Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bulbas

Czy wypada wyslac zaproszenie na nk w takiej sytuacji?

Polecane posty

Swojego chrzestengo i jego syna widzialem tylko raz w zyciu, na swojej komunii.... od tamtego czasu jakos nie utrzymuje z nimi kontaktu, a teraz odnalazlem jednego i drugiego na naszej klasie? Czy wypada mi wyslac zaproszenie??? Ten chrzestny to brat mojego ojca.

Gość mysle ze wypada jesli
chcesxz odnowic ( albi nawiazac) kontakty i masz nadzieje,ze to nastąpi

Powiedzmy ze tak ;)... ale chce sobie powiekszyc tez liczbe znajomych na naszej klasie(narazie mam 24) :D

Gość hahahahahahahahahaha
ja nie moge co za pustak

Przepraszam mam 94 znajomych(74-swoi rzeczywistych znajomych+20 kont fikcyjnych)...

do mnie rodzina daleka której w życiu na oczy nie widziałam wysyła zaproszenia i pisze wiadomości :D to co się przejmujesz. BA, na facebooku zapraszają mnie ludzie z brazylii którzy po prostu mają takie same nazwisko...

Czyli jak ktos ma takie samo nazwisko jak ja to tez powinnem wyslac zaproszenie, to tak zrobie :):D.... moze... do mnie zaproszenie wyslal chlopak ktorego nie widzialem na oczy ale jednak jest zapisany na nk do tej samej klasy co ja, przyjalem jego zaproszenie :D

Gość moze tobie przykro ale my
a lat masz ile?? 15??

No ja mam pewnosc ze to oni:-) A dlaczego nie przyjmujesz zaproszen od osob z ktorymi laczy sie tylko nazwisko:) w koncu to tez rodzina.

Gość jhgkhjlhjl
a ja myślę że najłatwiej będzie usunąć konto na nk i po problemie;)

Ty chyba zartujesz??? ja zbieram wszystkie fotki a pozniej je sobie ogladam! narazie mam okolo 2000 tysiecy foteczek :)

Gość a po co?
kolekcjonujesz pokemony? W końcu i tak nie będziesz z nim gadać a tylko pozwolisz się śledzić innym :P

A skad wiesz ze nie bede z nim gadal??:P i dlaczego akurat twierdzisz ze kolekcjonuje pokemony.

Gość buIbas
Podnieca mnie ten mój chrzestny :) Jak pomyślę, że jego guzowate ręce spoczywały na moim ciałku to robię się cała mokra. Czy to normalne? Chcę mu napisać w zaproszeniu: To ja twoja wilgotna chrzestna. Chcesz sprawdzić? Myślicie, że to zbyt dosłowne?