Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alahanaa

skad faceci na babskim forum?

Polecane posty

Gość Facet Ciota
i czy inne są takie same.

Fetyszysto kochany...to Ty wyszedłeś z pretensjami, to Ty używasz słów np "opryszczka", to Ty wygłaszasz prawdy ogólne, "matołek" nie boli chyba aż tak bardzo, jeśli tak to przepraszam

Gość racja racja....
"autorka ma racje tylko kompletne zj**y mialyby ochote rozmiawiac z kims takim jak ona " widac jej facet jest calkiem spoko - o ile istnieje - bo woli sobote wieczor spedzac bez niej, przez co ona sama musi siedziec i rozmawiac z tymi zjebami, ktorymi tak gardzi :D

faceta nie mam. pisalam to w sensie ze jakbym go kiedys miala i sie dowiedziala to stracilby bardzo duzo w swoich oczach, bo dla mnie to zenada. i pogodzice sie z tym :classic_cool: ktora normalana szanujaca sie kobieta chcialaby faceta ktory siedzi na damskim forum? :D

nie ukrywam się z tym. wysyłałem im nie raz linki do najlepszych tematów typu jaszczomb porwał mojego pudelka i innych klasyków. Moja kobieta wie. aktualnie to wróciłem po 4 miesiącach przerwy i zapomniałem już jakie to forum jest smieszne... Pokarz mi z listy tematów forum ogólnego "kobiece" topiki na kobiee sprawy

Gość racja racja....
pewnie taka, ktora czuje sie partnerka do rozmowy dla mezczyzny ;)

Gość racja racja....
powiedz szczerze, czemu wedlug ciebie mezczyznie uwlacza rozmowa z kobieta? czujesz sie gorsza od mezczyzn? nie warta ich uwagi?

przeciez to nie faceci wchozą na kobiece forum tylko kobiety wchodza na forum podszywaczy, prawików, stooolejarzy i prowokatorów żeby znaleźć sobie tu faceta. Ty też tak zrobiłaś:D tylko jeszcze tego nie wiesz ale twoja podświadomość cie tu zaprowadziła:)

Tym razem to znowu ja/ wysylac to sobie mozesz, co nie oznacza ze mowisz im ze jestes zarejestrowany tu i sie wypowiadasz w tematach. z reszta nam tez mozesz wciskac ciemnote ze wszyscy wiedza :classic_cool:

Tym razem to znowu ja/ moja podswiadomosc ? :D:D czlowieku skoncz, skasuj konto, wyjdz do ludzi, idz na piwo z kumplami i sie tu wiecej nie pokazuj :classic_cool:

Gość jak pójdziesz na forum
komputerowe bo ci się pasjans zawiesi to przypomnij sobie co napisałaś :D

Gość ihahoe
ja wchodze po to zeby zobaczyc jak kobiety moga byc pokurwione, to forum daje pelny obraz waszych zachowan poza tym niektore prowokacje sa fajne :)

oj oj jakaś pomaranczka mi sie tu produkuje, wybacz przeoczyłam Cię :D pewnie kolejny MESKI BOHATER swojego domu :D

A czemu? :D to jest jedyne miejsce w sensie społeczności wirtualnej w jakim bywam. na czaty nie wchodze, nie mam konta na Facebooku, na nk ostatni raz bylem rok temu... tu mi się podoba...jest zabawnie. Np Ty swoim bulwersem mi bardzo humor poprawiłaś

Gość są tak pokurwione
że nawet na babskim forum jedna drugiej ciemnote wciska , tak jakby zaraz ktoś mial sie o tym dowiedzieć :D to jest dopiero pokurwione.

Gość ihahoe
po prostu napisalem cala prawde po co tu czasem zagladam:D

Gość są tak pokurwione
Nie napisze "puścilam sie z sąsiadem" tylko będzie owijać, aaaaa moja koleżanka to.... hhahhahahah

Madredeus, tu nie chodzi o 'boli, nie boli'. To forum internetowe i nie wiem jakie masz o nim wyobrażenie, ale mnie osobiście średnio grzeje, czy ktoś mnie tu nazwie matołkiem, pederastą, czy miniaturą jamnika. Chodzi bardziej o to, że u Ciebie brak ciągu przyczynowo skutkowego, może nawet czytania ze zrozumieniem, o ile to pospolita ignorancja się nie pleni(Madredeus gra, a właściwie kiedyś grał fado, teraz więcej w tym popu). Reasumując: owszem, mój ciąg przyczynowo skutkowy jest obraźliwy i upraszczający względem Ciebie, ale JEST. U Ciebie go nie ma.

ciesze sie ze potrafie ci poprawic humor przez monitor niz twoja kobieta ktora wlasnie wyreczylam ;) a kobiety sa tak samo pokurwione jak faceci. oczywiscie nie kazda kobieta, nie kazdy facet, nie ma co uogolniac :classic_cool:

a poza tym, dla wielu kobiet tu piszących, ci ciotowaci faceci co tu siedzą są jedynym kontaktem z płcią przeciwną🖐️ a no przyzwyczaiłem się do kilku osób tu piszących i jakby poszli na inne forum tez bym się przeniósł

Gość ihahoe
hah o kto tu uogolnia? to Ty piszesz, ze wszyscy co wchodza sa ciotami

ja stwierdzam fakty. to ze tu wchodza faceci jest skutkiem wynikajcym z tego ze sa cipkami. czy prawdziwi mezczyzni by tu zaglladali ? NO CHYBA NIE :D

Gość są tak pokurwione
Czy prawdziwa kobieta pytała by na forum motoryzacyjnym jak zmienić olej ?

Męskie forum kojarzy się z homoseksualną odmiennością. Forum starych przyjaciół przyciągnął by być może i rzeszę, ale kafeteria dla mężczyzn?!??? Dlatego nigdy nie ma co liczyć na integracje, czegokolwiek ze związkiem M. Ten związek nie łączy się nawet z powietrzem [czyt. tlenem], a tym bardziej sam ze sobą. Jednakże alkohole mają niezrozumiałą przychylność to owego pierwiastka M. Jakby jedno z drugiego powstać miało a tak by drugie bez pierwszego żyć nie umiało. Stąd pomysł klubu integrującego mężczyzn nie wzbudzającego niepotrzebnych zahamowań - Klub AA.