Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alahanaa

skad faceci na babskim forum?

Polecane posty

Gość alahanaa

skad faceci biora sie na babskich forach? sorry ale jakbym sie dowiedziala ze moj obecny facet czy chociaz ktorys z kumpli siedzi , ba jest nawet zalogowany i sie wypowiada na babskim forum miałabym go za skonczona ciote :O dla mnie to zenada i kompletnie nie meskie , takie cipki z was a nie mezczyzni

Gość z babskiej macicy
🖐️

Gość odejdź kobieto
chyba wszyscy mają w duupie autorkę :)

Gość alahanaa
bo powiedziałam prawde :classic_cool: i was to boli

Gość creon
a je­bał to pies!

Gość muszemsiezgodzic
z tym ze tu nie powinno być facetów bo za bardzo poznaja kobiety i pozniej wykorzystaja

:D:D:D:D:D cipki ! ZADNEJ KOBIECIE nawet najwiekszej krowie nie zyczylabym ani jednego faceta z forum babskiego kompromitacja po całości

Gość creon
pisze się "ci­pki" :P

Gość Ewaldi
nie zawsze mnie wypada powiedzieć wprost kobiecie w realu , że w kalesonach i długim swetrze zakrywającym zad to wygląda jak córka kloszarda i ze śmietnika wyszła ale tu mogę sfobodnie skrytykować wygląd kobiety i to , że stylu i gustu jej brak :)

Trudno się z Tobą nie zgodzić autorko...Chociaż czy Ci niby faceci na forum to nie jakieś pieprznięte laski, które myślą, że tak prosto się pod gościa podszyć?

odpowiedz jest prosta:D to już dawno przestało być kobiece forum. Zostalo tylko z dopisku że niby kobiece:O a tak się składa że to jedyne forum jakie znam gdzie tak wygodnie, bez ograniczeń, szybko się pisze. świetnie jest zrobione od strony technicznej. a co do proporcji to obstawiam że np na głównym jest 70:30 kobiet do mężczyzn a na erotycznym po równo ale potwierdzam tworzymy tu jedną wielką ciotowato gejowska społeczność nieudaczników z permanentym prawictwem i nieuleczalną stoooolejką🖐️

Madredeus, bo Ty akurat wiesz wszystko o kobiecości: "słucham fado, żeby uwolnić kobiece pasje; wchodzę na babskie forum, bo pozbywam się śladów opryszczki" i świat jest prosty dla Ciebie jak budowa cepa. A ja się tu świetnie bawię, bo mam okazję obcować z okazami, o których nie myślałem, że w ogóle istnieją. Że w ogóle mogą legalnie istnieć i nikt nic z tym nie robi ;P

Gość a jaaaa tammm jestemmm
kobietą z męskim ciałem :)

Gość muszemsiezgodzic
z tym

Gość susana amii
też chciałam o to zapytać:) Nie wyobrażam sobie żeby mój facet siedział na kafeterii:D

Gość Ewaldi
generalnie to fajnie jest poczytać o hirsutyźmie kobiet i jak bardzo cierpią z tego powodu , tylko że facetom to wcale nie przeszkadza a nawet facetów to podnieca, gdy kobieta ma boberka ale kobiety są uparte i musi zgolić albo laserem wypalić a i tak łazi w portkach :)

Gość bardzo prosze
jak to jedyne???? a o2 ? no tam juz nie obciach pisac. i przestancie pierdolic, ze zostalo tylko z nazwy. rozumiem trzeba swoja ciotowatosc jakos usprawiedliwic.. ale tak na serio kiedy niby to zaczęlo byc koedukacyjne forum? ja jakos widze kobiece kategorie nadal, nie dzialu o mechanice czy wojsu.. :o 🖐️

fetyszysto...:):):) Twoje definiowanie "kobiecości" jest outstanding:D:D:D Chaos, chaos... Może warto obcować w prawdziwymi kobietami, a nie szukać freaków w sieci? Wiesz matołku co to jest Madredeus? Może rozszerz lekturę odrobinę...poza cafe:)

też nie wyobrażam sobie faceta na babskim forum. gdybym swojego nakryła... no chyba bym mu tego nie wybaczyła i stałby sie dla mnie obiektem zartow taką ciotką kuva :(

Madredeus, poza stwierdzeniami 'matołek', 'chaos' i sugestii co mam zrobić ze swoim życiem, żeby było lepsze w Twoich oczach, nic nie widzę. Choć pewnie masz rację, bo przecie wiesz lepiej i nie musisz tego dokładnie wyartykułować, bo to przeca takie oczywiste ;]

jestem ale się nie rzucam bo napisałem że się zgadza:D z tym że nie chodzi o to że to babskie forum, bo nie jest. raczej chodzi o to że to spadek po f23 :D czyli forum prawików i stooolejarzy

Gość autorka ma racje
tylko kompletne zjeby mialyby ochote rozmiawiac z kims takim jak ona :D

Gość Facet Ciota
Ja chcę zrozumieć dlaczego moja była, była wredną suką.

Tym razem to znowu ja/ no to wszystko wyjasnia, wystarczylo mi pierwsze slowo 'jestem' :D ah wy faceci, tak latwo was rozgryzc ;)

Gość bardzo prosze
wez nie pierdol. to ze na babskie forum zaczelo wchodzic troche facetow nie oznacza ze stalo sie ono "niebabskie" tylko jest dalej babskie a na nan wchodza cioty. tyle. pogodz sie z tym, ze masz zadadki na geja. po co sie oszukiwac??? ciekawe czy znajomym bys sie przyznal ze wchodzisz na kafeterie, skoro to takie mesko damskie forum :o