Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady77

Żonaty jesteś , szukasz wrażeń...

Polecane posty

chcesz pogadać o snach :) czy śmieniu ? ... tak noworodek śni ....:) facet też ale podświadomość mu płata figielki :)

Gość dodupnie mu daj
jak mu mega czopa w dupala zasadzisz to zaraz do żony skruszony ze łzami w oczach wróci:P :D;)

na naszą podświadomość nie mamy niestety wielkiego wpływu...więc niech się dzieje, co ma się dziać...we śnie. Bo czasami warto śnić, żeby mieć chociaż skromną wizję tego, czego nam brakuje w rzeczywistości...

Ups ...:) no taki co nowo narodzony , odchowany i sie mu zaczyna wydawać ...:) Czyli znaczy ,że to nie Ty ? :)

no czasem tak mam że przyznaję im rację :) w 100% :) a może to ja zboczona skoro ich popieram ....? :)

Nie, wybacz ale to nie ja....A szkoda, no cóż czasu nie potrafimy cofnąć, czas potrafi być czasami okrutny, on zna tylko jeden kierunek, do przodu, cofnąć się nie potrafi

Jakoś większych problemów nigdy z nimi nie miałam i nie mam :) i chyba tak już zostanie :) Za to tTobie dobrze idzie w podawaniu dłoni kobietom... ;)

oj, to bardzo miło z Twojej strony. Z taką towarzyszką mógłbym pójść nawet na koniec świata. Choć przyznam się, że obawiam się trochę, że mogłabyś zagłaskać mnie na śmierć...i co wtedy????