Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak w dżynsach

Dlaczego kobiety lecą na dresiarzy / facetów po ZK ???

Polecane posty

Gość KamilaXXX
Spokojnie, ani ja ani moje kolezanki nigdy nie pokazalybysmy sie z jakis karkiem czy wyrokowcem. Nie ma opcji ;)

Gość KamilaXXX
Poza tym oni wygladaja jakby nie wygladali, jak zbuntowane dzieciaki hihihi

Do dresow przylgnelo, ze to nieuki, nie znajacy poprawnego polskiego, z byle jakim zawodem i przeklenstwem co pol zdania. Tak samo jak ktos widzi faceta w dlugich wlosach z w miare zwyczajnie ubrana dziewczyna to sie zastanawia co ona z kims takim robi.

Gość Koczkodanka....
Bo tak jest ! Wielu z nich ma tylko podstawowke lub gimnazjum :O zdecydowana wiekszosc tylko zawodowke, dres na studiach to rzadkosc

Gość KamilaXXX
Fawila - bo to prawda. To z reguly lenie ktorych interesuje jak tu zaimponowac kolegom i silownia. Lazi to wieczorami po osiedlach i szuka zadymy. Strach nawet wyjsc z psem po 21.

Ano wlasnie. Poza tym raczej nie widuje wyksztalconych kobiet, z zainteresowaniami w towarzystwie dresow. Oczywiscie nie wszyscy sa tacy, ale taki rasowy gangsta pozer z lysa glowa i w podrobce nike raczej nie powali intelektem.

Gość KamilaXXX
Do tego czesto seplenia:D

Nie tyle ze zeplenia, po prostu nigdy nie przykladali sie do poprawnej wymowy i rozmowa z takim tylko z dystansu, bo zawsze sie opluja :D

Gość KamilaXXX
Powiem Ci ze wychowalam sie na osiedlu pelnym wyrokowcow i dresow wiec niestety znam temat. Nie ma na czym oka zawiesic, zachowanie ponizej krytyki. O dziwo mieli powodzenie wsrod dziewczyn ale tych z gorszej polki (sorki ze tak pisze o dziewczynach) a jak jakis byl nieco przyjemniejszy z japy to juz w ogole pol osiedla sie w nim kochalo:D Dresy sa tez bardzo skape z natury, szczyt szczytow to isc z dziewczyna na pizze hihihihi

omg.. co wy gadacie?? Mój jest dresem a mature zrobił, pracuje. Nie sepleni, skąpy też nie jest. Nawet samochód ma i własne mieszkanie.

Ja mialam przyjemnosc poznac kilku zwyczajnie milych drechow...albo inaczej-milych dla mnie. Generalnie byli znosni na krotkie pogaduszki czy wpadniecie na siebie na miejscie i jedno piwo w pubie. Z naciskiem na JEDNO, bo na prawde nie bylo o czym z tymi ludzmi rozmawiac, a po pol godzinie mialo sie wrazenie, ze rozmawiasz z kosmita....

Gość KamilaXXX
Moze Twoj.

Zeby nie miec matury, wlasnego mieszkania i samochodu trzeba byc ofiara losu.

Gość KamilaXXX
Fawila - ja tez znalam tych glabow i tez byli mili ale niestety to prymitywy a na pewno nie material na faceta:D Poza tym ten wyglad wiecznie zbuntowanego chlopczyka, nie wiem jak Ciebie ale mnie to smieszy :D

Gość Drakon 7
"fawila Ja mialam przyjemnosc poznac kilku zwyczajnie milych drechow...albo inaczej-milych dla mnie. Generalnie byli znosni na krotkie pogaduszki czy wpadniecie na siebie na miejscie i jedno piwo w pubie. Z naciskiem na JEDNO, bo na prawde nie bylo o czym z tymi ludzmi rozmawiac, a po pol godzinie mialo sie wrazenie, ze rozmawiasz z kosmita...." oni są na innym poziomie rozwoju umysłowego, bliżej małpy niż człowieka

Gość Ofuuuuuuuuuuuu
taaa psychiczna to gratuluje... ja cale zycie mieszkalam na blokowisku pelnym takich typków , oni dogadują sie tylko miedzy sobą tzn z kolegami. Zero tematow do rozmow, nawet jesli ma mature to co z tego ? Wiedza to nei wszystko , trzeba miec inteligencje. I nie widzialam nigdy ''porzadnej'' dziewczyny z takim facetem , nie wiem skad autor ma takie rewelacje :O Pozatym ogolona głowa, wredna mina , najki to nie moja bajka.

Gość KamilaXXX
U mnie na osiedlu okupowali bramy i klatki schodowe, lawki przed blokami i boiska szkolne-paniska nie ma co:D

Gość Ofuuuuuuuuuuuu
a z tym wygladem chlopczyka macie racje :D:D cialo jak u pudziana, a twarz dzieciaka :D

Daj spokoj...co Ci taki ktos opowie, w najlepszym przypadku o tym kto, gdzie, co, z kim i w jakiej pozycji. Kazdy glebszy temat to 'mnie to nie interesuje' (powiedziane w duzo mniej kulturalny sposob). Jezeli komus imponuje samochod, matura, mieszkanie i praca to chyba wiadomo czemu taka osoba jest z drechem ;)

Gość osiedlowa panna
bardzo skape z natury

jakoś przed chwilą pisałaś,że co najwyżej pokończyli zawodówki. A jak niby nic nie robią tylko zadymy szukają to skad kasa na mieszkanie?? samochód i inne wygody jak np wakacje.

Gość Ofuuuuuuuuuuuu
u mnie nadal okupują .... Starzy i ich nowi mlodzi koledzy :D oczywiscie fajki i browar pod nogami i darcie pyska do poznego wieczora pod klatką ;) dobrze ,ze juz tam nie mieszkam :D

Na prawde nie dociera, ze cos takiego jak wakacje, mieszkanie i praca to podstawa? Gratuluje, ze twoj partner osiagnal podstawowe standardy zyciowe, niesamowite dokonanie...jestem pod wrazeniem

Gość KamilaXXX
Z kradziezy, wyludzania od rodzicow i babci, znalam jednego co do babci tylko po emeryture przychodzil a chlop po 20 stce:D czesto tez te kmioty maja dlugi u kumpli rodzenstwa i sasiadow

psychiczna;) jakoś przed chwilą pisałaś,że co najwyżej pokończyli zawodówki. A jak niby nic nie robią tylko zadymy szukają to skad kasa na mieszkanie?? samochód i inne wygody jak np wakacje." włamy, rozboje, wymuszenia, narcotyki

Gość KamilaXXX
Oczywiscie ,niektorzy nieliczni pracuja jak np.Twoj wybranek

KamilaXXX Z kradziezy, wyludzania od rodzicow i babci, znalam jednego co do babci tylko po emeryture przychodzil a chlop po 20 stce czesto tez te kmioty maja dlugi u kumpli rodzenstwa i sasiadow" KamilaXXX - czyli nie dałabys dup y dresowi?