Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doriannnaaa

kto tak jak ja jest w tej chwili nieszczęśliwy??

Polecane posty

Gość Doriannnaaa

Czuję lęk i stres przemieszany ze złością i niewiedzą... Smutno mi

Gość =centurion=
szukaj wybawcy w skórze faceta :classic_cool:

Gość Lilluś Evangeline*__
ja też się czuję dzisiaj nieszczęśliwa i taka samotna, że brak słów 😭

jeśli wolno autorkę zapytać o tą niewiedzę w wypowiedzi - o co chodzi?:) czekasz na jakiś wynik?

Gość Doriannnaaa
Chodzi o to, że pewien chłopak się już tydzień do mnie nie odzywa. Tydzień temu odprowadził mnie do domu, nawet dał buzi a teraz cisza... Te zdenerwowanie i niewiedza, dlaczego się nie odzywa. A poniżać się już nie będę, bo ilekroć długo się nie odzywał, ja wysyłałam smsy, które na nie nie odpisywał, bo nie miał kasy. Kurcze no, niedobrze mi z myślą, że się zakochałam a on mnnie olewa!

Gość =centurion=
doładuj mu telefon to Ci odpowie

Gość Doriannnaaa
tym razem nie wysyłałam smsa. Niech on wyśle. Tylko że nie odzywając się tyle, daje mi do zrozumienia, że nie tęskni, że nie zależy mu... Kurcze, 3 miesiące tak dobrej znajomości, z dnia na dzień bliższy, razem się staraliśmy przełamać nieśmiałość i zagadywać, spotykać... Jak załatwić tą sprawę?

no to popieram - nie można dać sobą manipulować ani się poniżać. No cóż będzie ci pewnie teraz ciężko, ale może lepiej jeśli się z niego jak najszybciej wyleczysz :) kto wie... może już niedługo pojawi się ktoś ciekawszy ;)

Gość zielen malachitowa
mi tez dzisiaj jest zle, chlopak mnie totalnie olewa, czuje ze ma mnie gleboko w dupie, czuje sie samotna, porzucona i niekochana

Gość Doriannnaaa
Dzięki Lilluś :) Tylko że to już będzie druga wieelka porażka miłosna, pierwsza była tak silna, że sama myśl ze ten nic nie pisze wywołuje lęk ... Chyba muszę mieć wyje... na facetów ;)

Gość Doriannnaaa
zielen malachitowa - faceci tak mają, okażesz zainteresowanie a będzie Cię miał w doopie... Też go olej następnym razem:D

niestety tak jest, że jak się pokaże że ci zależy to wiesz... na szczęście są też tacy, którzy marzą o kochającej ich dziewczynie i na pewno już gdzieś na was czekaja... jestem tego pewna :)

Gość wkulwionadziewczyna
ja tez jestem dzisiaj wnerwiona, ale ja to mam od 2 lat dzien w dzien, gdyz chlopak mnie po 4 latach dla kolezanki z pracy zostawił. Zycie bywa pojebane, ja juz nie wiem czy jest sens "wyczekiwac" milosci.............. ;(

Gość Doriannnaaa
Kolejny tydzień napięcia... Jak mogę się zrelaksować? Tyle nauki i ani ociupinki motywacji. Ciągle o nim myślę i to sprawia mi ból! :|