Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szyznszylkaaa

Jak mnie to wkurza ze nie odpisuje na sms.

Polecane posty

Gość szyznszylkaaa

To jest zlewka normalnie.Jutro ma przyjechac na weeeknd ale nie mam ochoty go widziec bo mnie wkurza takim zachowaniem.

Gość szyznszylkaaa
Cikolwiek by napisal a tak sie wkurzam nie potzebnie.

Gość Bella prawde ci powie
emotka moze ci puscic samego np;) albo:P

Gość szyznszylkaaa
Tak o faceta.Obecialam ze jak jutro napisze nie bede mu odpisyac.Wystarczy ze ja nie odp. na sms 15 min.Odrazu dzowni czy cos sie stalo.A ja on nie odpisuje to wszystko ok.

Miałam kiedyś podobny problem...Też mnie to wkurzało na maxa, zwłaszcza, że jak był ze mną i jakiś kolega do niego napisał, to od razu mu odpisywał. Czułam się olewana przez niego...

Gość szyznszylkaaa
Odpisal mi tylko na 1 sms.KOchanie od jutra jestem caly twoj.Potem odpisalam i cisza.

Gość lalalla
Po pierwsze jak facet nie odpisuje, to zlewa kobietę. Po drugie, daj mu nauczkę-faceta trzeba od poczatku trzymać krótko.

Gość po kiego wciąz smsowac
mnie z kolei wkurza, jak mam odpisywac na jakies bleble. No rozumiem, jesli cos sie stalo- ale tak - zawracanie głowy. ( jestem kobietą,zeby nie bylo)

Ja kiedyś robiłam tak... jak nie odpisywał dłuzszy czas, to dzwoniłam, puszczałam strzałki, tylko po to, żeby go wkurzyć... No i się wkurzył. Zjechał mnie porządnie. Więc później zrobiłam to samo, co on... nie odpisywałam mu przez kilka godzin, zaczął pytać czy coś się stało itd. i potem sobie szczerze porozmawialiśmy. Powiedziałam mu, że odbieram to tak, że on się mną nie interesuje i ma mnie w dupie i że jego koledzy są ważniejsi ode mnie... Podziałało :)

Gość szyznszylkaaa
Jak wlasnie tak zrobilam ostatnio i co.Znow to samo.

To posuń się dalej (pytanie, czy będzie cie na to stać), napisz mu, że coś ci wypadło i że nie możesz się z nim jutro spotkać... A jak już będzie coś podejrzewał, że coś kręcisz, to mu powiedz, że skoro ci nie odpisuje, tzn, że ma cie gdzieś i że ty w tym konkretnym dniu też będziesz miała go gdzies

Gość szyznszylkaaa
Faktycznie jutro tez wieczorem mam sie spotkac zmoim bylym9 ma przyjsc do dziecka) bO AKURAT PRZYJECHAL NA kilka dni do polski.I chce zobaczyc corke.

Gość szyznszylkaaa
Wlasnie tak mu napisalam a on .Ze od jutra jest caly moj.

Gość szyznszylkaaa
Wlasnie tak mu napisalam a on .Ze od jutra jest caly moj.

Gość szyznszylkaaa
Co sie dzieje ze nie odpisujesz?Jakas h temu i cisza.To jest totalna olewka.

Mogę ci współczuć, bo wiem, co to oznacza... Ale chyba jedyna radą jest sprawić, żeby musiał się o ciebie postarać i żeby poczuł, że mu uciekasz.

Gość szyznszylkaaa
Tak jest.Ale dla mnie to nrmlane ze jak pisze sms to odpsiuje jak dzowni odbieram.Po co te glupie gierki.Jutro niech pisze dzowni nie odezwe sie.

I bardzo dobrze :) Ja rozumiem, jest zajęty czy ma coś do zrobienia, ale to wtedy niech lepiej w ogóle nie pisze i nikogo nie denerwuje późniejszym nieodpisywaniem.

Gość szyznszylkaaa
1 raz taka zlewka.Wiem ze dzis gdzie spojechal do kolegi.Nocuje u niego.A potem ma przyjechac do mnie.

Gość Jestem kobieta burza ogniem
jest u kolegi, pewnie piją. luuuz :) Następnym razem też się umów na wieczór z jakąś koleżanką, gdy on będzie z kolegą, będziesz się mniej przejmować :)

Gość szyznszylkaaa
dobrze wie ze nie lube tego.i jutrojak przyjedzie to bede zla. i bede robic mu wyrzuty.

Gość szyznszylkaaa
albo lepiej dziala cisza.nie bede nic sie idzywac ,bede oschla.

Gość lala 2525
Moja koleżanka napisała do chłopaka z mojego konta na facebooku który mi sie podoba HEJ PRZYSTOJNIAKU CO TAM?? puzniej napisała do niego mam do cb takie pytanie dlaczego ty nie masz dziewczyny skoro jestes taki przystojny no i ja mu puzniej napisałam sory ale to nie ja pisałam ale moja koleżanka on napisał spk ja mu napisałam co tam u niego a on nie odpisał. Po chwili wyszedł z tego facebooka a za jakies kilka godzin wszedł i ja do niego dlaczego mi nie odpisałeś a on zajety byłem a ja napisałam czym a on nie wazne a ja do niego dlaczego mi nie chcesz odpisac a on bo nie.. Po kilku godzinach usunął mnie ze znajomych i mi nie odpisuje....... Prosze pomużcie mi. :(

Gość ssddsdsdsd
lala25 - kup sobie slownik ortograficzny, naprawde... to dla ciebie jedyny ratunek w tej sytuacji :(