Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alahanaa

skad faceci na babskim forum?

Polecane posty

Gość Ewaldi
generalnie to wcale nie muszę tu zaglądać ale czasem mnie jest żal tłuściochy , której się przegrzewa zasilacz w laptopie i podpowiadam co powinna zrobić zanim tłuste doopsko wyrwie z kanapy :)

Madredeus, 'chamem', czy cipą, albo jak to powiedziałaś 'niby facetem'? Bo się gubię w zeznaniach :]

Gość tralala lala hop sasa
Haahaaahaah 10/10

Tym razem to znowu ja/ nawet nie chce mi sie czytac twoich wypocin , i kto tu sie bulwersuje :D ??

Gość jak ktos ma bulwers
to niech wejdzie na ciążowy, dowie się jak wyssać sperme z kondona i zrobić inseminacje strzykawką , oczywiscie bez wiedzy dawcy nasienia :P

no i cel osiagniety. faceci sie bulwersuja i staraja na sile tlumaczyc bo w koncu ktos im prawde napisal ;) i zgadnijcie kto - kobieta :classic_cool: piszcie i nabijajcie dalej, mnie dzis procz forum czeka impreza ze znajomymi, tak wiec ZEGNAM WSZYSTKIE CIPKI jestescie zalosni co wlasnie udowodniliscie w tym temacie :classic_cool:

Gość sory aleeeee
twoim zdaniem na babskim forum mozna rozmawiac tylko o tamponach i orgazmie lechtaczkowym, a jak juz sie poruszy temat polityki, tragedi w smolensku to automatycznie forum staje sie meskie? temat polityki zarezerwowany dla facetow czy jak? jak sie spotkam z kolezankami w babskim gronie i zaczniemy rozmawiac o polityce to bedzie juz oznaczalo, ze wcale nie przebywam w babskim gronie? puknij sie w leb. ciota jestes i pogodz sie z tym. to ze tematy adresowane sa tez do mezczyzn to efekt tego, ze wchodza tutaj mezczyzni. mezczyzni wchodza to kobitki sie pytaja. to wolny kraj i to ze ktos sobie wszedl na forum plci meskiej nie oznacza ze forum zmienia orientcje na boga! na mezczyzna.wp.pl tez wypowiadaja sie kobiety i sa poruszane typowo neutralne temay i to oznacza, ze mozna forum uznac za damsko-meskie? smiech na sali :D

powtarzasz schematy i myślisz że kogoś uda ci się obrazić/sprowokować itd takich jak ty jak również topików w stylu "kobiety co siedza na kafe to same grube zapryszczałe stare dziewice bez przyszłości były setki. nic oryginalnego nie prezentujesz i dobrze wiesz zapewne że to forum kiedyś może i było babskie ale już od dawna nie jest. ale że tu dużo ciot siedzi to inna sprawa:D

Nam chodzi wyłącznie o to, że podejmując tematy zasadniczo damskie spotykamy się z opiniami tzw mężczyzn, którzy gówno na temat wiedzą, a i tak dość brutalnie się wypowiadają...Nikt nie ma pretensji o to, że na kafe są tematy dotyczące opon, albo dylematów uczuciowych facetów...to ich sprawa i ich wątki:)

autorko nie podszebnie sie wysililas zakladajac ten topik tak czy siak beda tu wchodzic faceci tym swoim biadoleniem o meskich cipkach w takim razie mozesz sobie darowac

"o ze tematy adresowane sa tez do mezczyzn to efekt tego, ze wchodza tutaj mezczyzni. mezczyzni wchodza to kobitki sie pytaja. to wolny kraj i to ze ktos sobie wszedl na forum plci meskiej nie oznacza ze forum zmienia orientcje na boga! " o i wlasnie. o to mi chodzi. że fakt obecności dużej grupy meżczyzn od dawna na tym forum (stworzonym dla kobiet) sprawił że przestało mieć charakter babskiego forum:D oglądałem sobie właśnie archiwalny wygląd kafeterii. działów było o połowe mniej. same topiki zakldane przez kobiety dla kobiet. od dawna tutaj wygląda to inaczej

Fetyszysta...nie nazwałam Cię chamem, ale Twoje opinie uważam za chamskie, nie używam słowa c....pa, więc nie wiem ,dlaczego używasz tego argumentu, "niby facet" dotyczy podszywów kobiecych (TŁUMACZĘ!!!), choć to dość proste to wydedukowania...gubisz się? przykro mi...nie podejmuj polemiki, ot co:)

Gość sory aleeeee
aha aha to wytlumacz mi prosze... jesli chce zalozyc forum dla kobiet. ma byc ono dla kobiet z przeznaczeniem dla kobiet to co mam zrobic? w jaki sposob mam ograniczyc naplyw mezczyzn na forum? puknij sie w pale. mezczyzn jest tutaj zdecydowanie mniej. dominuja tematy "zenskie". forum jest kobiece niestety 🖐️ a ty tylko usilujesz sie bronic przed smutna prawda. wchodzisz na babskie forum. niestety.

tylko że na ogólnym za sprawą tego że forum jest otwarte, taki wielki hyde parke gdzie modów prawie nie ma, można się podszywac, spamować, wyzywać bez konsekwencji , byle głupek umie ominąć bana i robi c co się chce poważnych topików na poważne tematy jest mało... albo mają 1-2 odpowiedzi na ogól podszyw. na ogólnym jest jeden wielki bajzel wszystko o wszystkim i mnie ani troche nie wygląda ogólny na babskie forum🖐️

Gość Ejże
Jeśli fetyszysta lubi Madre???? UMÓWCIE SIĘ GDZIE INDZIEJ!!! GEJE!!!

Gość CHŁE CHŁE
jA TEŻ UWAZĄM ,ŻE fety lubi madre....ochyda

"aha aha to wytlumacz mi prosze... jesli chce zalozyc forum dla kobiet. ma byc ono dla kobiet z przeznaczeniem dla kobiet to co mam zrobic? w jaki sposob mam ograniczyc naplyw mezczyzn na forum? " banalnie proste. tworzysz forum z normalną rejestracją, bez możliwości wpisywania jako gość. forum tematyczne dla kobiet. takie fora istnieją i jakoś tam facetów nie ma. a tu są bo ja nie znam innego forum takiego jak to gdzie nie ma ograniczeń. wyzwę cię od kurw i dalej sobie będe mógł tu pisać do woli

Gość sory aleeeee
wez sie nie rozmieniaj na drobne. uczepiles sie ogolnego. no taki ma charakter to forum i juz. co z tego ze wchodza tu faceci. no wchodza i nie ma nikt na to wplywu ze sie ciotujecie. portal dla kobiet i analogicznie forum także.

tu jest samowolka. jak widziałem kilka cytatów z kafe gdzieś kiedyś i z ciekawości wszedłem tu to pomyślałem że chuj babskie forum i nudy. ale okazało się że tu jest taka swoboda wypowiedzi i taki hyde park że zostałem

Ejże, nie ma bata, bo a.) potem będą topy o facetach-cipach, którzy na dokładkę są tu po to, żeby wyrywać lachony na kafe. b.) kutangi ich to pyrtki bardziej niźli maczugi, bo kobiety wiedzą najlepiej c.) nawet jeżeli wszystko jest z tymi facetami niby tak, to tymbardziej coś musi być z nimi nie tak, bo tu przeca wchodzą d.) nie zawsze mamy kaca-potwora, żeby z lubością w tym gówienku się taplać, a jak już raz spuścimy kurtynę milczenia, to dobiero będzie przejebane.

Gość prawiczy prawiczek 28
Wchodzą z googli pisząć "jak poznać dziewczynę będąc nismiałym, niskim i brzydkim"

Gość kwasupóllitra
faceci tak samo jak kobiety z pizdy!

Gość jak ktos ma bulwers
Jak facet idzie z żoną na zakupy i zahaczają o sklep z odzieżą damską to lepiej niech nie wchodzi, bo pomyślą że ciota . Najlepiej to niech nie chodzi z kobitą na zakupy, co go to interesuje , może iść ale tylko i wyłącznie po 5kg ziemniaków, inaczej CIOTA :P

Gość kwasupóllitra
prawiczek 28 lat i agentury nawet nie zachaczyłeś? poruchaj dobrz to to forum bedziesz miał koło dupy!

Gość sory aleeeee
dobra juz nie pierdol. dla ciebie to moze i byc nawet wesole miasteczko. w ocenie wiekszosci jest to babskie forum.. w mojej ocenie takze, a faceci ktorzy tu wchodza maja zadadki na jakiegos geja. a ty sie probujesz wybielac. 🖐️

no ja pisze tylko na dyskusja ogólna. inne działy jak np zdrowie, uroda, diety, macieżyństwo to nigdy tam nie wchodze bo nuda. topika na ogól na powazne tematy i kobiece sprawy. laski sobie gadają . luz. ja tu nie wchodze na poważnie z kimkolwiek i o czymkolwiek rozmawiać:D od tego mam inne fora tematyczne. a tu sa zabawnie.

Fety...jesteś "chamem" ale tęsknie za Tobą...za dużo pomarańczek...można zapomnieć jaki jest temat topiku

Gość racja racja....
prawdy to tu tyle, co w tematach prawikow, ze wszystkie kobiety to dziwki :D 🖐️

Ejże, ale jak chcesz, w ostateczności Ciebie mogę przeruchać. Jeżeli masz parcie... Chyba, że masz pytonga - to nie. Ale wtedy chybcikiem do Poznania, marsz równości właśnie się kończy.

to że niby miałbym być gejem mnie nie obraża bo nic do gejow nie mam więc sobie daruj:D i na logikę to geje raczej by wchodziły na męskie fora towarzyskie np by wyrwać sobie jakiego przystojniaka...