Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justynka123000.

Dlaczego on mi to robi..... pomozcie dziewczyny...

Polecane posty

Gość justynka123000.

kiedys chcial ze mna byc, mialam z nim swoj 1 raz ale ja z nim nie chcialam byc. teraz od czasu do czasu spotykamy sie na sex tylko..... i on wiem ze jest typem skurwiela takiego ktory bawi sie kobietami... jednak gdy juz sie z nim spotkam to jest dla mnie bardzo mily, a sex jest nieziemski. jednak on potrafi czasem sie odezwac zebysmy sie spotkali a doslownie godzine przed spotkaniem odwolac je z jakiegos tam powodu. pozniej milczec i nie odbierac telefonu oraz nie odpowiadac na smsy. jednak ja chcialabym sie z nim spotykac mimo wszytsko, on ma cos w sobie co mnie do niego przyciaga mimo ze mnie potrafi tak podle potraktowac. co zrobic by miec z nim dobre kontakty i przedewszytkim co powiedziec jak znow sie odezwie. bo teraz milczy....i nie odpisywal na to co pisałam....przykro mi bardzo, wiem jestem glupia ale ..... no juz wlasnie sama nie wiem... :(:(:(:(:(:(

ma panienkę na zawołanie i to za darmo oczekujesz od niego miłości,szacunku nie tędy droga

Gość justynka123000.
to powiedzcie co mam mu napisac jak sie odezwie..... najgorsze jest to ze zbłaznilam sie oststnio jak mi tak zrobic bo pisalam jak glupia do niego czemu tak robi a on ani be ani me :( plakac mi sie chce..... usunelam jego nr zeby nic wecej nie napisac nienawidze go ale nie umiem mu odmowic jestem beznadziejna :(

Gość justynka123000.
przeciez nie zaczne nagle udawac wielce niedostepnej itd skoro wczesniej taka nie bylam bo to bylo by smieszne wrecz.... i to juz 2 raz z rzedu tak zrobil.... a ja caly dzien sie tak przygotowywalam, czekalam......bozeeeeee co za masakra!!!!!!

pasuje ci taki układ-panienka na telefon?jeśli tak godzisz się na jego warunki następnym razem ty odwołaj spotkanie ,on cię nie szanuje .Dlaczego masz być na jego zawołanie

Gość aha i achh
No, gupia jesteś, nie da sie ukryć. Ale można to przezwycieżyc jak sie chce. Naprawdę.

Gość justynka123000.
nie pasuje ale robie to by z nim sie spotkac, zobaczyc..... chcialabym zeby mu na mnie choc troche zalezalo....ale nie wiem jak to zrobic....

Gość aha i achh
głłłupia

Gość justynka123000.
jest mozeliwe tez ze on sie na mnie mści za to ze byl kiedys taki okres czasu ze to on do mnie wypisywal puszczal strzalki a ja milczałam jak grób. pozniej sie odezwalam i zaczelo sie wlasnie takie robienie mnie w chuja...

Gość justynka123000.
nikt nie pomoze?????????

Gość nie badz glupia i przestan
robic z siebie nikogo. Zerwij kontakt z tym czlowiekiem

Gość ale po co masz cokolwiek
pisac do niego ta jak usunęłas jego numer tak usun go z glowy... nie odpisuj , nie reaguj , w ogole zachowuj się tak jakby byl powietrzem ..... Ty niby chcesz go odsunac a robisz wszystko zeby nadal Cie wykorzystywal....tylko totalna ignorancja pozwoli Ci o nim zapomniec , a jemu o Tobie...

Gość justynka123000.
najgorsze ejst to ze NIE POTRAFIE. ciagnie mnie do niego jak muche do gówna :( wiem ze jest typem ruchacza ze zdradza itp wiem ze spotyka sie z pewna dziewczyna w moim wieku ktora jest brzydka jak noc listopadowa i o dziwo to spotykanie idzie im ponoc bardzo dobrze.... nie wiem co on w niej widzi bo jest naprawde okropna :O i boli mnie to. tak samo on potrafi miec dziewczne z ktorą jest. mial oststnio dluzszy czas taką. i traktowal ja inaczej niz te inne cipy z ktorymi sie spotykał ot tak. powiedzcie mi czym one to np. zdobyła? ze byl w niej zakochany i w ogole.....

Gość frambi
Zacznij go traktować jak on Ciebie! Jak męską dziwkę! Bądź pewna siebie i jak się odezwie to powiedz że jak odwoła jeszcze raz spotkanie przed to znajdzie się inny chętny który Cię zaspokoi... Jeśli to układ tylko na sex to tak go zacznij traktować. Bo rozpaczasz tak jakbyście byli co najmniej parą

być może jest tak jak piszesz on mści się za twoje wcześniejsze zachowanie.Czy warto walczyć? on nigdy nie będzie tylko twój skoro spotyka się z kilkoma kobietami