tyłeczek też by mnie interesował

Gość Berserker
"psychiczna;) Nie wiadomo czy Ty byś mi się spodobał" o to bym się nie martwił :) a jesteś skąd?

Gość Berserker
chyba spłoszyłem a byla taka do przodu

Nie martw się, musiałam dziecko nakarmić. Oczywiście nie swoje, tylko siostry chłopaka. cZYLI CHCESZ POWIEDZIEĆ,ŻE JESTEŚ PRZYSTOJNY??

Gość Berserker
jestem przystojny, nawet bardzo niestety z Warszawy:) więc dup a

Gość Berserker
mieszkam sobie na Starówce w Wawie

Gość Berserker
poza tym szkoda, że nie jesteś dziewicą

Gość Berserker
"psychiczna;) to czemu jeszcze nigdy nie bzykałeś?? Czekasz na te jedyną??" tak, poza tym jestem katolikiem skoro tyle czekałem to głupio by mi było się puścić teraz z niedziewicą

Możesz tak myśleć. Ale wole być kurwą niż zakompleksioną, zgorzkniałą dziewicą do końca życia. Nie po to się urodziłam.:P I od żadnego z tych kolesi nigdy nie usłyszałam potem "dziwka" itp. Istnieje takie cos jak seks dla przyjemności.

Gość Berserker
mam dużo lat powinienem juz dawno się puścić

dlaczego jeżeli ktoś lubi seks to od razu jest ble?? Dlaczego komentujesz coś czego nigdy nie próbowałeś?? Może jakbyś spróbował to inaczej byś myślał.

Gość Berserker
szkoda, bo ja zakochuje sie w blondynkach z zielonymi oczami, wyłącznie :) więc i tak nic by nie było

I tym sposobem czarni wygrali z pomarańczowymi 10:0. Mało tego wygrała kobieta, a niby facet przegrał w 1/8 Tak to jest z prawiczkami

Gość Berserker
"naoliwiony I tym sposobem czarni wygrali z pomarańczowymi 10:0. Mało tego wygrała kobieta, a niby facet przegrał w 1/8 Tak to jest z prawiczkami" a na czym [polega ta rzekoma wygrana?

Gość MargoM.
Berserker - dzieciak z Ciebie i tyle a przynajmniej masz myslenie dziecinne.

Prawik wyznaje zasadę "Kalego". Jak Kali ukraść to cacy, jak Kalego okradną to be. Jak ktoś nie spróbował czekolady w jaki sposób może wypowiadać się na temat jej smaku.

Gość facet_3
Jak wiele ludzkich problemów, ten pozostanie nierozstrzygnięty. Każdy robi z przeszłością partnera co uważa. Najważniejsze aby być zdecydowanym by nie tworzyć związków, w których brak zaufania.

Gość Berserker
"naoliwiony Prawik wyznaje zasadę "Kalego". Jak Kali ukraść to cacy, jak Kalego okradną to be. Jak ktoś nie spróbował czekolady w jaki sposób może wypowiadać się na temat jej smaku ." le ja sie nie wypowiadam na temat smaku czekolady twierdzę tylko, że chcę świeżą tabliczkę czekolady, a nie taką, którą ktoś już rozmemłał i zostawił ślady własnych zębów :)