Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maja255

Zdradzacie swoich mężów???

Polecane posty

wiem że może głupio gadam ale u mnie to jest tak że ja dzięki swojemu romansowi stałam się demonem w łóżku u mojego nażeczonego

do fankA TYCH PRZEBOJÓW dziewczyno w jakim ty świecie żyjesz? może nawet nie wiesz że zdradzają?

Gość szkoda..ze nie jestes
demonem ortograficznym :[..."nażeczona" zalosna...

do szkoda..ze nie jestes no popatrz widocznie dzisiaj nie jestem. błędy, co z tego? żal ci d.pe ściska czy co? daj sobie na wstrzymanie to nie wątek o poprawności ortograficznej do Tym razem to znowu ja/ wiesz ja bym go z mężczyzną nie zdradziła, a parą jesteśmy już 9 lat i mieszkamy razem bardzo długo więc ślub to tylko formalność nic się nie zmieni

Gość Zdradzałam kilka razy
Ja też zdradzałam w trakcie narzeczeństwa. Z jednym praktycznie chodziłam. Ale jednak wolałam narzeczonego. A potem z drugim to tylko na poziomie emocjonalnym. Skończyło się tydzień przed ślubem moim.

Gość szkoda..ze nie jestes
tak strasznie mi sciska..szczegolnie..zazdroszcze ci tego ze oszukujesz osobe z ktora jestes...a dwa twojego gorszego dnia...i robienia bykow...faktycznie jest czego :[!!!

do szkoda..ze nie jestes czy ty sama rozumiesz co piszesz? chyba dawno cię nikt nie przeleciał, biedactwo szkoda na ciebie moich palców i klawiatury, miłego wieczoru

laski by chcialy jak juz ktos napisac od jednego faceta domu, fajnego zycia zaspokojone potrzeby materialne a pi*dolic sie z jakims osilkiem bo ma fajnego bicka a potem jeszcze powie mezowi ze byl zajety praca

Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że nie zdradzam męża, nie zdradziłam i nie zamierzam zdradzić:D

do kikijka oj nigdy nie mów nigdy, znałam taką jedną fajną dziewczynę 2 dzieci przystojny mąż i też się zarzekała :) ale fajnie że są wierne kobitki, życzę ci abyś sobie nie namieszała w życiu jak my niektóre :)

Ja akurat nie gustuje w osiłkach. Chyba, ze w osiłkach intelektualnych. Chociaż każdy z nich jakieś sporty uprawiał, to osiłkami nie byli.

Gość efsfds
Kiedyś zdradziłam chłopaka z którym byłam prawie 4 lata,najpierw zdradziłam go po 3 latach a później z innym po 3,5. Ale nie była to zdrada ''łóżkowa'' tylko całowałam się z nimi :O mimo wszystko i tak zdrada 🖐️. Byłam głupia, młoda..

Wiele, ale nie każda pewnie chce sie przyznać

Może nic i nie ryzykują, ale lubią grać wzory moralne nawet przed sobą.

Druga opcja jest taka, że są na tyle brzydkie, że pokusy nie stoją na ich drogach.

Moja koleżanka przeciętna ciągle podkreślała, że ona by nie mogła i w ogóle jakie to brzydkie. A potem poznała faceta i męża zostawiła.

też mam taką koleżankę, rodzina, w niedzielę kościół, wspólne obiady a w pracy ..... nadgodziny :) i też się zarzekała

Ale te brzydkie, które nie mają okazji, bo właściwie mąż to jedyny dotąd co się zainteresował, to wielce ukrywają się pod moralnością.

Ja wcześniej to miałam luz (mimo, że nawet z koleżanką mi na siłownię nie wolno) to jednak siedział w pracy od 6-23, zatem miałam czas nawet na 2 w ciągu dnia. Teraz gorzej.

u mnie jest tak że on się cieszy jak przeważnie w piątki wychodzę do niej bo ma czas dla kumpli wilk syty i owca cała

Miałam wiele okazji, aby zdradzić, często jeździłam na jakieś szkolenia itp., mąż by nawet się nie dowiedział... Mimo to, nie zrobiłam tego. Jestem atrakcyjną kobietą, tzn. czuję się taką, na powodzenie do tej pory nie narzekam, jestem blisko 30stki... Nie raz podrywał mnie jakiś facet w czasie tego szkolenie, jednakże ja zawsze twardo się trzymałam swoich zasad, czyli że nie zdradzę swego męża,bo nawet nie mam na to ochoty i nie kręci mnie to. Nie umiałabym sobie spojrzeć w oczy, a co dopiero mężowi. A do tego mój mąż jest moim pierwszym partnerem seksualnym i do tej pory jedynym, i nie mam ochoty doświadczać jak to jest z innymi, nie ciekawi mnie to... Zawsze było mi cudownie w łóżku, dużo eksperymentowaliśmy, seks był naprawdę wynikiem miłości, nie tylko pożądania. Nigdy nie narzekałam mimo upływających lat:)

Nie ma czego. Nie wiadomo, co będzie za kolejne 10 lat... :) Nie jestem wróżką, do tej pory nigdy nie ciągnęło mnie do zdrady i mam nadzieję że nie będzie. Na tę chwilę nie mam czego szukać u innych facetów. Ale rozumiem kobiety, które zdradzają,np. dlatego że w związku czegoś brakuje, że mąż się nie stara i kobieta szuka "tego czegoś" w ramionach innego mężczyzny, dlatego nie potępiam takich kobiet:) Każdy ma swoje życie, swoje sumienie :) I postępuje według własnych zasad, ma do tego prawo:)