Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzsakul

czemu kobiety nie powiedza ilu bylo wczesniej facetow obecnemu

Polecane posty

Gość Berserker
"psychiczna;) omg! Prosze Was.. Ja lubie seks i zanim związałam się z obecnym chłopakiem miałam WIELU partnerów seksualnych." jak wielu?

Gość Berserker
"MargoM. Czyli jednym słowem jak dziewczyna sie oddala wczesniej to juz nie zasluguje zeby z Wami byc. ALe jak facet mial juz to kilka razy za soba z innymi dziewczynami to ejst ok. Ważne jest cyba co się do siebie czuje, jak wyglada zwiazek, ze jest was razem dobrze. Co bylo to bylo." nie, ponieważ ODDAŁA się innemu chyba to jasne

Gość do psychiczna;)
a twoj chlopak mial wiele kobiet?

Gość guyfg6ytfgytdf
a i mam 26 lat jednego partnera seks, byułego narzeczonego ;/ jestem ble;)

Gość Berserker
"psychiczna;) ok 10" a ile masz lat? i kiedy pierwszy

Gość MargoM.
Berserker - nawet nie jesteś w stanie się nad tym zastanowić tylko trzymasz sie własnej wersji i nie umiesz się wczuc w sytuacje. TRakże ja nie będę Cie przekonywać. Życzę Ci dziewicy. Serio.

Gość Berserker
w wieku 22 lat już masz 10 na koncie?

Ważne jest cyba co się do siebie czuje, jak wyglada zwiazek, ze jest was razem dobrze. Co bylo to bylo. fanatykom prawicyzmu tego nie wytlumaczysz przeciez u nich nic nie bylo :-)

Gość guyfg6ytfgytdf
Bogu dzieki ze nie zasluguje na prawiczka bez wiary :o nie chcialabym takiego z jego chporymi pogladami :o zreszta uwazam ze jak sie chlopak wyrobi kiedys to zacznie grzmocic az miło;) jego flustracja jest zwiazana tylko z nietrakcyjnoscia fizyczna i interpersonalną ;)

Gość Berserker
"psychiczna;) Tak. Jedna jednorazowa przygoda w tym, a reszta to takie przelotne związki." a gdzie żeście to robili, u domu u jego rodziców? bo chyba nie mieli własnego mieszkania

Gość MargoM.
No w sumie... to jak walka z wiatrakami. Pozna dziewczyne, zakocha sie, pojdzie do łożka, zerwie być może pozna inna, i ona mu powie jesteś ble to potem bedzie spiewał inaczej i wersja też sie zmieni :) Życie zweryfikuje :)

Gość MargoM.
Teoretyzuję :)

Różnie. W domu przewaznie. Ja miałam tak,że mieszkałam w domu, nie w bloku. Rodzice mieszkali na parterze, ja z siostrą na piętrze. Każda miała swój pokój. I tam sie chłopaków zapraszało.

Gość Berserker
"psychiczna;) Różnie. W domu przewaznie. Ja miałam tak,że mieszkałam w domu, nie w bloku. Rodzice mieszkali na parterze, ja z siostrą na piętrze. Każda miała swój pokój. I tam sie chłopaków zapraszało. " i rodzice, a zwłaszcza ojciec, nie mieli nic przeciwko? że jego córeczkę ktoś posuwa

Gość Berserker
poza tym mogłaś zajść w ciążę

Przeceż nie chodzili co 5 min sprawdzać , czy czegoś tam przypadkiem "zakazanego" nie robimy. Chłopak przychodził, posiedzieliśmy z rodzicami, potem szliśmy do mojego pokoju i się działo:) Ale mój pierwszy raz był u tego chłopaka w mieszkaniu. On był 11 lat starszy i miał swoje mieszkanie. Byłam z nim potem jeszcze 4 lata.

Zawsze się zabezpieczaliśmy. Nie poszłabym z chłopakiem do łóżka bez zabezpieczenie. Dopiero teraz z obecym facetem "jedziemy" bez.

Gość Berserker
prezerwatywa też nie daje 100% pewności

Gość MargoM.
Zawsze szczery - doobre hehehe, będzie sie w nocy śniło :P

Nie daje, ale zawsze to jakieś zabezpieczenie:P Poza tym jestem pewna,że w razie wpadki każdy z tych kolesi by mi pomógł. Znałam ich długo, chociaż nie byłam z nimi w związkach. Taki przyjacielski seks:) Pewnie Ci się to wydaje dziwne:P

Gość guyfg6ytfgytdf
prezerwatywa niuc nie daje;/ ja dzieki prezerwatywie nabawiłąm sie choroby wenerycznej od mojego niestety niezbyt wiernego jedynego partnera-narzeczonego :o

Gość karafka_z_wodą
mój chciał wiedzieć, i był wściekły, że śmiałam dwa razy uprawiać seks z poprzednim facetem:] w ogóle to nagadał sie ze mnie tamten rozepchał itp, nie mógł przestac o tym mysleć, długo zeszło zanim mu przeszło. Byłam z nim 3 lata i dopiero niedawno się dowiedziałam, ze od 5 lat ma dziewczyne z którą się żeni niedługo, ta już była dziewicą. Miał dwie i chciał obie dziewice:] A sam wyedukowany seksualnie super, kilka dziewczyn miał na pewno