Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maja255

Zdradzacie swoich mężów???

Polecane posty

Gość -Zuza
Nie zdradzam i nie zamierzam z Dominikiem się zgodzę ale tylko co do tego,że posiadamy zdolność do zdrady ale aktywuje się ona wtedy kiedy nasz ślubny nas zaniedbuje.Kocham mojego męża i zdradą się brzydzę ale jesli ktoś mi zrobi krzywdę potrafię się odgryźć.Fakt jest taki ,że ufamy facetom dajemy im swoje najlepsze lata,rodzimy dzieci,tyjemy,dostajemy obwisłe cycki i ...zostajemy w nagrodę kopnięte w dupę.Niestety....:-)

Gość ja nie zdradzam...
po slubie jestem 13 lat prawie...nie sztuka zdradzic..sztuka jest miec okazje i pokuse i umiec sie jej oprzec...a ja umie :). Najbardziej kreci mnie to, ze faceci najbardziej pragna tego co jest dla nich nieosiagalne... :D

no Dominik już nie przesadzaj,ja się przyznaję że też zdradzam swojego męża,ale włąśnie przez t jak ktoś to ujoł że czeuję się zaniedbywana,atak po swojemu tłumacze sobie że to jest moja odskocznia,od rzeczywistości i życia codziennego

szara.rzeczywistość No faktycznie jak jesteś taką biedną, zaniedbywaną perełką przez swojego faceta to jak można by cię potępiać za zdradę

z tymi cyckami to chyba przesadzasz:P też mam dziecko a cycki normalne :Dzdradzają te ktore są zaniedbywane!! Święte słowa!!

Nie pozostaje mi nic innego jak tylko życzyć ci udanej zabawy, setki orgazmów co minutę i tego żeby cie mąż nie nakrył.

Gość hhmm szara rzeczywistosc
jesli ci tak zle z mezem..to czemu sie nie rozwiedziesz..? bo tak wygodnie..??!!! wtedy moglabyc szalec na calego z czystym sumieniem.

i właśnie to dlatego to jest niefajne bo wygodnie brać kase od męża , mieszkać w ładnym domu mimo że zaniedbuje i dawać na boku. odwagi żeby odejść skoro jest taki zły nie ma już niestety:O

no tylko że u mnie ta zdrada wygląda tak że mój mąż wydaję mi się przynajmniej że wie,że na tyle głupi nie jest że jak się wyskakuje z koleżankami na miasto to nic nigdy się nie stanie,tylko jemu teżw tym układzie wygodnie i chyba dlatego się nie czepia mnie że znikam na kilka godz,albo faktycznie jest głupi:P:P

Gość dankann
Zdradziłam raz z ciekawości...byłam głupia.Okazał się marnym kochankiem...miał być przyjacielem. Żałuję do tej pory, nie było warto.Chyba już więcej nie sprobuję, a raczej mam nadzieję, ze nie. Mężowi nigdy nie powiem.

Gość tak tez uwazam
ze jest glupi, bo jakby byl madry to by kurewska zoneczke w dupe kopnal, a nie jeszcze na nia tyral.

a od męża nie odejdę bo niewiem...ale go może jeszcze kocham,albo to już przezwyczajenie, a zresztą jestem od niego we wszystkim zależna także raczej nie mam wyboru,a może i faktycznie odwagi

Gość fankA TYCH PRZEBOJÓW
W moim otoczeniu to tylko faceci zdradzają. Wszystkie moje przyjaciółki nigdy by tego nie zrobiły i wydawało mi się to oczywiste ale czytając wasze wpisy dziwę się ile osób naprawdę zdradza. Myślałam, że kobiety są inne. Ja nigdy nie zdradziłabym i nie zdradzę mojego męża, chociaż okazji miałam wiele. Po prostu jest on moim jedynym facetem z którym spałam i nie wyobrażam sobie, żebym mogla teraz bzykać się z innym. Tym bardziej, że pewnie wziął by mnie od tyłu na 3 minuty i tyle a mój mężuś zawsze dba żebym miała orgazm zanim on skończy. Uważam, że zdradzają te kobiety, ktore nie mają dobrego seksu z mężem. Ja nie muszę bo za każdym razem osiagam co najmniej jeden orgazm a czasem kilka pod rząd. Trzeba się nauczyć dbać o kobietę , wtedy ona też się odpłaci :)

nie. czemu? macie dzieci? ma zatem darmową (najlepsza z możliwych) opiekunkę do dzieci. sam ma na bank jakąś ładniejsza od ciebie dupeczke na boku i mu pasuje. jak sie zakocha w kimś a na pewno wie że go zdradzasz to cie zostawi dla innej. a nie boisz się że ktoś cie po fotce rozpozna i skopiuje twojemu mężowi ?:classic_cool:

Gość Zdradzałam kilka razy
Ja miałam skromnie 4 kochanków tylko. Ostatni 4 lata.

''W moim otoczeniu to tylko faceci zdradzają. Wszystkie moje przyjaciółki nigdy by tego nie zrobiły i wydawało mi się to oczywiste '' ''Myślałam, że kobiety są inne'' HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHHHAHHAHAHA!!!!!!!!!! Kobieto , błagam zlituj się.

Gość Zdradzałam kilka razy
Chwilami miałam 2 jednocześnie. Wychodząc od jednego szłam do drugiego. :O