Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja czekam i czekam i czekam

Od 10 miesięcy nie kochałam się z mężem :(

Polecane posty

Najpierw ciąża zagrożona od poczatku, poród, połóg a teraz zaczęła mnie boleć rana po nacięciu i znów krwawię :( W ogóle czy to normalne że po kilku dniach bez krwi znów się pojawiła ? Ile czasu boli rana po nacięciu?

Gość pyzfnjgjfwwcscsfdfdfdfd
noi sie nie doczekasz glupia krowo

to mozliwe ja po 1 poriodzie tez tak mialam, krawilam 2 tygodnie tydzien nie krwawilam i znowu krwawienie i tak rowno 6 tygodni co do ciecie to nie wiem, bo ja cieta nie bylam, ale wydaje mi sie ze to jeszcze normalne ze boli

Gość Lennnnna73
wiesz co normalne.....tylko pamietaj ze jak zacznie bolec coraz bardziej i nie przerchodzi to moze byc ktorys szew za mocny i trzeba go popuscic....ja tak mialam :( a bol naciecia jest do okolo 5 tygodnia po porodzie i krwawienie tez róznie ja mialam 4 tygodnie ale moze byc i 6....przemywaj sobie to naciecie tantum rosa lub riwanolem żeby tylko zakazenia nie bylo

tak się akurat złozyło, że ostatni orgazm miałam w chwili gdy pasikonik usiadł mi na łechtaczce, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

pewnie twój mężulek od dawna ma na boku zgrabną, atrakcyjną lasencję, której cipeczka przypomina dobrze wypieczoną bułeczkę, a nie poszatkowany tatar...

Gość do cux
jesteś idiotką,brak słów na takie kobiety:O

Gość do cux
z lubieżnym usmiechem na ustach zasadzam się w gołębniku sąsiada aby znienacka pokrywać moim kroczem niczego nie spodziewające się gołębie

Gość jnmiojm
niestety cux ma racje, ale kobiety wola sie okamywac i wierzyc w swoja idylliczna wersje rodzinki i mezusia:D