Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alahanaa

skad faceci na babskim forum?

Polecane posty

Gość prawiczy prawiczek 28
Nie ma czegoś takiego jak męskie fora. Chyba, że forum o wyrywaniu dup albo forum dla pedałów.

tak jak działy zdrowie, uroda, diety. tam chyba żaden facet nie pisze. tak jak w staraczkach:D to sa kobiece działy na kafe # Porady, metody pielęgnacji, recenzje kosmetyków i leków itd. Dermatologia. Wejdź na forum # Zakupy 11003 wątki Zakupy kosmetyczne i nie tylko. Pytania o produkty, ich jakość i cenę oraz odpowiedzi Czytelniczek Kafeterii. Wejdź na forum # Diety 4893 wątki Wszystko na temat dietetycznego żywienia, cieni i blasków różnych szkół i prądów. Swobodna wymiana przepisów i wrażeń. Wejdź na forum # Fitness, masaże, joga i inne 709 wątków Kluby fitness, ćwiczenia samodzielnie, właściwa dieta... Porady internautek i profesjonalistów. Wejdź na forum # Chirurgia plastyczna 843 wątki Wszystko o cieniach i blaskach chirurgii plastycznej. Doświadczenia kobiet, porady i przestrogi. Porady specjalistów. Ogłoszenia. Wejdź na forum

Fety...niech zgadnę...mnie wysyłasz do Poznania...i wypytujesz o pytonga? Jednak jesteś chamem:):)::) Nie pochlebiaj sobie!

Gość jak nie ma meskiego forum
to to nie jest babskie

Gość sory aleeeee
bosze zrozum, ze nawet na babskich forach dziewczyny pisza na rozne tematy. wlasnie w dzialach typu dyskusja ogolna.. o polityce itp. uwazasz ze laski na forach to tylko o dzieciach i cieniach do powiek chca rozmawiac? ja pierdole ale nas wysoko cenisz.

aha i najważniejsze:D dlaczego skoro to "babskie forum" to na głównej stronie po lewej całą masa reklam i linków do jakis seksi lasek ?:D cały czas cycki tam się wyświetlaja:D to chyba lesbijskie forum w takim razie

Gość prawiczy prawiczek 28
Bo każda kobieta chce mieć takie cycki żeby fajni faceci na nią lecieli. NIe wiesz tego?

ok odpowiedz na powyższe. skoro kobiece forum to czemu tam jest reklama kolejno: od góry: - wybierz najpiekniejsza dziewczyne (i zdjecie jakiejs laski) - profil seksi blondi (tez jakas solarka) itd? bo tu siedzi o WIELE więcej facetów niż ci sie wydaje:D mówie ci że pół na pół na erotycznym np jest. po równo kobiet i facetów

Madredeus, jeżeli zachowuję się po chamsku, w danej chwili jestem chamem. Słowo cipa jest tylko słowem cipa, użytym w dyskusji nie przez Ciebie, stąd zaznaczenie, że Ty to nazywasz inaczej. Gubię się, bo opinie są sprzeczne i nieprecyzyjnie wyłożone. "czy Ci niby faceci na forum to nie jakieś pieprznięte laski" jasno sugeruje, że a.)albo to podsszywy lasek b.) albo faceci, którym jajka zabrano podczas chrztu. wpis z 21:12 uciekł mi w natłoku A teraz: to nie Ciebie wysyłam do Poznania, tylko pomarańczowe gimgówno podpisujące się o 21:14 Ejże. Chamem bywam, ale nie uważam tego za jakąś wadę, a na paradzie miejsca starczy dla każdego, po każdej stronie barykady.

nie prawiczek. bo właściciele kafe zorientowali się że coraz więcej facetów tu pisze i zmienili strategię. aha i ja WIEM ŻE TO FORUM DLA KOBIET z nazwy, oficjalnie ale FAKTYCZNIE przestało nim być bo pojawiło się dawno temu zalew ludzi z innego podobnego forume które przestało istnieć a też było o2

Fety..luz i jeszcze raz luz..."pieprznięte laski"?? niemało takich na kafe, udających facetów nie mniej...i zdziwiłbyś się tym, kto ma pytonga, a kto nie ma...natomiast jeśli dalej chcesz się spierać to zapraszam:)

Gość .........................,
te twoje dyrdymaly michau sa juz tak naciagane ze sie rzygac chce :classic_cool: 🖐️

Madre, cały impet już zszedł i teraz będzie to już bardziej żałosne niźli śmieszne, spory można zostawić do następnego. Niechże się podszywa kto i gdzie chce, to forum internetowe i trzeba mieć kupę prostą zamiast zwojów zakręconych, żeby się przejmować tym, że lulek17 to w rzeczywistości annanimfomanka, która osiąga radość za pomocą podszywów i gromnicy. Niemniej jak chcesz mnie zaskoczyć, śmiało. Lubię niespodzianki. Bywam otwarty.

dlaczego naciągane? jak dylemat może być naciągany? albo sie ma dylemat albo nie. ja widocznie mam i mnie ta poruszona tu kwestia bardzo pochłonęła :D mój dylemat mój problem kropku🖐️ czytac nie ma przymusu chyba że jestes jedną z moich wiernych fanek i jak zespół który po kilku świetnych płytach nagrywa badziew i zbiera krytykę od fanów. to ok. jesli tak to sie poprawię i postaram się mieć takie dylematy jakie tobie pasują:O

Fety....z natury zbyt podejrzliwy jesteś...mimo życzliwości do ciebie młotku nie mam ochoty zajmować się zaskakiwaniem cię, bo mi się nie chce, ale to tylko i wyłącznie Twoja wina...zapewne, jak zwykle, oczywiście, lata Ci to koło...:):)::):) ty naprawdę niczego nie kapujesz????

Madre, wręcz odwrotnie. Nie jestem podejrzliwy, wszak bardzo dużo, a nawet za wiele, mi wisi. To, że zakładam jakieś hipotezy, nie znaczy, że je podejrzewam. Lubię abstrakcyjne myślenie i może dlatego się tym jakby zajmuję. Co do zaskakiwania, kokietuję bardziej, niż liczę na. To generalna zasada: nie liczyć na. Licząc mogę się w najlepszym wypadku leciutko rozczarować, wszak jeszcze nigdy nie dostałem dokładnie tego, co chciałem. Nauczyłem się żyć z pakietem podstawowym i nastawiać na niespodzianki. Działa o wiele lepiej. 'naprawdę niczego nie kapujesz?' - daruj protekcjonalny ton ;]