Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekonomistkaaaa

nie za duży brzuch w 29 tyg ciąży

Polecane posty

Gość ekonomistkaaaa

Troszkę się niepokoję bo już 3 osoby powiedziały mi że mam nie za duży brzuszek jak na 29 tydzień ciąży. Byłam u lekarza na kontroli w poniedziałek i on mówi że wszystko jest ok. Termin porodu to początek lutego (chodź z wielkości główki jest to 18 lutego) ale niby 2-3 tyg różnicy w wymiarach to nic złego. Tylko ten brzuszek mnie martwi. Inne mówią jakie to one były już wielkie a ja nie mam z tym problemu. Jest się czym martwić? Jak sądzicie?

Gość szpindlerowy
nie martwic, moja szefowa, bardzo szczupla kobieta brzuszek zaczela miec po 7 mies, maja mama tez a ja tak w 6 , dzieci duze i zdrowe

ja tez jestem w 29 tyg i znam wiele osób co miały malutki brzuszek bo były szczupłe,jesli lekasz mowi tak to znaczy ze jest dobrze:)

Gość kuszkagrudniowa
Nie masz czym sie martwic. Wszystko napewno jest dobrze. Ja jestem w 37 tyg ciazy i tez mi caly czas mowia ze mam maly brzuch w tym moja ginekolog ale z usg wszystko jest ok. nie raz tak jest ze brzuszki sa mniejsze przeciez każda z nas kobiet jest inna. Gowa do gory

Gość ekonomistkaaaa
aż taki malutki to on nie jest ale w porównaniu z innymi to jakiś taki mniejszy ... a do szczupłych to ja nigdy nie należałam ...

ja byłam akurat szczupła przed ciążą i nadal jestem gdyby nie ten brzuch co wygląda jakby doczepiony był :P męża siostra miała mniejszy jak szła rodzić niż ja teraz ( jestem w 29 tygodniu) ;) jak z dzidzią wszystko dobrze to się nie przejmuj :) u grubszych osób zazwyczaj nie widać aż tak brzucha jak u szczupłych :)