Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jakLwica

przyjaźń z monitora

Polecane posty

Pewnie jestem stara i głupia. Poznałam mężczyznę w necie. Zaczęło się niewinnie. Standardowe rozmowy. Później częste spoglądanie w skrzynkę odbiorczą- może coś napisał, i zawsze pisze. Teraz muszę przyznać, że jestem od niego uzależniona. To trwa już długo, a tematy się nie kończą. Rozmowa jest o wszystkim i o niczym. No i fantazja. Ja nie chcę zobaczyć jego zdjęć, on moich. Teraz prosi mnie bym pozwoliła mu usłyszeć mój głos. Nie godzę się. Mam męża, on żonę i malutkie dziecko. Obydwoje ich kochamy i nie ukrywamy tego. Powiedziałam mu, że nigdy się z nim nie spotkam bo nie potrafiłabym żyć z myślą, że skrzywdziłam jego żonę. I on i ja uważamy, że to przyjaźń jednak boję się, że może to prowadzić do czegoś więcej. Zdaję sobie sprawę, że ja mogę uwielbiać tylko te słowa które wyświetlają się na monitorze, a rzeczywistość może być inna. Nie wiem czy pozwolić mu usłyszeć mój głos.

I on i ja uważamy, że to przyjaźń jednak boję się, że może to prowadzić do czegoś więcej. ale udajecie, że to tylko przyjaźń? bo jeśli człowiek szuka tylko pokrewnej duszy i rozmówcy a jednocześnie kocha kogoś innego ( żonę, męża) to raczej nie ma wątpliwości, że będzie to prowadzić do czegoś więcej

Powiedziałam mu, że nigdy się z nim nie spotkam bo nie potrafiłabym żyć z myślą, że skrzywdziłam jego żonę. " dodaj jeszcze i własnego męża :) wiesz spotkać sie to nie grzech tylko pod jednym warunkiem : że jego żona i twój mąż będą o tym wiedzieli :)

Jakie przepiękne samookłamywanie się :D Regres pozwoliłbyś żonie swojej na spotkanie z jakimś frajerem z neta ??

Gość i ja równiez hmm
przyjaźń trwa juz 4 lata i 5 mcy... codzienne rozmowy (prawie )na gg, wczesniej długie maile, tez rozmowy. nigdy nie rozmawialismy przez tel, ale czasem sms, mms.. rozumiemy sie doskonale, znamy na wylot, on jest singlem, ja mam meza, nie mamy dzieci... czuje ze on rozumie mnie bardziej niz mąż, z nim jest to porozumienie dusz

Nie wiem czy pozwolić mu usłyszeć mój głos. " jasne! najlepiej dodaj pogłos z muszli

przy nastepnym prowo napisz cos wiecej o dzieciach, bedzie bardziej dramatycznie

bezedury nie wiem jak inni ale ja kiedyś bez problemu zaprosiłam do siebie kolegę z neta bo nie miał gdzie przenocować i jakoś mój teraz już mąż włosów z głowy nie rwał chociaż oczywiście na ten czas też nocował u mnie ;)

Regres pozwoliłbyś żonie swojej na spotkanie z jakimś frajerem z neta ???' nie mam żony ( jeszcze;) ) ale jak bede miał,to nie bede ją ograniczał w kontaktach ma swój rozum , i wie na czym stoi i co jej grozi w sprawie zdrady ;) gdyby do takowej doszło ;)

. czuje ze on rozumie mnie bardziej niz mąż, z nim jest to porozumienie dusz" ale tego typu gadki to już krok w potencjalną zdrade

A z wlasnym mezem rownie dobrze ci sie rozmawia? O wszystkim i o niczym.... a moze na to nie masz juz czasu?

u mnie jest tylko ta różnica, że ja męża kocham ale nasz związek z mojego męża winy jest już chyba nie do uratowania.

wszystko jasne......." tez nie mam juz nic do dodania :) życzę udanych uniesień i romansu 🖐️

do IKE a wszystkie aby beze mnie w naszym związku udany jest tylko sex a to nie wszystko do Regres oj masz o mnie złą opinie chyba :) nie odbiorę rodzinie męża i ojca. chociaż chociaż nie powiem że nie fantazjuje

No i wszystko jasne... Lwico, jestem zwolenniczka szczerosci w zwiazku. O trudnych sprawach trzeba rozmawiac. Takze o tym, ze milosc sie skonczyla i ze cos z tym fantem trzeba wreszcie zrobic. Tylko do tego trzeba odwagi:)

Magicca z moim mężem przeszłam przez wiele długich rozmów, problem jest w tym że on nie widzi problemu, myślę ze może jet w nim złość że nie mogę dać mu dziecka ale o tym on nie chcę rozmawiać, a ja potrzebuję przyjaciela i nie tylko w tych dobrych chwilach

Gość justyna aa
po mojemu to już zdradziliście swoich partnerów:(

a ja potrzebuję przyjaciela i nie tylko w tych dobrych chwilach" a dlaczego nie przyjaciółki ? :)

Regres i tu mnie zagiąłeś, dobre pytanie, może jednak niestety jestem zepsuta dziękuję

może jednak niestety jestem zepsuta" chyba masz ochotę na romans ;)

I on i ja uważamy, że to przyjaźń mysle, ze twoj maz i jego zona sie z tym zgodza i wrecz pomoga wam rozwijac to wartosciowe uczucie, moze twoj maz nie tylko nagra twoj glos ale jeszcze nakreci jakis klip dla przyjaciela?

Lwco, jak kazda z nas potrzebujesz akceptacji i zainteresowania. I meskiego towarzystwa. I o tym wlasnie powinnas pogadac z mezem! Masz swoje potrzeby i glosno o nich mow. I takze o podjetych przez siebie decyzjach. Takich jak np. szukanie przyjaciela w necie...

zawsze szczery znam odpowiedź - rób co chcesz Regres- to jest chyba tak, że jak kocham te słowa z monitora bo w większości są to słowa które ja chciałabym słyszeć w realu i których na codzień nie słyszę a kiedyś były non stop w moim życiu i tego brakuje, monotonnia

Gość ona 245
a to ciekawe dlaczego nie chce ci wysłac swojej fotki , a w jakim wieku jest jeego dziecko , albo ile ma miesiecy , chlopczyk , czy dziewczynka , pytam nie bez powodu...