Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ponoć dzisiajjjjjj

Kto z was gada przez sen?

Polecane posty

Gość ponoć dzisiajjjjjj

Ja się dzisiaj dowiedziałam, że mówiłam przez sen coś w stylu "wykres funkcji liniowej... kurwa zapomniałam" :O Rodzice byli zaskoczeni,a ja nic nie pamiętam!

Gość uuuoo 28 lat masz :)
ja. gadam, smieje się, placze, spiewam. masakra :o

Gość martynia922
A ja raz ponoć przez sen krzyczałam "Nie jestem dziwką! Nie jestem dziwką! Ja tylko tędy przechodziłam!" :D Albo raz krzyczałam "gdzie są moje majtki! Oddajcie mi te matki" Ale był wstyd, bo tego dnia babcia była w domu, a rodzice się wypytywali czy ktoś mi naprawdę nie zabrał majtek :D

Gość kkjkhjgfjhknjh
bdflkxjclxkc

Haha :D Ja nie gadam, ale mój brat już tak. Raz coś pierdolił: "Jezu, kurde, fak!". Piękne połączenie :) Czasami mówi teksty z książek, które czytał wcześniej.

Gość ja gadam i co z tego
najgorsze jest to, że śni mi sie bardzo dużo osobistych rzeczy i boje sie że wyjawie jakąś tajemnice, a ostatnio dzielę pokój ze współlokatorką, ona zwykle mówi że nie pamięta co mówiłam przez sen ale nie wiem czy mam jej wierzyć

Gość mój mąż gada
ale tak mamrocze coś bez składu i ładu np coś mruczy i gdy się pytamm to powtarza jakiś bezsensowne polecenie a potem jak się obudzi to i tak tego nie pamieta wiele razy tak się zdarzało że np gadał coś w nocy, obudził mnie jak w szoku pytam o co chodzi a on coś bredzi.... to chyba objaw nerwicy bo zgrzyta też zębami przez sen

moje rodzeństwo :D czasem sobie można z nimi pogadać. Siostrę sama słyszałam, a co do brata to jego żona mi mówiła że sobie z nim czasem dyskutuje hahaha :D