Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak w dżynsach

Dlaczego kobiety lecą na dresiarzy / facetów po ZK ???

Polecane posty

"Na prawde nie dociera, ze cos takiego jak wakacje, mieszkanie i praca to podstawa? Gratuluje, ze twoj partner osiagnal podstawowe standardy zyciowe, niesamowite dokonanie...jestem pod wrazeniem" Teraz podstawa,a przed chwilą stanie pod blokiem było ich jedynym zajęciem. Chce Ci tylko udowodnić,że nie każdy dres to pijak, cwaniak i w wielkim skrócie zero.

Gość Ofuuuuuuuuuuuu
kase maja z : - pracy dorywczej ,sa setki zajęc , na budowach mozna kokosy zarobic przez 2 miesiace , i masz na rozrywki na caly rok - kumple zalatwiaja jakies fuchy ,albo ciemne biznesy - ciągna od rodzicow , babci ,dziadka ,cioci , kradziezy - udają ,ze maja a tak naprawde gowno maja :)

Gość KamilaXXX
Never. Poza tym nie odzywaj sie tak do mnie chamie

Patrzac po tym jak piszesz, to jestem w 100% pewna, ze Tobie z nim dobrze ;) Juz samo to jak proste rzeczy Ci imponuja, olac wieksze ambicje, zainteresowania...lysy leb, dres i matura wystarczy...i wakacje raz w roku bo to luksus przeciez.

Psychiczna, jakbys nie zwrocila uwagi, pisalam o tym, ze nie kazdy. Ale tez nie spotkalam jeszcze dresa z dalekosiezna ambicja.

Gość KamilaXXX
Fawila - moze jej znormalnial? Moze ZK nauczylo go zycia?

Wlasnie, znormalnial, osiagniecie podstaw socjalnych to dla nich szczyt osiagniec. Wiecej im do zycia nie trzeba, wiec oczekiwac od nich tez nie ma co. To sa ludzie po prostu nudni, w najlepszym przypadku, jezeli wyrosna z bycia marginesem.

Ale on ma zainteresowania, ma plany na przyszłość. Nie stoi w miejscu. Fakt, lubi poimprezować, ale napewno nie pod blokiem z piwem w ręku.

Gość KamilaXXX
Masz racje Fawila. Nie ma co tu liczyc na nie wiem co. Wazne ze juz nie bruzdzi:D

daj sobie spokoj z takimi kobietami ktrore leca na dresiarzy nie wrte sa duzo...

Gość Ofuuuuuuuuuuuu
jesli to prawda ,to masz szczescie :) Ja nie znam zadnego ktory by mial inne cele poza : nowym telefonem , komputerem ,grami , samochodem ,siłownia

'Lubi poimprezowac'...dojrzaly czlowiek lubi sobie na piwko wykoczyc bo nie ma lepszych rzeczy do roboty. I tu wlasnie mamy przyklad dziewczyny dresa...moj misio jest amibtny, ma plany...(niekoniecznie jasne jakie), tylko poimprezowac lubi :D

Gość KamilaXXX
Wiecei pamietam kiedys byla taki film z Matem Damonem o kolesiu co ze sprzatacza doszedl wysoko bo byl dobry z matmy. Rety jak karki sie podniecaly tym filmem, ze oni tez tak rozumieja duzo z matmy hahahah

Gość KamilaXXX
Narka, ja tez juz lece

KamilaXXX Wiecei pamietam kiedys byla taki film z Matem Damonem o kolesiu co ze sprzatacza doszedl wysoko bo byl dobry z matmy. Rety jak karki sie podniecaly tym filmem, ze oni tez tak rozumieja duzo z matmy hahahah" że niby to samo mogą :)

Gość Ofuuuuuuuuuuuu
dres to jedno ,ale dla mnie nie do pojecia jest jak normalna! kobieta ze stala praca, zainteresowaniami wiąze sie z facetem po kilku wyrkoach , dostanie w twarz i ciagle wybacza :O wybije jej wszytstkie zeby ,wybaczy ...bo przeciez on mnie kocha :O i sie zmieni

Nie mówię teraz o sobie, ale z tego co zaobserwowałam to właśnie dużo dresów jest z ładnymi panienkami. Wystarczy sie rozejrzeć na nk. Jak jest fota dresa to obok niego jakaś opalona blondi. Dziewczyny leca na takich.

Gość wiecieCZEMU
lecą na takich rownie malo inteligentne istoty, albo dziewczyny ktorym sie marzy muskularne ciało ... dres to facet wychowany w biedzie ,na ulicy , kradnie babci rente albo cos ze sklepu , pije pali i ćpa... to co na naszej klasie jest to zwykli blokersi ,a nie dresy

Na dresów lecą równie tępe, proste i wysolariowane siksy :))))))))))) ładnie się razem komponują ;)

Gość wiecieCZEMU
pozatym Dresiarz to CHARAKTER ,sposob zycia a nie ubiór ... moj brat czesto chodzi w dresie , bo mu wygodnie , do pracy garnitur , ktos na ulicy moglby pomyslec ze jest idiota bez ambicji heh tylko dlatego ze ma szczleszczace spodnie :D

To,że ktoś dorastał w biedzie nie znaczy,że nie może się wybić. Mój właśnie tak żył, a potem siedział za pobicia. I może Cie to zdziwi, ale teraz mysli inaczej, ma dobrze płatną prace, mieszkanie. Jestem pewna,że już nie zrobi nic,żeby znowu trafić do ZK.

Gość wiecieCZEMU
nikt nie mowi ,ze nie moze sie zmienic :) ale to rzadkie przypadki