Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak w dżynsach

Dlaczego kobiety lecą na dresiarzy / facetów po ZK ???

Polecane posty

Z rodziny patologicznej, jego rodzice pija. Wogóle się nim nie interesowali, często nie było co jeść. Nie miał nikogo kto by go wychował, powiedział jak żyć. Samowolka. Złe towarzystwo, alkohol. I tak wylądował w ZK. Potem wziął się za siebie.

Gość Wstyd i hanba
Zreszta jak ktos Cie podrywa to nie znaczy ze krzywdzi i ze potrzebujesz obrony:D

Gość Regres:
psychiczna na jaka chorobe chorujesz? :D:D:D

Gość Bananchali
ewelinek91 - widze ,ze odzywa sie u ciebie brzydka cecha...nienawisc do bogatych . skad to przekonanie ,ze na prywatne uczelnie ida glupie gnojki bogatych ?

Gość Bananchali
to o czym mowisz to margines a nie prawidzwe zycie

Gość ehhhh biedacy żal mi was

Czasami jak koleś jest wstawiony a mu się odmowi to staję sie agresywny i wtedy wiem,że mam kogos kto mnie obroni. Ale u Was na salonach pewnie się takie rzeczy nie dzieją:P

ale nie wszyscy pochodzą z rodzin patologicznych, są z normalnych dobrych rodzin, a że się na łyso golą i w dresach chodzą bo lubią, mówią nie szata zdobi człowieka:D:D:D

Gość Wstyd i hanba
Ewelinek - ale widac od razu ze to kark i wyznacznikiem zajebstosci jest u niego komorka i sila fizyczna Psychiczna - tym bardziej ostrzegam Cie przed nim. Ludzie sie nie zmieniaja na dluzsza mete

Gość psychiczna nic nie rozumie
bo to ułom :D:D

Bananchali nie dlaczego, nie uważam że wszyscy, którzy są po studiach zawdzięczają to kasie swoich rodziców, ale nie uważam też, że wszyscy, którzy mają w papierach wykształcenie wyższe są inteligentni. i nie pisze tego z zazdrości czy coś, bo sama nie skończyłam szkoły, bo tak się życie potoczyło, można być dobrym człowiekiem nie mając wykształcenia

jeśli przyjrzeć się setce par w których on jest łysy, nosi dres, ma takich kumpli, bije ludzi dla zabawy itd to: większość ich partnerek, zdecydowana większość pochodzi z rodzin, środowisk gdzie przemoc, choćby słowna (groźby, wyzwiska itd) jak i duuużo alkoholu, alkoholizm jest normalnością więc taki człowiek (o ile spełnia inne , dla każdej kobiety indywidualne wymogi) nie wydaje sie jakiś niewłaściwy. Jest to normalne że przeklina, włuczy sie po mieście, wdaje w bójki, pije...tak było w rodzinnym domu i to kwestia przyzwyczajenia. aha to że ktoś bije ludzi, miał wyroki, itd nie zanczy od razu że będzie złym facetem, mężem ALE JEŚLI KTOŚ NIE MA OPORÓW PRZED BICIEM , ŁAMANIEM PRAWA, SPRAWIA MU PRZYJEMNOŚĆ BICIE, PONIŻANIE INNYCH DLA ZABAWY (oczywiście w domu jest milutki i grzeczny) TO CO BĘDZIE PÓŹNIEJ? ŻE KOCHA TO NIE SKRZYWDZI? A JAK PRZESTANIE KOCHAĆ? ps. kobiety sa głupie i naiwne. same sie narażają ładując w takie związki. narażają również dzieci. 🖐️

Jak ktoś jest ułomny to dla niego każdy kto nosi spodnie dresowe, jest krótko ostrzyżony to jest,alkoholikiem narkomanem i bije kobiety :D:D:D śmiech na sali

dobra załóżmy coś innego np. jakie piękne może być życie z facetem:)- mimo iż nosi dresy i goli się na łyso:D:D:D

Gość Elbereth21
No nie wszystkie na dresy lecą ;/ Ja nawet nie chcę myśleć, że mogłabym kogoś takiego spotkać... Mój chłopak jest lekarzem, a ja na drugim roku prawa, więc o żadnych dresach NIE MA MOWY!

zobaczcie sobie statystyki. jaki procent wszystkich łącznie przypadków przemocy domowej wobec kobiety, dzieci dotyczy ludzi bez wykształcenia, ludzi z tzw środowisk dresiarskich, takich o jakich tu mowa. no poczytajcie sobie :O i nie mowie nawet o biciu , że wasi faceci w dresach będą was bić, ale chodzi bardziej o przemoc psychiczną. tak czy owak to ryzyko. dużo większe zagrożenie , również dla ewentualnych dzieci, takie związanie się z kimś kto bije, kradnie, miał wyrok za przestępstwo umyślne, nadużywa alkoholu, PO ALKOHOLU JEST AGRESYWNY (z takim swojej siostrze/córce nigdy nie ozwoliłbym się związać) a ogólnie to do tzw dresów nic nie mam. mam kumpli takich i takie uogulnianie że dres jest zły to debilizm. ale statystyki jednak dają do myślenia:O

Tym razem to znowu ja/ tak jak piszesz:) nie każdy dres to od razu tyran, nie mówię, że wszyscy są święci, ale też nie wszyscy jebnięci hehe:D:D:D ale się zrymowało

Bo ludzie wrzucaja wszystkich do jednego worka. I myślcie tak sobie dalej. Tyle tylko powiem,że pewnie jestem szczęśliwsza będąc z dresem niż niejedna,która jest z kimś z /wyższych sfer/

o rany. wiadomo że nie każdy i nie większość ale jest większe ryzyko!!! to tak jakbyś wybierając taksi wsiadł do tej gdzie siedzi przytojny kierowca w super samochodzie ale czuć od niego alkohol. co z tego że jedziesz super samochodem, z przystojnym kierowcą jeśli jest pijany. póxniej powiesz że "A skąd mogłam wiedzieć że akuat będzie wypadek" tak jak wiele bitych kobiet czy maltretowanych psychicznie mówi: wiedziałąm że miał wyrok, że bił ludzi dla zabawy ale myślałam że dla mnie się zmieni, tak mi obiecał:(" :O🖐️

buahahah zaraz jebne:P jakich wyższych sfer?:D nie chodzi o to w co kto się ubiera tylko o to czy np przypadkiem nie bił ludzi dla przyjemności, dla kasy, czy siedział za włamanie z pobiciem możę, czy może w dilerke się bawi i ma różnych średnio fjnych znajomych? o to chodzi:D myślisz że tu siedzi ktoś z wyższych sfer?:D mamy XXI a nie XIX