Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ina91

zanudzam się w domu w sobotni wieczór

Polecane posty

Gość ciekawska hela
i o to chodzi, niby mam faceta, ale on też przynudza okrutnie, w dodatku widzimy się średnio co 2 tyg. bo ja pracuję w innym mieście, a nawet jak się widzimy to męczy mnie jego przynudzanie

Gość ciekawska hela
dobranoc...i z Bogiem!:D

Gość ja tez...
wcielone zlo: no wreszcie ktos to powiedzial na glos :) bo jak dotad to czulam sie w obowiazku mu wspolczuc, ze taki niedomyslny czy zablokowany (jak sam twierdzil); niestety bez zrozumienia specjalnego wymienial te powody, wiec zgadzam sie z Twoja opinia szkoda, ze sklep tu tez zamkneli... nie bedzie juz piwa

Gość ciekawska hela
ale żaden z tych zajebiście fajnych kolegów jednak nie zastąpi tzw. "partnera życiowego"

ta janse oni sa zawsz etacy biedni niedomyslni i wogole a to dupa.oni bardo dobrze wiedza o co biega po prostu jak maja wybierac miedzy baba a komp/tv to co wybieraja? no wlasnie i wszystko jasne

Gość SLD
No mam męża, ale mam tez wolną sobotę od pracy i muszę trochę odreagować ten tydzień. Ktoś pisał, że mam iść do niego i cos tam porobić. jasne, że pójdę, ale poczekam, aż sie te walki skończą, bo to przecież priorytet dla mojego męża. Ale po 17 latach małżeństwa wolę jak ogląda boks, niż miałby oglądać się za małolatkami, Prawdaż?

Gość ina91
u mnie sklepy do 20 otwarte...ech,zycie na wsi jednak ma sporo minusów;D

ina ja tez na wsi i sklepy do 22 :) a czasmi pozniej,jak to sie mowi "do ostatniego klienta"jak ktos baluje to i w srodku nocy otworza

Gość ciekawska hela
wcielone.. no jasne, tylko że mnie się już tylko ino jeden ostał, a i on już czasu nie ma

Gość ina91
u mnie niestety nie ma tak dobrze...czasami to nawet sklep zamkną wcześniej-wtedy pozostaje tylko bar,w którym piwo z wodą kosztuje 5zl,porażka

a no chyba ze tak. w sumei dzisiaj to i bym miala towarzystwo ale,nie darzylo zjechac do polski,za to jutro maja wpasc tak ze moze byc ostro :P 2 kumpli i ja :D

Gość ja tez...
kurcze, wyszlabym sobie z kims, nawet chetnie bym jakiegos "partnera zyciowego" na krotki czas poznala, a tu dupa... nawet kumpla nie ma obecnie

Gość ciekawska hela
nie wiesz nawet jak bardzo ci w tym momencie zazdroszczę wcielone:P

Gość ciekawska hela
ja też-> a tak ogólnie to co ty w życiu porabiasz, uczysz się, pracujesz?

czego piwka czy jutra? ;) kurcze gadam z kumplem on tez w domku z piwkiem przed kompem i tyl e mamy ze swojego towarzystwa :P

Gość ja tez...
hela: pracuje, ale mozna powiedziec dorywczo - w sumei wychodzi kilkanascie godzin w tygodniu; od przyszlego roku (styczen/luty) zmieniam miejsce zamieszkania, wiec na razie musi byc jak jest :/ czyli nudno

Gość ina91
hehe,ja tez gadam z kumplem,ale troche przynudza ;

Gość ja tez...
hela, a Ty co robisz>?

ina moj jak narazie nie przynudza i mam nadzieje ze nie bedzie :D wie o co kaman bo tez w domu tyle ze on ma alternatywe bo go na balety chca wyciagnac ale jemu sie nie chce

Gość ciekawska hela
i piwka i jutra:P ty przynajmniej masz jakiś kontakt wirtualny w tej chwili z kumplem, ja na to raczej liczyć nie mogę w najbliższym czasie, a chłopak 120 km dalej i w dodatku właśnie poszedł coś przegryźć, więc lipa ja najostatniejszego kumpla poznałam w byłej pracy, dlatego pytałam co porabiasz w życiu

Gość ina91
oo;D to widzę,że nie tylko ja mam lenia...gdyby mi się dziś zachciało choć trochę,to pewnie teraz byłabym w jakimś klubie,no ale ludzie urodzeni w święto pracy już tak podobno mają,że z leniem nie potrafią wygrać;D

Gość ciekawska hela
ja narazie jestem na okresie próbnym w nowej pracy, siedzę tam miesiąc i raczej nie zanosi się na to że współpraca zaowocuje na przyszłość...został mi jeszcze jakiś tydzień i pewnie czeka mnie szukanie nowej fuchy, w obecnej pracy nie ma się z kim dogadać, bo tam albo ludzie dojrzali, albo rówieśnicy, którzy wyżej srają niż dupę mają, i generalnie na nic tam nie ma czasu, więc kumpli tam nie zdobyłam

Gość ina91
hela,a w jakiej branzy pracujesz,jesli oczywiscie mozna wiedziec;)

Gość ciekawska hela
wcielone prędzej wystawi cię koleżanka niż kumpel, chciałam wczoraj wyciągnąć koleżankę na zakupy, nawet nie raczyła odpisać na sms

ina no nie tylko ty masz lenia ;) a ja jeszcze ma wesolo w chatce bo moi8 rodzice maja gosci i popili wiec spiewaja tancza i wogle :D