Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 9Niepewny9

Jakie jest prawdopodobienstwo ciazy?

Polecane posty

Gość 9Niepewny9

Uprawiałem z dziewczyną stosunek przerywany. Doszedłem po za, a potem znowu kochaliśmy się bez zabezpieczenia jakieś 2 godziny non stop. Nie czułem żebym doszedł 2 raz ale wątpliwości zawsze pozostają. Jeżeli nawet doszedłem w środku pod czas tej drugiej części to na pewno była to niewielka ilość. Dodam że była 2 dni po okresie. Ona odczuwa nawet niewielkie zmiany w swoim organizmie i mówi że jest wszystko w porządku. Jak myślicie czy jest duże prawdopodobieństwo zajścia w ciąże?

Gość lalalalalalalalalalala
Każdy stosunek bez zabezpieczenia niesie za sobą ryzyko zajścia w ciążę. Rzadko, ale zdarza się, że dziewczyna zachodzi w ciążę chwilę przed, czy po okresie. Najprawdopodobniej ciąży z tego nie będzie, ale ZAWSZE jest ryzyko, gdy sex jest bez zabezpieczenia.

Gość Asterija
Popieram przedmówcę. Kiedyś czytałam, jeden z postów stworzony w wakacje: zostało postawione pytanie, czy dzień po okresie, który przez większość jest uznawany za niepłodny, można w ogóle zajść w ciąże, i odpowiedzi były zaskakujące, odpisały dwie mamy :) A dwa, że plemniki mogą przeżyć jakiś czas w organizmie kobiety.

Dwa dni po okresie można zajść w dwóch wypadkach : 1) cykle są bardzo krótkie, poniżej 28 dni, więc już po okresie są dni płodne 2) do owulacji zostało około 5 dni, a plemnik tyle może przeżyć w ciele kobiety.

Gość 9Niepewny9
dziekuje za wypowiedzi. wszstko sie okaze.