Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak w dżynsach

Dlaczego kobiety lecą na dresiarzy / facetów po ZK ???

Polecane posty

Gość a wiesz zeee ??
najkobita - to było na tvp , ze 3-4 lata temu czyli dawno , o srodowisku bezdomnych , i wspomnieli o prostytucji , zaczepili dwoch chlopaczkow , 14 i 16 lat , twarze oczywiscie zasloniete , opowiadali w tunelu dworcowym co robia ,codziennie czekaja na berlinski ekspres, kiedy zobaczyli policje uciekli , a potem pojawił sie film Galerianki - i teraz znajac zycie jest jeszcze gorzej .

Gość a wiesz zeee ??
tez tak mysle :)

psychiczna:) czytam i czytam i dochodzę do wniosku, że twoje argumenty nie mają szans z argumentami bandy lalusiów, którzy są wykształceni, bo mają bogatych rodziców, którzy przez całe życie prowadzą ich za rączkę dają kasę na wszystko, mają '"dobrą prace" , nie znają biedy i gdyby nie mamusia i tatuś to by zginęli i taka jest prawda, bo na budowę by nie poszli zarobić, bo by sobie rączki pobrudzili. mówicie,że was śmieszą dresy, a mnie śmieszą takie keny po solarze w garniturkach, a kobiety lecą na dresiarzy, bo to faceci jak wszyscy, i mimo,że krąży taki głupi stereotyp, że pija, biją, itd to nie znaczy, że wszyscy, za granicą mówią, że polki są łatwe, puszczalskie ale czy wszystkie?.. bo tak jak ktoś tu pisał, że prawnicy, policjanci itd, są alkoholikami, biją swoje żony. I wiecie co tak podsumuję, że wolę być z dresiarzem, który pracuje na budowie za 1500zł ale mnie kocha i szanuje

Gość ewelinek91 wypieprzaj
:D

Gość Makro77
Do Ewelinek91 A propo's opinii o puszczalskich Polkach... zdaje się, że sama się puściłaś w wieku 18 lat :D

Gość do dupy jest ten topik
wszyscy jestescie pierdolnieci... kazdy jest inny dres moze byc narkomanem , prawnik tez, Ken po solarium moze lać swoja dziewczyna i zdradzac ja co drugi dzien ale moze byc super męzem, to samo dres... Co za debile wymyslaja te tematy...

Gość ty psychiczna weż sobie od
razu nick----------psychicznie chora :D:D:D:D:D będzie jeszcze lepiej

Gość First Lady
nie rozumiem co wam do tego ludzie kto z kim:o gorzej niż banda bab na targu. Wszyscy wam przeszkadzają-mowa do tych co się wielce dziwią. Dresiarze-nie, rozwodnicy-nie, faceci po ZK-nie, blodnyni, rudzi, grubi, obcokrajowcy-nie. Kuźwa za swoje życie się brać a nie innym się wpieprzać z buciorami

Gość jakim kretnem treba byc zeby
miec nick psychiczna

Gość Wstyd i hanba
Rzadko kiedy dres kocha i szanuje . Zreszta tu nie chodzi o to jak sie ubiera tylko dres to koles ktory jest po prostu lobuzem, ma lysy leb, czasto juz siedzial za kratkami rozumiesz. Skapy niedoprany koles bez ambicji i prawa jazdy(80 procent przypadkow jakie znam a znam duzo za duzo bo mieszkam w sasiedztwie tych meneli)

Jestem pierdolnięta, bo jestem z dresem. Przecież dresy to istoty z innej planety. Ja pierdleeeeeee, zgadzam się z Pieczkowskim, że Polacy myślą stereotypami.

Gość do dupy jest ten topik
bo tutaj wszyscy sa sfrustrowani . Byl temat o jakis dwoch chlopaczkach ,ktos dal zdjecie... przystojni ale przez 10 stron debatowali ,ze to cioty i lalusie , czyli przystojny facet jest tez zly , brzydki tez , nie moze za malo zarabiac , za duzo rowniez co za ludzie :O

Widocznie żal Ci dupe ściska, bo pewnie sama jesteś z jakąś lamą. Ja kocham swojego dresa i wiem,że mu na mnie zależy. A jakby ktoś się do mnie przystawiał to dostanie od niego po ryju i tyle.

Gość Bananchali
na nich lecą tylko malointeligentne kobiety ,ktorym sie wydaje ,ze jednak maja cos w glowie :o taki koles predzej czy pozniej zostawi taka ''laske , dziunie '' dla kumpli i innej panny ktora mu da lepiej tylka na dyskotece.

Gość Wstyd i hanba
Jakbys sama czubie nie mogla powiedziec ze jestes w zwiazku tylko cieszysz sie jak Twoj debil wywali komus bombe

jasne, zrobi mi dzieckO i ucieknie. Wyrzuci mnie z mieszkania. hahaha. Jakie pojeby. Tak to oni traktują tylko frajerów, a swoje kobiety traktują jak księżniczki.

Gość Bananchali
ksiezniczki ? raczej ''suczki'' do posuwania .

Gość psychiku tobie juz nic nie
pomoze masz zryty beret jak ten twoj nick :D:D:D

Gość Wstyd i hanba
A z jakiej rodziny pochodzi Twoj wybranek? Co sie stalo ze wyladaowal w ZK, co go sklonilo by lac sie z innymi?

Gość Bananchali
pozatym ludzie sie nie zmieniaja, tak gadaja tylko księza i popaprancy w serialach .

Gość Bananchali
racja offerma :)

psychiczna:) co oni mogą o tym wiedzieć???:D:D:D zanim się z kimś umówią pytają jakie ma wykształcenie, czy ma mieszkanie i auto:D:D:D to jest niby takie minimum, znam ludzi po studiach, którzy w danii przy rybach zapierdalaj..ą, bo po tych studiach nie mają pracy:D:D:D że co, że niby jak po studiach to inteligentny??? starzy za szkołę prywatną zapłacą, dobrze posmarują i dziecko wykształcone hehe