Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzsakul

czemu kobiety nie powiedza ilu bylo wczesniej facetow obecnemu

Polecane posty

Gość puszczalskie klamia
to normalne

Ja uważam, że kryterium : ona spała z 3ma facetami to jej nie chcę- jest po prostu szczeniackie. Tutaj powinno zależeć też to od wieku. Jeżeli jest to 17latka czy nawet 22latka- to okej 3 facetów może być nie halo. Ale 30 latka?:D czy 27latka :D już bez przesady xD Ja npnie chciałabym mieć faceta, który spał z więcej niż 10 kobietami.... dla mnie to babiarz i nie wie co to monogamia ^^ Bałabym się z takim kimś budować związek :]

Gość facet_123
Tylko niedowartościowany facet jest ciekaw takich rzeczy. Poza tym ja uważam, że każdy ma prawo do "czystej kartoteki" w nowym związku, czy miał/miała 20 czy 1 partnera łóżkowego. Jeśli kogoś ilość partnerów z przeszłości boli to nie odchodzi od razu.

Gość facet_123
Miało być "niech odchodzi od razu".

Nigdy nie zdradziłam męża i nie mam zamiaru tego robić ^^ Z bardzo prostej przyczyny.... Nie chciałoby mi się obcego faceta uczyć od początku jak ma mnie doprowadzić do orgazmu... a poza tym nie lubię w sexie zahamowań ^^a z nowym partnerem zawsze jakieś tam zahamowania sa...

Gość defcyhgjkl;pl,/
jak zwykle gadasz od rzeczy prawiczek, lepiej wroc pod swoj kamien" a ty na szubienice:)

Gość facet_123
"No jak chcesz być z prostytutką o "czystej kartotece" to proszę bardzo. Niektórzy faceci jednak są mądrzy i wiedzą, że chrakter k**wy zostaje na całe życie i nie warto się z taką wiązać. Już pomijajac nawet fakt, że świadomośc ze 20 chłopa było w Twojej kobiecie jest zniesmaczające." Płacz nad sobą, a z każdą chwilą twoja potencjalna partnerka będzie miała coraz więcej chłopa na koncie. Ale ty będziesz mądry i zadowolony z życia, że uniknąłeś kolejnej k**wy :D

Gość do Jestem Happy:)
to normalne, ze prawiczka boli przeszlosc kobiety

Tutaj z prawiczkiem musze się zgodzić ale nie do końca... prędzej kobieta przejdzie na monogamię niż facet ^^ Nie jestem feministką- po prostu tak jest. Przy czym nie mówię, że facet nie może się zmienić :) Choć ja bym takiemu nie zaufała :D a jeżeli chodzi o moje małżeństwo to jestem mężatką od 4 lat na razie. Póki co nie mamy zamiaru siebie nawzajem zdradzać. To by bardzo zepsulo nasze relacje a co dopiero życie sexualne.

Gość MargoM.
Ale po co ta wiedza? Do czego potrzebna jest informacja ilu facetów miala wczesniej kobieta? Przecież jest tu i teraz i to się powinno liczyć. Przeszłość to pzreszłość.

Gość MargoM.
Ja tu nie mówię o sytuacjach extremalnych. Ale poznajesz dziewczynę, jest wam fajnie Ty ją kochasz ona Ciebie. I powiedzmy, że wczesniej miala 5 lub 7 a ma djamy na to 25 lat. I co? Skonczysz związek bo było za dużo> Zacznie Ci to pzreszkadzać? Poświęcisz kobiete być moze swojego życia bo miala ilustam przed Toba? Tera zwazny jestes Ty to co jest meidzy wami i koniec. NIe ma sensu grzebać w pzreszłości.

Gość do MargoM.
zeby wiedziec czy kobieta jest porzadna

Gość guyfg6ytfgytdf
ta prawiczek ty akurat gówno zes widział i gówno wiesz wiec jakim prawem sie madrujesz? i swoimi durnymi wpisami psujesz ludziom dzien? ze jestes brzydki, chudy i niezdarny i zadnej do łozka nie umiałes wciagnac to TWOJ problem a nie nasz :o

Gość MargoM.
A ilu wcześcniej świadczy o jej porządności?

Gość Berserker
"MargoM. Poświęcisz kobiete być moze swojego życia bo miala ilustam przed Toba?" Kobieta mojego życia która ODDAŁA sie innemu. Jakoś niefajne to wygląda.

Gość guyfg6ytfgytdf
prawiczka o zwiazki nie pytaj on takich nie miał i zapewne miec nie bedzie :o

Gość do MargoM.
7 partnerow to bardzo duzo. taka nie pasuje do prawiczka

Gość MargoM.
A jak Ty sie wcześcniej oddales innej? Bo myslales ze to akurat ta, no i nie wyszło. I Twoja nowa kobieta mowi Ci, ze zrywa z Toba bo juz sie oddales. Bez sensu to trochę co?

Gość Berserker
n ie oddałem sie żadnej - więc ma to sens

omg! Prosze Was.. Ja lubie seks i zanim związałam się z obecnym chłopakiem miałam WIELU partnerów seksualnych. Czy to klasyfikuje mnie do bycia starą panna?? Jemu powiedziałam, bo zapytał. Powiedziałam prawde. Dalej ze mna jest. Lubie seks i pewnie gdybym była teraz singielką to tych partnerów seksualnych było by teraz jeszcze więcej.

Gość guyfg6ytfgytdf
az 1 dawaałam;D ale ze mnie kurwa ;) i jeszcze narzeczonemu afuj afuj;p

Gość MargoM.
Czyli jednym słowem jak dziewczyna sie oddala wczesniej to juz nie zasluguje zeby z Wami byc. ALe jak facet mial juz to kilka razy za soba z innymi dziewczynami to ejst ok. Ważne jest cyba co się do siebie czuje, jak wyglada zwiazek, ze jest was razem dobrze. Co bylo to bylo.