Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nice face

Ojciec dziecka niechce nas!!!

Polecane posty

Gość taaaaaaaaaaaaak
Sama się zrównała, można ewentualnie grabkami przejechać...

Gość decyzja każdego
magduha---świetnie ujęte.Nie rozumiem po co niektóre się tak prężą w swojej złośliwości,ale pewnie ich życie to dno więc muszą odreagować anonimowo:D

"Sama się zrównała, można ewentualnie grabkami przejechać..." mozna. pytanie czy trzeba.

Ty, no jednak nie polska. ja tez jestem Polką, Ty tez - i jakos tak nie mamy. to znaczy co, my jakies wyjątkowe, czy jak?... jak dla mnie to nie jest "takie polskie" - tylko "takie internetowe"...

hi hi:) masz racje:) takie rzeczy to tylko na kaffe:) szkoda ze tak sie dzieje.nie ma tematu na kaffe gdzie jakas zyczliwa osoba nie sluzylaby swoimi cennymi radami.

Przepraszam bardzo,ale co on ma do gadania? Zrobil i nie chce sie pod tym podpisac to jego problem, na szczescie mamy takie prawo, ze sie podpisze nawet jesli nie chce

Gość może dlatego, że.
nie potrafisz pisać poprawnie i się wstydzi?:o

Gość taaaaaaaaaaaaak
To że będzie płacił alimenty nie robi z niego ojca . Zwykły dawca nasienia.

Gość maluuuuuuunianiunia
POD ŻADNYM POZOREM!! NIE PISZ NIEZNANEGO W URZEDZIE BO teraz gnojek deklaruje że pomoże a potem się rozmyśli a alimenty?? gówno będzie a nie alimenty-w żadnym ypadku sie na to nie gódź dziecko moze miec twoje nazwisko ale w akcie ur dane ojca i tyle!! nie daj sie zrobić w konia!!!!

Gość taaaaaaaaaaaaak
W związku z tym nazywajcie rzeczy po imieniu. Ciekawe gdzie jest "tatus" dziecka poczętego spermą z banku.

Gość nie ma coooo
Dobrana para :)

Gość taaaaaaaaaaaaak
O podejście Cathy Ames, jakoby stwierdzenie ojcostwa załatwia całe zło :D a w rzeczywistości załatwia tylko alimenty i do niczego więcej tego dawcy nasienia zmusić się nie da.

Gość taaaaaaaaaaaaak
Takie ohh ahhh jakie to mamy prawo :D rozśmieszyło mnie to. Może jeszcze do przeszczepu szpiku prawem zmusi ;) heh.

pewnie ze sie nie da.ale w takiej sytuacji to wychowanie bez ojca tylko na dobre wyjdzie temu dziecku.wiec chociaz niech "tatus "alimenty placi.potem na starosc jak bedzie umieral samotnie w domu starcow to moze zrozumie co zrobil:) i tego zycze takim "tatusiom"

Gość taaaaaaaaaaaaak
magduha799 widziały gały przed kim się rozkładały ;) , ludzie nie zmieniają sie ot tak z dnia na dzień.

rozumiem ale to nie powod ze ja tak zjechac.nie ona jedna.takich jest miliony.ja nie oceniam takich ludzi,kazdy z nas zrobil w zyciu cos czego zaluje.nie zawsze podejmujemy wlasciwe decyzje.uwazam ze nie mozna takich bledow potepiac...ale to jest moje zdanie.kazdy z was tutaj ma prawo by wyrazac swoje...tylko czy nie lepiej jest jakos pomoc niz tylko potepiac

Osoby, które nie są doinformowane niech sie nie wypowiadaj ! Becikowe możesz dostać 3 RAZY ! poczytaj sobie na tej stronie : http://www.becikowe.com/ Możesz je dostać jako samotna matka, ale także jak wpiszesz ojca dziecka. Nie żyjecie w małżenstwie, więc liczą się tylko Twoje dochody.

Gość pewnie ona ....
sama zadecydowała o dziecku.... moim zdaniem była w nim zakochana i zaciągnęła go do wyra...okłamała go,że się zabezpiecza i gość poszedł na całość. Ona zaszłą w ciążę a on wpadł:/ teraz chciała by z nim być a on nie chce. Myślała,że weźmie go na dziecko i się niestety przemyślała:) Przykre ale takie laski mnie śmieszą:/

Gość kinkalinka
16:08 [zgłoś do usunięcia]magduha799 pewnie ze sie nie da.ale w takiej sytuacji to wychowanie bez ojca tylko na dobre wyjdzie temu dziecku.wiec chociaz niech "tatus "alimenty placi.potem na starosc jak bedzie umieral samotnie w domu starcow to moze zrozumie co zrobil i tego zycze takim "tatusiom" Albo pozwie dziecko o alimenty i dziecko owo bedzie je placic, chcac nie chcac. Wszystko ma swoje plusy i minusy moje drogie :classic_cool:

Gość do pewnie ona ....
też tak myslę, idiotka chciała widpcznie złapać jakiegoś żonatego faceta na dziecko i teraz zadaje głupie pytania. Także precz z .....

Gość ani mru mru
padłam:) inteligencja narodu porażająca.....(i nie mam na myśli jedynie autorki, która byc może i wykazuje pewną niedojrzałośc, ale całą resztę pseudo-wszechwiedzących) a w temacie mam do powiedzenia tyle,że lagatka dobrze napisała i sama jestem tego przykładem, także dziewczyno dostaniesz bez problemu podwójne becikowe. nawet jeśli ojciec dziecka będzie z imienia i nazwiska wpisany w akcie (czego zresztą sama bez jego zgody nie bedziesz mogła uczynic,tzn. wpisac go do akt. a insynuacje typu : z pewnością go zaciągnęła do łóżka, wrobiła w dziecko ,itp to aż żal czytac. dlaczego ludzie nie żyjecie swoim życiem , tylko dorabiacie jakieś marne scenariusze do cudzych losów???? nawet jeśli tak było, to jest to tylko i wyłącznie jej sprawa i tego faceta .ot co

Gość precz z takimi matkamiiiii
tylko ,że my podatnicy będziemy teraz ja z dzieckiem utrzymywać, przeciez w pierwszym poście pisze, co zrobić, żeby dostać większą pomoc, tzn. za darmo pieniądze, bo próżniakowi nie chce sie pracować, myślała, ze znajdzie głupiego do jej utrzymywania. Takim szmatom winno sie zabierać dziecko, a co do nich to pały i do robot. Szkoda tylko dziecka, bo idiotka już na samym starcie zmarnowała mu życie

Gość a mnie sie wydaje ze to prowo
autorka to pewnie jakas mloda dziewczyna ktora zwiazala sie z nieopowiedzialnym facetem i chce spawdzic czy dostatnie wiecej z mopsu gdy poda ze nieznany jest ojciec dziecka. pewnie nawet to facet wymysli a laska chce wybadac czy moze byc taka ewentualnosc . Ludzie zrobia wszystko zeby dostac wiecej kasy - tyle ze w tym przypadku to niemozliwe

Gość becikowe powinno być
Zlikwidowane ! Za te pieniądze mogli by dofinansować budowę świetlic czy parków dla mam z dzieckiem, bo między prawdą a bogiem jak kogoś nie stać na dziecko to to becikowe mu tak pomoże jak 5zl dla kogoś kto zbiera na samochód.

Gość prożniaki tak majaaa
takie matki nie patrzą na te dzieci, one pieprzą się bez zastanawiania sie i myślą, ze kosztem tych dzieci i one przeżyją. mam na klatce taką idiotkę, co już 26 lat jęczy, że jest samotną matką z 4 dzieci, gdzie troje tych dzieci jest już dorosłe i pracuje, a ona nadal jest biedną samotną matką