Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak w dżynsach

Dlaczego kobiety lecą na dresiarzy / facetów po ZK ???

Polecane posty

Gość IMO12335
aliszia255555 "(...)mieszkam w aglii gdzie popularne sa pary anglik-polka a polak-angielka nie znam ani jednej.(...) a faceci brzydcy jak noc - same lyse opite geby." ­ Oj, głupiutka cipeczko - doskonale wiesz, że akurat TEN "przykład" zależny jest od majętności ANGLIKA w porównaniu z Polakiem. :classic_cool:

Gość biedne te nasze kafeteryjne
memeję :D jaki ten świat okrutny :D

Gość Joker z batmana lol
mi tka tacy ludzie nie przszkadzaja dopki nie niszcza dobra wspolnego, poza tym kobiety maja sowje typy facetow, jedna wola styl dresiarza jak wy to nazywacie a ine jeszcze inny, dla wszystkich starszy kobiet, bez przesady

Gość Błąd w załoRZeniu
..dresiarzami nie interesują się KOBIETY.....nimi interesują się cwane żdzichy...... ..założony temat jest bezwartościowy ze względu na pomylenie pojęć.. kobieta nigdy nie zainteresuje się dresem....dres to podkategoria......parias dla ludzi

Ludzie odsiadujący karę za narkotyki handel/posiadanie są ofiarami nielegalnego polskiego i obłudnego prawa. Dla mnie każda "kobieta" jak i "mężczyzna" aspirująca na zostanie sędzią, prokuratorem lub policjantką nie zasługuje na życie.

Gość aliszia255555
IMO - no dziwne bo prawie wszystkie pary ktore znam polka-anglik zarabiaja podobnie bo zazwyczaj poznaja sie w pracy. Ja mam chlopaka anglika i moze zarabiam troche mniej (chociaz i tak duzo powyzej sredniej) to mam duzo wiecej oszczednosci wiec mozna powiedziec, ze ja mam wiecej kasy. Co do polakow to sie zawsze zala czemu angielki ich nie chca - a wierz na slowo jakby jakas zechciala to odrazu by polecieli

Gość dwapodwa
ui

Gość Bausch
Bo dresiarze mają jaja, nie to co takie lamusy jak wy zastraszone przez dzieci. :D

Gość nikiiazw
Jakoś dziwne, że ja też się wychowałam na osiedlu pełnym takich jak wy to określacie dresiarzy , znam ich mnóstwo,z wieloma się przyjaźnie od lat i naprawdę nie da się złego słowa o nich powiedzieć. Wierni przyjaciele, gotowi zrobić wszystko dla swoich bliskich i fakt może wiekszośc nie poszła na studia, ale taka jest prawda, że studia wcale wiele nie znaczą, teraz tyle tych głupkowatych magistrów bez pracy, ważna jest praca w przyszłości i pomysł na życie.. A oni wszyscy mają prace i to duza część bardzo dobrą, gdzie realizują siebie, robią to co lubią i na czym się znaja. W ogóle są to bardzo rzeczowi, bezpośredni ludzie, i za przeproszeniem nie pierdolą smutów bez przerwy. Mają swoje zasady, których nigdy nie łamią i nigdy nie dają się kupić. Tak więc ci co tak źle o nich mówią ,sory za wyrażenie, gówno wiedzą o dresach. Oceniają po pozorach, i gadają jak każdy, bo przecież tak najlepiej. Oczywiście jak we wszystkim są wyjątki, ale to nic nowego. Ludzie zastanówcie się zanim coś mówicie, nie mając o tym nawet pojęcia..chyba nie chcielibyście byc tak pochopnie oceniani? Poza tym, tak na marginesie-dres- to po prostu sportowy, dresowy styl, który każdy może 'założyć', a ludzie dorobili do tego cała teorię, wzietą z niczego. Tyle w temacie.

Gość karos
odpowiadam temu co sie literkami przedstawia jestes zwyklym chlop[czykiem tam gdzie ja bylem to prawdopodobnie stracil bys cnote swoja i ciekawe czy bys wtedy tak sie odnosil ja mam dzisiaj wszsystko czego chce i mam bo sobie sam wziolem a nie tak jak ty jestem prowadzony przez mamusie za reke jak mama nie da to nie ma wes wogule zawijaj i sie nie produkuj

Gość fdgtyujty
facet dres czy z zk ma twardy męski charakter. Kiedy trzeba chlaśnie kobiecie w twarz a ona czuje prawdziwego mężczyznę.