Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tinaaaaaaaaaaaaaaaaa

Czy naprawdę w Polsce w miastach do ok 80 tys. ludzi nie ma pracy?!

Polecane posty

Juliusz-> ja na samej prowizji (podwyższonej), bo tak sobie zażyczyłam (dużo zarabiam dla firmy, więc dla mnie to korzystniejsze). Nowy ma warunki podstawa+prowizja, na umowę o pracę lub sama prowizja (wyższa), jeżeli woli. Dziewczyna na identycznych warunkach jak proponujemy zarabia ok 4 tys, a zaczynała bez doświadczenia, więc chyba można. Pracy jest mnóstwo-> ale z ciebie debilka. Jasne, za darmo ci dadzą. Niech jeszcze po główce pogłaszczą. I nie obrażaj firmy, której nie znasz, bo wychodzisz na leniwą ignorantkę.

pechowa-> to co? wolisz wylecieć z roboty w kryzysie mając stałą, czy się postarać i coś dla firmy zarobić? Sorry, ale po chuj komuś pracownik nieproduktywny w kryzysie.

do was wszystkich-> to całkiem ok warunki , ja mam podstawę plus prowizję i uważam to za coś całkiem normalnego. Na samą prowizję bym się nie zdecydował bez doświadczenia w branży itp.

Gość pracy jest mnostwo
do was wszystkich - to raczej Ty wychodzisz na ignorantke. A ja firmy poznalam po propozycjach :D propozycji pracy za darmo, na probe, za 1000, system prowizyjny - to nie dla mnie :D A ta pierwsza PH w ogole nie przypomina sie klientom. Firma ma chwytliwe produkty, sami dzwonia, ona zbiera prowizje. To klienci jej poprzednika :P

Gość podddddbijam
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Gość "wolisz wylecieć
z roboty w kryzysie mając stałą, czy się postarać i coś dla firmy zarobić? " Nie patrosze sie i nie zarabiam dla firmy tylko dla siebie