Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak w dżynsach

Dlaczego kobiety lecą na dresiarzy / facetów po ZK ???

Polecane posty

Ta Twoja prawda jest taka,że każdy dresiarz jest chujowy, a każdy inny facet super. Nigdy się z tym nie zgodze. Mój może swoje w życiu zrobił. Ale teraz raczej trzyma sę z daleka od ciemnych interesów. A co do bójek, to przecież każdy facet jak zostanie sprowokowany to się bije, a nie stoi i słucha ze spuszczoną głową.

"psychiczna;) A co do bójek, to przecież każdy facet jak zostanie sprowokowany to się bije, a nie stoi i słucha ze spuszczoną głową." ale tylko męty prowokują normalny facet tego nie robi, bo nie ma po co tego robić

A jakby dajmy na to ktoś podbijał do dziewczyny tego NORMALNEGO faceta. Ta by odmówiła, a typ by wyjechał do niej z jakimś chamskim tekstem. To co wtedy zrobiłby ten NORMALNY facet??

Gość KamilaXXX
Rozwiazaniem dla tych wszystkich kiboli, blokersow, dresow i kolesi po ZK byloby wyslanie ich do ciezkich robot gdzies w glab Rosji albo na jakas wojne, tam by mogli sie rozladowac, swoja skumulowana energie i agresje a i by mieli jakies zajecie a z tego jaki taki pozytek.

Gość KamilaXXX
Psychiczna - moze Twoj facet zrozumial swoje bledy i ok. Niestety masa dresow, kiboli itp. ktorzy mieszkaja na moim dawnym osiedlu to degeneraci dla ktorych rozrywka jest terroryzowanie osiedli.

Gość jak mozna pisac do kogos kto
wybral sobie nick "psychiczna" :O

Gość Kamecha wylogowany
co 2 psychiki to nie 1

Gość KamilaXXX
Dobry psychik nie jest zly:D

Wszyscy jesteście popierdoleni. Że wy niby wszyscy tacy święci jesteście? A dresy i ludzie po ZK to chołota do wytępienia. Ja bym wytępił takich jak wy, pustych i zakłamanych ludzi niby idealnych. W życiu bym tu nawet nie napisał, ale moja niunia mi powiedziała, że wałkujecie taki temat i byłem ciekawy co też wy możecie o nas wiedzieć. Chuja wiecie.

Gość mandaryyyyyyynkaaaaaa
Byłam z takim kilkanaście lat. Na początku była miłośc owszem. Później pojawiło się dziecko. A potem już coraz większe problemy. Zdrady, przemoc każdego rodzaju. Moja najlepsza przyjaciółeczka się w nim zakochała, mimo że wiedziała jaki z niego typ. Chce sobie życie z nim układać. Chwała jej za to. Szybko się obudzi. Chyba nie muszę Wam mówić, że wcale mie jej nie szkoda. Doskonale wie co bierze, a że ma nadzieję, że w jej przypadku tak nie będzie to świadczy tylko i wyłącznie o jej naiwnośći.

Gość mandaryyyyyyynkaaaaaa
Oczywiście, że są wyjątki, ja tutaj wcale nie generalizuję, opisuję konkretny przypadek. W tym akurat liczy się kasa, ile cm w bicepsie, po sterydach oczywiści, co dzień siłownia, bo to jego sens życia i seks, żadnych innych tematów. Można być na początku zaślepionym ale jak się dostanie parę razy to się wychodzi z odrętwienia.

Gość KamilaXXX
Wkurwiony dres - juz swoim nikiem i wypowiedzia dales wlasnie swiadectwo o sobie. Potwierdzasz tylko regule. To ze nie bijesz kobiet to bardzo dobrze ale przeczytaj jeszcze raz co napisales i w jaki sposob. Potrzebujesz psychoanalityka.

Raczej Ty potrzebujesz. I wiesz jeszcze Ci coś powiem. Myślisz stereotypami. Ale co się dziwić- to Polska. A to jak krytykujecie dresiarzy świadczy tylko o tym,że nie różnicie się niczym od nas. Może pomyślałabyś kim byś teraz była gdybyś nie miała kochających rodziców tylko rodziców alkoholików, zero wsparcia od rodziny, gdyby wszyscy Cie mieli w dupie, nie było by co jeść. To się gromadzi w dziecku, ta złość i agresja, a potem jak jest sie nastolatkiem to wybucha, trzeba odreagowac..poprzez przemoc fizyczną, psychiczną, narkotyki, alkohol, panienki. Więc nie gadajcie,że to nasza wina,że z własnego wyboru. Bo od małego musiałem oglądać jak stary napierdalał mi matke, mnie i moje rodzeństwo, jak przepierdalał całą kase na alkohol. Rodzinny dom?? zapomnij. Co chwile kręciły sie tam jakieś ciemne typy, libacje do rana. Syf jak w chlewie. To czy chodziliśmy do szkoły nikogo nie interesowało. Czy mamy się w co ubrać-też nikt sie tym nie zainteresował. Często nie było co jeśc, bo przepili wszystko. Taka jest historia prawie każdego dresa. Jak od malego uczy się dziecka złego to kim ma być w przyszłości?? Jak nie ma żadnego autorytetu, wzoru do naśladowania. Powiela takie zachowanie. Otrząsnąłem sie dopiero po drugiej odsiadce jak poznałem moją obecną dziewczynę. Obiecałem sobie,że napewno jej niczego nie zabraknie. Oczwiście niektóre zachowania nadal zostają. lubie sobie wyjść na impreze, zapalić od czasu do czasu, wiem ,że jak ktś mnie sprowokuje to napewno oddam. Ale staram się sam nie pakować w kłopoty. Motywacją jest również dla mnie to,że jak teraz cos zrobie to na starcie 5 lat, bo mam wyroki w zawiasach. A nie zrobie tego mojej dziewczynie, bo zbyt wiele jej zawdzięczam.

Gość KamilaXXX
Twoja historia dresie zasmucila mnie. Na pewno nie miales lekko i to przykr e ze jako male dziecko tyle musiales przejsc. Jezeli jednak chcesz wiedziec ja rowniez mialam dosc niefajne dziecinstwo, ojciec zostawil nas jak bylam bardzo mala i nie chcial nas znac. Nie wiem co to znaczy miec ojca. Bylo biednie. Widzisz w jakis sposob to kim sie stales tlumaczy Twoje smutne dziecinswo. Ale wszystko zalezy od nas. Znam chlopaka z rodziny patologicznej, ma takie doswiadczenia jak Ty. Jego siostry juz po mlodocianych ciazach, zle towarzystwo i teges. A on jednak nie. Byl silny i dal rade zyc jak nalezy. Mimo wszystko. Wszystko zalezy od nas. Znam tez ludzi z marginesu spolecznego z tzw.. dobrych rodzin gdzie kasy nie brakowalo tylko brakowalo rodzicow bo ciagle pracowali. Nic nie tlumaczy zlego zachowania, zastraszania innych, okradania, meczenia slabszych. A Tobie zycze powodzenia i zeby chec czynienia zla nie byla powstrzymywana jedynie faktem ze dostaniesz 5 lat tylko ze chcesz byc pozyteczna i dobra osoba, przykladem dla Twoich kolegow i przyszlych dzieci

Gość Mashaaaaaa
Dlaczego kobiety lecą na dresiarzy / facetów po ZK ??? --o kurcze,to taki trend jest ostatnio?

Gość KamilaXXX
A wiesz ze tez mnie zastanowil sam tytul tego topa :D jakby zapadla jakas swoista moda:D Ale to fakt pewny sort lasek lubuje sie w kolesiach po ZK z ogolona glowa i mina zbuntowanego chlopczka

Gość Mashaaaaaa
wychodzi na to,ze w zbiorze kobiet jest wiele innych damskich podzbiorow ,czesto o bardzo skarajnych upodobaniach tylko,zeby az tak na masowa skale podniecac sie rozciagnietymi dresami?

Gość żana normalna wykształcona
cizia nie poleci na łysola w dresie ;) tylko patologia albo biedota która daje takiemu dupy bo ten ma parę groszy więcej

Gość Psychiczna:)
wróciłam;D zapomniałam hasła;P

Gość karos
pierdolicie bzdury kazdy czlowiek jest czlowiekiem sam jestem po duzym wyroku i wychowalem sie w dresach dzis mam wszystko czego chcialem dom rodzine na codzien chodze w dresach przy jakis okazjach w gajerku nie wstydze sie nigdy tego kim bylem i kim jestem a to co pierdolicie o dresach to jest przesada nie doswiadczyliscie w zyciu ciezkich chwil i dlatego komentujecie paqtrzac z gory na dresiarzy z pogarda do was podchodze i nie obrazajcie ludzi pozdro dla dresiarzy

dziewczyny lubia niegrzecznych chlopcow, mnie tez ciagnie do dresow

Gość pngmhmwgwp
karos - tylko nieudacznik ma jedną babe jak ty, dom masz? Co ty nie powiesz buhehe, i tak jestes szarym słabym ludkiem, peselem w systemie, nic nie znaczysz w społeczenstwie.

Gość kioil;kj
taki dres, zły facet - daje kobiecie emocje - często jest agresywny (agresja kojarzy się kobietom z siłą mężczyzny, władzą) - często jest wulgarny (społecznie mężczyzna pod względem kultury musi być gorszy. A skoro polskie kobiety są ostatnio strasznie wulgarne to kulturalny mężczyzna jest traktowany jakby był ciotą)

Gość aliszia255555
opalona blond to szczyt marzen? to zdanie swiadczy o tobie kolezanko. w modzie juz dawno opalenizny nie ma. Modna moze byc naturalna laska z nie farbowanymi na blond wlosami, sliczna, elegancko ubrana - nie cyce na wierzchu. Nie dziwie sie ze takie blond pustaki leca na dresow i wzajemnie. Uwierz ze za granica NIKT by na takiego dresa nie polecial. np. mieszkam w aglii gdzie popularne sa pary anglik-polka a polak-angielka nie znam ani jednej. polacy to z reguly single tutaj chyba ze maja dzieczyne/zone w polsce. Nie dziwie sie bo kazdy kto byl w polsce z moich zagranicznych znajomych mowi, ze dziewczyny nawet ladne a faceci brzydcy jak noc - same lyse opite geby.