Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kgfkg

Co najgorszego w życiu zjedliście?

Polecane posty

Gość lojloj
nikt mnie nie pobije, najgorsza rzecz ktora musialam sprobowac byla glowa barana..fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu podawana waznym gosciom..to niby rarytas..

Gość Fuuuj
Czekolada z majonezem

Gość mówisz że nikt
lojloj Cię nie przebije? Ja jadłam własne rzygi. Tak właśnie. Miałam z 5 lat, byłam niejadkiem. Ojczym mi kazał wszystko zjadać, a ja zwyczajnie w świecie nie mogłam. Jak zwróciłam na talerz, dostałam wp....ol pasem i musiałam zjeść to co na talerzu.

Gość kajko i kokosz
Najgorsze co zjadlam to chyba grzyby z robalami w srodku, po tym incydencie przez dlug czas nie moglam sie skusic do mojej ulubionej zupy grzybowej... Czerniny nigdy nie tknelam, Marmeit tez nie, a tak poza tym to raczej nie ma rzeczy, ktorej bym nie cierpiala. Lubie flaczki, watrobke, nerki i plucka moga byc, lubie wszelkie owoce morza, zaby i slimaki, kocham szpinak, sushi i tatara. A z tymi rzygami to wspolczuje, obrzydliwe, Twoj tata niezle przesadzil.

Gość z reguly nie jadam nic
dziwnego, chyba ze sie natne... I trudno powiedziec, ze to zjadlam w sumie. Ale juz sam fakt trzymania tego w ustach powoduje wciaz u mnie odchuch wymiotny :O Wygladalo jak grzybki, ktore uwielbiam. Nalozylam sobie, a to sie okazaly duszone uszu wolowe (czy swinskie, juz nie pamietam). Jakas regionalna potrawa portugalska, masakra :O

smaki sie zmieniaja. Ja kiedys uwoielbialam szpinak, teraz nie tkne... Kiedys nie cierpialam brukselki, teraz uwielbiam jesc w ilosciach ogromnyych, sama, do obiadu, wszystko jedno ;)

Gość paprykarz z...
trocinami w środku :/ (trociny gratis)

małże w sosie kokosowym-nie wiem ale czułam się,jakbym szarpała kupę ścięgien :| na początku ciązy poczułam zapach hamburgera(chociaż wcześniej je jadałam czasami) tak teraz do gęby nie wezmę.baranina-2 razy w życiu jadłam,2 razy mio posmakowała, za 3 razem jak mąż sobie kupił, to zabroniłam mu się do mnie zbliżać:D wieprzowina do smarowania-dobra była,dopóki nie natrafiłam na chrzęść :| kurwa aż mnie dźwiga jak czytam moją wypowiedź,idę stąd.

a coś,czego bym nie tknęła-tatara i golony i karkówki.oraz mięsa mielonego z tacki(kupuję sama czyste plasterki wołowuny i mielę-cóż..) ktoś mi kiedyś nieświadomie dał kawałek mięsa''oo jaka dobra szyneczka'' ''Kasia to są ozorki'' (...)

i coś co mnie obrzydza -jak ktos obgryza nogi z kurczaka-ok taką bardzo mocno spieczoną i przyprawioną skórkę zjem,mięso też, ale słabo mi sie robi,jak ktoś zjada skórkę z nogi taka gotowaną,śliską,obgryza tajk nogi że strzela między zębami a na koniec świetnie obgryzione kości przelamuje i wysywa ich zawartość(nie wiem czy tam jest coś do wyssania,bo prędzej bym własne flaki zwróciła,niż złamała kość i zajzała co jest w środku..)

Ale fajny topik ;) Najgorsze zjedzone: -cukierki anyżkowe i wódka anyżkowa (ouzo) fuuuj -lody miętowe -placki dyniowe Nie tykam golonki, móżdżków, płucek i innych części ciała zwierząt poza takimi standardami jak pierś kurczaka, noga, plaster karkówki czy schab. Nie ruszę nigdy czerniny. Nie jadam śledzi...

Moj brat chrupie glowki kosci z kurczaka :D I wysysa z nich szpik :P i tak mnie bardziej obrzydzaja wszelkie owoce morza ;) A anyzu to tez nie cierpie. Jedyna rzecz, ktora mi sie negatywnie kojarzy z PRLem ;)

Gość wybzryngolona
SALCESON !! Jak sie dowiedzialam ze to jest zmielona glowa tfu!

Gość jhgjkhkkjhk
moze nie zjadlam ale napewno nigdy nie zjem -slimaki -zabie udka -zupe czarnine -kaczke(jestem uczulona na te mieso) tak to wszystko jem

Gość kordyt
żelki anyżkowe, myślałam, że zbełtam po ugryzieniu ćwierci. i marcepan to niezły syf dla mnie. mięso wszelkiego rodzaju też mogłabym tutaj wpisać, bo po prostu nie lubię i rzygać mi się chce na samą myśl :P i nigdy nie wezmę do ust jakichś ślimaków, owoców morza, pieczonych pająków czy robali i innego świństwa tego typu :P

Gość konik na rozowychgunach bie
Rosół ( w szpitalu) który składał się z SAMEJ wody plus do tego swojskie kluski. BEZ SOLI NAWET. OHYDA!!!!! bleeełee...a na jakiejś specjalnej diecie nie byłam.

Gość sheshesheshe
kotlet z baraniny, bleeeeeeee

Gość sheshesheshe
ogólnie baranina-kebab też (ten prawdziwy a nie z kurczaka)

Gość marietkawww
Dla mnie najgorsze jest (wielu to zdziwi) To jest:wszystkie owoce morza, dziczyzna, wszelkie mięso oprócz kurczaka i wieprzowiny, majonez, ser, musztarda,chrzan, pomidory, pasztety i takie podobne,wszelkie masy z ciasta a w szczególności lukier, masło margaryna i smalec, kawa. Od tego wszystkiego zbiera mi się na wymioty!!!

Gość sheshesheshe
baleron

Gość hiihihahha
kozę z nosa za młodu

Gość dfgf
kał małpy z zoo

Gość sheshesheshe
a i kiedys baaardzo niedobrą spermę,była gorzka i ohydna. Mialam chlopaka palacza i jak sprobowalam to pozniej juz mu nie lykalam a pozniej z nim zerwalam

Gość ciekawe :)
krewetki - zatrułam się foie gras ;/ brukselka wątróbka i inne podroby flaki śledzie

Gość malwinkainkalalalala
ja bardzo nie lubie CZEKOLADY!! wszystkich tych wynalazkow typu serce, watroba itd. JABLEK i wszystkiego z tym typu ciasta racuchy a fuj az rzygam (zjem tylko jablko zielone i bardzo twarde oraz kwasne) nie lubie pomaranczy, ryzu, dania slodko kwasnego i uwaga Najgorsza rzecza jaka zjadlam byla kupa mojej siostry jak bylam mala :/

Gość Jelito
E , tam !

Gość wspaniale po prostu
kminek, pyzy, slonina wedzona, krupnik na mleku,

Gość tuhudi
coś ala rosół w Czechach, tylko coś w nim pływało po dwóch próbach dałem za wygraną, jakaś regionalna potrawa w katalonii z owoców morza obie potrawy tragedia heheh, ale ta czeska zupa zabiła mnie heheheh