Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak w dżynsach

Dlaczego kobiety lecą na dresiarzy / facetów po ZK ???

Polecane posty

Gość ggsgssf
janekrys jest piżgnięty jak te dresiary :O:O

Gość malaczka
dlaczego ? dlatego, że jak ktoś będzie chciał zrobić kobiecie krzywdę, to u dresa w większości przypadków nie ma pomiłuj, a taki normalny często zamknie buzie i nic nie zrobi. oczywiście wszędzie zdarzają się wyjątki. ale dresiarz to takie uosobienie męskości, oczywiście jeśli wobec nas jest fair. jedynie za dresiarzem jestem w stanie obejrzeć się na ulicy, a już w ogóle metroseksualni nie mają szans

Gość KamilaXXX
Ktos pisal wczesniej ze nie dla kazdej starczy przystojnych milych i wyksztalconych Rety co za bzdura, dopiero ktos tu pisal ze metroswxualni nie sa pociagajacy, a moze wlasnie taki facet moze byc kulturalny i ok . Jest jednak na starcie skreslony bo zbytnio za bardzo o siebie dba:D Juz bym wolala takiego niz kogos po ZK

Gość do malaczka
czy ty jestes naprawde pokurwiona?

Gość KamilaXXX
To nie ma sie z czego cieszyc tylko wspolczuc. Poza tym dres zwykle nie jest zdolny do uczuc wyzszych a kocha naprawde tylko swoich kolegow

hehe :) ''Poza tym dres zwykle nie jest zdolny do uczuc wyzszych a kocha naprawde tylko swoich kolegow'' Nie chce wrzucać wszystkich dresów do jednego worka, ale z tego co ja zaobserwowałam to ich życie kręci się wokół kolegów, trawki , ustawki, przekręty, siedzenie na przystankach:) niektórzy z tego wyrastają, a niektórzy....uciekają w różne dziwne podniety.

E tam..bzdury. Przecież to nie jest żaden inny gatunek człowieka. Może tylko oni się nie ukrywają z tym co robią, a tak naprawde każdy inny człowiek też swoje przeskrobał tylko "po cichu"

Gość znajaca z doswiadczenia
PEwnie ze prawie kazdy czlowiek zrobil cos w swoim zyciu czego pozniej zalowal ale czlowiek myslacy uczy sie na bledach i nie popelnia ich ponownie. ja wlasnie bylam z dresem i to byl blad, zaluje tego. wiedzialam ze z tym czlowiekiem nie bede miala zadnej przyszlosci, to jest ktos z innej bajki, inne myslenie, cele w życiu, on zyje z dnia na dzien nie myslac co bedzie jutro. a koledzy to jest swietosc, bez nich ani rusz. moze i mial dobre serce, byl zdolny do uczuc chcial sie zmienic ale nie da rady bo wychowala go ulica, jest z patologicznej rodziny i nie zmieni sie. poza tym podejrzane towarzystwo, pociag do alkoholu, narkotykow, bojki, kradzieze. wedlug mnie ci ludzie sa nieobliczalni, nie mozna im ufac. teraz mam normalnego chlopaka, porzadnego, ktory mnie kocha nad zycie a ja jego i nie musze sie zamartwic gdzie jest w danej chwili czy pije czy znowu kogos pobil.

podobno idealny dla kobiet facet to taki bezuczuciowy typ, gość jak beton który zapomina, że jest człowiekiem to by wyjaśniało fascynację dresami i gościami z ZK faktycznie, są wyprani z uczuć - na poziomie małpy ciekawe tylko gdzie dojdzemy, gdy tacy będą się mnożyć - chyba z poworotem do epoki kamienia łupanego ale widać lubicie ryzyko, jak psychiczna, to takie podniecajace hehe

Dlaczego myślisz,że dresy traktują swoje kobiety przedmiotowo?? Wcale tak nie jest, ja przynajmniej doświadczyłam innego traktowania.

Ale napisałeś,że są bezuczuciowi. Czyli nie kochają. A jak nie kochają tzn,że się bawią, albo są z kobietą dla wygody. Ja to tak zrozumiałam.

bo są bezuczuciowi, a mówiąc precyzyjniej odczuwają uczucia - agresję, nienawiść i złość, a nie odczuwają współczucia - albo to tłumią, bo byłoby to odczytane jako słabość, co widać tak imponuje suczkom krótko mówiąc beton a czy traktują przedmiotowo kobiety, czy nie, w to już nie wnikam

poza tym zastanówmy się przed kim taki dres czy gość z ZK miałby bronić rycersko swojej kobiety na ulicy - przecież właśnie przed innymi dresami bądź ludźmi z ZK, to jest ta sama grupa, nazwijmy to mętów społecznych większość ludzi jest normalna i gdyby wyciąć tego raka ze zdrowej tkanki społeczeństwa nie byłoby potrzeby stawać w obronie kobiet bo normalni ludzie nikogo nie atakują na ulicy najlepiej by było ich powystrzelać w końcu żylibyśmy w normalnym społeczeństwie

jedynym zaś niejako podniesieniem ego dla tych mętów jest sytuacja kiedy kobieta daje im du py, poza tym są bowiem zerami. w ten sposób kobiety - oddając się im, ponoszą ich ego, a co gorsza promują agresję i przemoc oraz deprecjonują pojęcie miłości.

Jak koleś jest miły, grzeczny, uprzejmy etc. - dla wielu kobiet jest po prostu nudny.

Nie tylko dresy czy osoby , które wyszły z ZK są agresywne. Wystarczy poczytać chociażby na tym forum jak to koleś przed ślubem był kochający itp, a po ślubie zamienił się w tyrana. I poza tym często na pozór normalni ludzie po alkoholu nie panują nad sobą.

zawsze mnie zastanawiało też skąd tyle tych typów przetrwało do naszych czasów skoro mamy XXI wiek, a więc już trochę minęło od epoki kamienia łupanego, otóż stąd że to właśnie kobiety niejako utrzymywały ich przy życiu, dawały du py i zapewniały ciąg pokoleń, zatem to kobiety - które oddawały się takim typom a potem rodziły im podobnych odpowiadają za agresje, przemoc, przestępczość itd. ponieważ agresja je podnieca

Najlepiej znaleźć sobie jakiegoś adwokata albo jeszcze lepiej policjanta. Przecież oni nie biją kobiet, nie nadużywają alkoholu ani broń Boże nie kradną.