Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 melissasz

gdy facet sie boi

Polecane posty

Go艣膰 melissasz
mowisz, ze kobiety te偶 moga podrywac. Tylko 偶e podrywanie u kobiet ogranicza sie do 艂adnych usmiech贸w i machaniem rzesami. niestety taka jest prawda. kobieta, kt贸ra zbytnio narzuca sie me偶czy藕nie traktowana jest jak tandetny towar ze zu偶ytym opakowaniem.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Mi tez ca艂y czas si臋 tak wydawa艂o, 偶e podryw kobiecy jest bardzo 藕le odbierany, ale niestety (dla mnie) jest coraz wi臋cej facet贸w kt贸rzy wol膮 gdy to kobieta przejmuje inicjatyw臋. Chyba to skutki feminizmu i uwra偶liwiania m臋偶czyzn, takie mam wra偶enie Wiadomo, 偶e nie to 艂adne co 艂adne, ale co si臋 komu podoba, jednak sa osoby kt贸re obiektywnie mo偶na postrzega膰 jako atrakcyjne, i u takich ma艂e powodzenie chyba jest w艂a艣nie spowodowane strachem facet贸w. Bo inne wyt艂umaczenie mi nie przychodzi do g艂owy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 melissasz
Demorai- zabawna historia ;p oczywi艣cie zgadzam sie z Toba, bo sa dziewczyny pociagaj膮ce zewnetrznie, ale ra偶膮ce pustk膮 w 艣rodku. Ale kobieta pi臋kna tez mo偶e by膰 m膮dr膮 kobiet膮 ;] A skoro my nie bardzo powinni艣my sie wam narzuca膰, zr贸bcie nam kiedys t臋 przys艂ug臋 i spr贸bujcie do nas jako艣 przemowi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 melissasz
kultura mam na drugie--> tu sie chyba z Toba zgodze. jednak widok kobiety uganiajacej sie za facetem niezmiernie mnie bawi, dlatego mam z tym pewne opory

Udost臋pnij ten post

melissasz - oczywiscie nie wykluczam tego, ze piekno fizyczne moze isc w parze z pieknem odsrodkowym :) Masz opory z patrzeniem na kobiety uganiajace sie za kobietami? ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxnm
o gudtach sie nie dyskutuje bo mozna dostac w pysk jak sie boi to jest sam albo z facetem a ladna z tatusiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 melissasz
je艣li o to pytasz- lesbijk膮 nie jestem ;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 melissasz
xxxnm, m膮drze prawisz

Udost臋pnij ten post

Ja m贸wi臋 co obserwuj臋, bo do mnie to zupe艂nie nie pasuje, a szkoda. Bo takie kobiety s膮 na tyle pewne siebie, 偶e maj膮 w g艂臋boko to co inni o nich my艣l膮 i tylko skupiaj膮 si臋 na w艂asnych celach

Udost臋pnij ten post

tfu ... za facetami* - mialo byc, sorry ... nie wiem co sie stalo, ze mnie tylko kobiety w glowie ;) No i ... o to nie pytalem ;)

Udost臋pnij ten post

DeMorai dobra opowiesc :D a tak w og贸le przestraszy艂am sie zdj臋cia w twojej stopce :D najpierw nie wiedzia艂am co to, a p贸藕niej mysla艂am 偶e to wyj膮tkowo brzydka noga. buahahaah :D

Udost臋pnij ten post

"czego sie obawiacie?" 艁adne kobiety mog膮 mie膰 prawie ka偶dego faceta. A je艣li jest 艂adna i inteligentna, to nie ma takiego, kt贸ry oprze si臋 jej wewn臋trznemu i zewn臋trznemu wdzi臋kowi. Mo偶e przyj艣膰 dzie艅, gdy ta "艂adna" spotka na swej drodze "przystojnego i bogatego", kt贸ry jej niechc膮cy wpadnie w oko i zaimponuje nie tylko swoim jachtem, ale r贸wnie偶 domem na Karaibach... wtedy szare 偶ycia u boku mniej zamo偶nego m臋偶czyzny mo偶e wyda膰 jej si臋 nudne i nie b臋dzie mia艂a ju偶 w膮tpliwo艣ci, wybierze wann臋 wype艂nion膮 mlekiem i szampanem, a nie chlorowan膮 wod膮 ;-) 艁adne kobiety znaj膮 swoj膮 warto艣膰 i nie zaspokoj膮 swych 偶膮dz z facetem z "ni偶szej p贸艂ki". Je艣li jest 艂adna i g艂upia, to jeszcze szybciej przyklei si臋 do portfela nadzianego faceta. Poziom urody kobiety jest wprost proporcjonalny do jej oczekiwa艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 melissasz
opory z patrzeniem, jak to uj膮艂e艣, niekoniecznie- jednak mam opory z tym, 偶eby sie za Wami ugania膰 ;] dziewczyna nie powinna chyba tak odrazu wystawiac wszystko na pierwszej karcie. Wam to w sumie na r臋ke- u艂atwi艂ybysmy Wam zadanie, ale to Wy macie sie o nas troche postara膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 melissasz
to raczej r臋ka ;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bezloginowiec
@melissasz Mo偶e z w艂asnego do艣wiadczenia. Kiedy艣 by艂em z bardzo 艂adn膮 dziewczyn膮, d艂ugo to nie trwa艂o, klei艂o si臋 do niej du偶o facet贸w i wybra艂a sobie lepszy model. Dramatu oczywi艣cie nie by艂o. Ale teraz nie zawracam sobie g艂ow臋 tymi za kt贸rymi ugania si臋 wi臋kszo艣膰 facet贸w, szkoda czasu, ma艂a szansa na d艂u偶szy zwi膮zek. Oczywi艣cie bardzo fajnie jest by膰 z bardzo 艂adn膮 dziewczyn膮, bo podnosi to w艂asn膮 samoocen臋, ale jak kto艣 szuka czego艣 na d艂u偶sz膮 met臋 to te najpi臋kniejsze lepiej zostawi膰 dla t艂umu maczo. Do tego dochodzi te偶 to dziwne prze艣wiadczenie, 偶e skoro mo偶e mie膰 ka偶dego faceta to ona niespecjalnie musi stara膰 si臋 o zwi膮zek. Tak czy siak najlepiej dobra膰 sobie kogo艣 na w艂asnym poziomie je偶eli chodzi o wygl膮d.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 melissasz
Boogieman, 艂adnie powiedziane. Tylko czy m贸wimy o kobietach lecacych na kase? Nie wszystkie jeste艣my tak przekupne jak sie wydaje. I gdybym mia艂a kochaj膮cego faceta przy sobie to mog艂abym sie nawet zanurzyc i w chlorowanej wodzie. Z czasem wanna sama sie mlekiem nape艂nia ;]

Udost臋pnij ten post

melissasz - a glowny powod, dla ktorego nie masz to ... teza, ze wszyscy sie boja podejsc? ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 melissasz
bezloginowiec, musisz wi臋c m贸wi膰 chyba o naprawde pi臋knych i bardzo pewnych siebie kobietach. 艁adna dziewczyna wbrew pozorom czasami jednak zostaje przy tym jednym. Jedyne wyt艂umaczenie jakie potrafie znale藕膰 w tej sytuacji jest takie, 偶e owa dama albo by艂a bardzo g艂upia, albo mia艂膮 poprostu za u偶o w dupie. Niepotrzebnie sie zniech臋ci艂es. Nie ka偶da pozwala sobie na takie przebieranie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 melissasz
Tak, DeMorai, niestety straszne z Was tch贸rze ;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bezloginowiec
melissasz bardzo pi臋kna nie by艂a, ale co艣 w niej by艂o co przyci膮ga艂o facet贸w, mnie te偶 przyci膮gn臋艂o, ale to co艣 nie przesta艂o dzia艂a膰 i wysz艂o to co wysz艂o. Dodam jeszcze jeden pow贸d dla kt贸rego "nie startuje" do tych bardzo 艂adnych, pow贸d prozaiczny - s膮 ju偶 zaj臋te. Naturalnie bardzo mi艂o 艂echta to ich ego, ale jak kto艣 szuka to dla niego to strata czasu, do tego co najwy偶ej mo偶na sta膰 si臋 zabawk膮 w czyim艣 r臋ku i niedajbo偶e si臋 wtedy wzi膮膰 i zakocha膰. Mo偶na sobie narobi膰 nadziei, a dla kogo艣 jeste艣 tylko tak膮 tam przerw膮 na kaw臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 melissasz
偶ycie jest kurewskie- to jest najlepsze wyt艂umaczenie na wszystko

Udost臋pnij ten post

o widzisz DeMorai jeste艣 typem faceta kt贸rym nie zawraca艂abym sobie g艂owy. owszem zaintrygowa艂e艣 mnie swoj膮 opowie艣ci膮, poczuciem humoru, ale jeste艣 za przystojny, ba艂abym si臋 o艣mielic podej艣c do Ciebie na 偶ywo :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 melissasz
i niepotrzebnie zak艂adasz, 偶e s膮 ju偶 zaj臋te ;]

Udost臋pnij ten post

Kristal ... zawsze mozna podejsc "nie na zywo", grasz online w ... The Sims? ;) melissasz - a jest cos ... co Ty niepotrzebnie zakladasz? ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 melissasz
mozliwe, ale to Wy mnie do tego za艂o偶enia zmuszacie ;]

Udost臋pnij ten post

Kristal ... to moze lepiej napisz o tym, co robisz :) No, moze niekoniecznie o wszystkim ;) Chociaz jesli chcesz ...

Udost臋pnij ten post