Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alahanaa

skad faceci na babskim forum?

Polecane posty

Gość bardzo prosze
czyli twoim zdaniem, zeby forum bylo babskie to mamy poruszac wylacznie tematy dzieci, jajnikow, podpasek i szminek? ja pierdole. wez idz stad, a najlepiej wyliz mi stopy.

Gość ihahoe
w takim razie dla nas jestes pasztetem z wasami, bo dla NAS wszystkie kobiety wchodza, zeby sie dowartosciowac, my stwierdzamy fakty :)

Gość To beznadziejny przypadek
Bo tutaj normalni faceci nie siedzą, a takie prawie baby.

Gość Ewaldi
przecież to widać , słychać i czuć , gdy kobieta się podszywa za faceta :) faceci czytając takie teksty tylko podpuszczają , niech pisze nadal to się pośmiejemy :)

Gość ja tu wchodze po to
żeby się dowiedzieć że kolor farby na ścianie dobiera się bo pasuje ..... do sztućców tudzież rury kanalizacyjnej - bo tak i już .

no to prosze skoro tak, podaj mi linki 5 tematów takich :D KOZAKU :) i nie tlumacz sie gdzie jest twoja kobieta. zapomniales ze tylko winni sie tlumacza?

pamięta ktoś w ogóle czsy gdy to było babskie forum? i gadało się na babskie sprawy? mam na mysli forum ogólne i erotyczne. bo na staraczkach, ciążach itd to rozumiem ciekawe jakby wyglądała sonda jakby spytać kobiety tu (wiadomo że nie sposób takiej sondy przeprowadzić) czy chcą by faceci tu pisali czy nie. jaki byłby wynik. mogę się założyć że te kobitki co są pierwszy czy drugi dzień i już ktoś im zajebał nicka, podszywał się, wyzywał itd zagłosują na nie. ale stałe bywalczynie raczejgłosowałyby na tak

o, między innymi właśnie za to lubię kafe: 19:57 bardzo prosze przestancie pie**olic, ze zostalo tylko z nazwy. rozumiem trzeba swoja ciotowatosc jakos usprawiedliwic.. ale tak na serio kiedy niby to zaczęlo byc koedukacyjne forum? ja jakos widze kobiece kategorie nadal, nie dzialu o mechanice czy wojsu 20:44 bardzo prosze czyli twoim zdaniem, zeby forum bylo babskie to mamy poruszac wylacznie tematy dzieci , jajnikow, podpasek i szminek? ja pie**ole. wez idz stad, a najlepiej wyliz mi stopy. ----------------- co pięć minut inne zdanie, a najlepiej sprzeczne. I każde jest prawdziwe, ostateczne :)

Gość ja się dorobiłam
to faceci po operacji zmiany płci

Fetyszysto...Madredeus to coś więcej niż popowy wytwór, ale jak widać jest muzykologiem i generalnie wiesz wszystko:) Gratuluję...Chcesz być obraźliwy i chamski? to bądź!!! Nie tylko na Tobie nie robi to wrażenia, choć kalibrem porównań nigdy Ci nie dorównam, bo tez nie mam takiego zamiaru. Ciąg przyczynowo skutkowy...dobre sobie:):):):):)

nie bulwersuje sie :D smieszy mnie to wlasnie! bo jestescie dla mnie skonczonymi ciotami, wybaczcie ale nazywam rzeczy po imieniu :)

Gość A levviatan
A leviatan i sossss sie nie wypowiedzą

Madredeus, cały top ma charakter obraźliwy, a ja mam na sobie drzeć szaty? Weź wsadź sobie głowę w pizdę i na to nadepnij :)

Gość sory aleeeee
to znowu ja jestes popieprzony. sory, ale ja tego nie kupuje, ze zeby forum bylo babskie to trzeba gadac na typowo babskie tematy. kobiety to tez ludzie i czasami gadaja nawet o samochodach. co nie znaczy ze forum robi sie wtedy od razu meskie. forum z przeznaczeniem dla kobiet, napisane, ze dla kobiet, disajn dla kobiet. no jak z choja strzelil jest to babskie forum. pieprzysz totalne glupoty.

Kobietom chodzi raczej o udział w dyskusji osobnikom typu Zawsze Szczery...niby to chłop ,ale nie wiadomo co końca...a zamęt sieje, że hoho

Gość tralala lala hop sasa
alahanaa dobrze że ty jesteś kwintesencją kobiecości, siedząc na forum dla idiotów i szukając zaczepki 🖐️

5 wybitnie kobiecych topikków na kobiece sprawy stworzone przez kobiety dla kobiet: 1. Niewygodne fakty dotyczące tragedii w Smoleńsku (ost.) 2. POLITYKA/REAKTYWACJA KACZEK/ 3.Jak długo sie staracie o kobiete która was niby olewa ale jest miła i otwarta pytranie do mężczyzna 4.nie lubię policji bo jest niekompetentna weź się powieś policjancie 5. Wyobraź sobie, że mucha złożyła w twoim ciele kilkucentymetrową larwę... ZOBACZ! owad twój wróg na ogólnym tematów striktee dla bab jest mało.

jak narazie to sie wypowiadaja tylko zbulwersowani ''mezczyzni'' :D dokladnie taka reakcja jakiej sie spodziewalam ;) czy juz wspominalam jak latwo was rozgryzc? :classic_cool:

Gość Ewaldi
i zauważyłem tu jeszcze jedno, faceci tu wcale nie bluźnią , natomiast kobiety rzucają schabowymi jak kucharki w kiepskiej restauracji przed myciem garów :)

Fetyszysta...i tyle jeżeli chodzi o twój ciąg "przyczynowo skutkowy"...jesteś kolejnym prostym chamem...tyle i tylko tyle...dlatego nie chcemy facetów na kafe.

alahanaa co to znaczy rozgryzc ?

Ewaldi tak, faceci jak zwykle sa swieci :classic_cool: *BLE BLE* brak mi jak cholera dlatego weszłam tutaj poszukac kilka ofiar zyciowych , przeciez mowie ze kreca mnie tacy

tralala lala hop sasa jesli nie rozumiesz to zegnam, ty nie dosc ze jestes cipka to w dodatku za glupia zebys cos zrozumiec :classic_cool:

Superrrr , inteligentna dyskusja , nie wiem czy lepiej byc cipą czy kretynem/ką :D

Gość Tylko geje
piszą na kafe...fewtyszysta i pomarańcze!!! precz!!!!! bo tak naprawdę nie jesteście mężczyznami:):):):)

topiki z ostatnio skomentowanych... nie. to co decyduje czy forum jest kobiece czy męskie to np: - mniej wiecej proporcje płci jak również wieku - tematy jakie sa najczęsciej poruszane , tematyka - to czego szuka większość wchodząc tu na forum A dziewczyny które piszą tu od np 3 lat to spytaj czy uważają kafe za babskie forum:D (mówimy o ogólnym i erotycznym) Nie ważne jak forum się nazywa! I dla kogo zostało stworzone! Jeśli ktoś stworzy forum "piłka nożna - my kibole" a na to forum wbije bez kontroli tłum kobiet izacznie tworzyć topiki i szminkach, okresach, miłosnych rozterkach to to będzie faktycznie forum męskie czy babskie? czy mieszane? liczy się jak jest teraz a nie dla kogo forum zostało stworzone bo to oczywiiste że dla kobiet/dziewczyn ale to było daaaaawno temu:D

Gość racja racja....
smutne musisz miec zycie, jesli to jest dla ciebie taka swietna rozrywka :D