Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trycolla

Jakie kłamstwa wmawiano wam od dziecka?

Polecane posty

Gość Trycolla

1. Uroda nie jest ważna. Liczy się charakter. 2. Wzrost u mężczyzny nie ma znaczenia 3. Status społeczny rodziców nie ma wpływu na twoją samoocenę 4. Dzieci słabo uzdolnione, nie są gorsze od uczniów piątkowych 5. Dzieci z upośledzeniem umysłowym, nie są gorsze od zdrowych 6. Pieniądze są złe 7. Biedni są dobrzy, i kochani przez Boga a bogaci źli 8. Chrystus kocha ludzi biednych, brzydkich, i mało inteligentnych 9. Jeżeli jesteś brzydki - ciesz się, Bóg wyróżnia cię cierpieniem. 10. Wszyscy ludzie są równi 11. Wszyscy Polacy to jedna rodzina 12. Jeżeli lękasz się kontaktu z dzieckiem upośledzonym, to znaczy ze jesteś egoistyczny i zły. Pójdziesz do piekła. 13. Prezenty pod choinkę nie są ważne.

Gość Mi takich bzdur nikt nie
wmawiał.

Gość kalabala
Nie liczy się jakość prezentu, tylko pamięć . Ważne, by robić to, co się lubi, a nie to, co przynosi zyski. Posiadanie dzieci, to szczęście.

Gość Kerdon
szczególnie w rodzinach patologicznych dzieci dają szczęście

mi tylko o świętym mikołaju. I mama czasem, że jak będę niegrzeczny to mnie odda do domu dziecka.

Gość ssssssssssssgbrghr
11

Gość Mi takich bzdur nikt nie
Natomiast wiele bzdur próbowali mi wmówić ludzie,których spotkałem w życiu.

Gość hehe :D
"Nauczyli nas, że przyjaźń to fałsz, Okłamali, że na wszystko jest czas. Powtarzali, że nie wierzyć to błąd, Przekonali, że spokojny jest dom."

Gość 1,2,5,10 wcale
nir uwazam tego a klamstwa. przeciwne, przekazuje to samo moim dzeciom

Gość fneofneofnewongfqwogne
Bóg daje dzieci, to daje też na dzieci

Gość mi mówili jedno
Mi mówili jedno od małego : Radź sobie sam, nam nikt nie pomagał. Zapomnieli , że za ich czasów mieszkania dostali od Państwa ze spółdzielni, pracę praktycznie też bo była obowiązkowa i nie było z nią takiego problemu.

Gość hehe wzrost u mezczyzny nie ma
znaczenia bo zakochalam sie w nizszym od siebie:) i ani da mnie, ani dla niego, ani znajomych to nie problem. moi rodzice sa bardzo naiwni i niezyciowi. Jak slysza ze mloda dziewczyna uprawiala sex na imprezie przy wszystkich to mowia, ze w to nie wierza i to nie mozliwe. Ogolnie bylam przez nich ograniczona. Czesto sie smiali ze mnie ze spadlam z ksiezyca...no ale tak bylam wychowywania, z dala od parszywej rzeczywistosci, na prowincji, gdy wyjechalam do wielkiego miasta, ciagle plakalam, ale im wiecej spotykalo mnie przykrosci i dzialo sie dookola brudnych i zlych rzeczy, twardnialam. Przesrane jest byc naiwnym, innym niz wszyscy.

Gość hehe wzrost u mezczyzny nie ma
ludzie sie ze mnie smiali ze spadam z ksiezyca*

Gość Jak będziesz dobrze się uczył
odniesiesz sukces. Ja się uczyłem i skończyłem historie a teraz jestem magazynierem w Supermarkecie. Mam 1000 miesięcznie Piękny sukces odniosłem. dziękuję ci mamo za zdolności i wspaniałą drogę życia. Aha nigdy nie byłem w łóżku z laską. Mam 29lat

Gość Adamek tanek
Zawsze byłem uczynny i dobry - bo to dla rodziców było ważne. Mam w nagrodę 171cm wzrostu i każda panna patrzy na mnie z politowaniem.

To, że jestem zabójczo przystojny i będę miał piękną laskę jak Britney Spears czy Shakira. Rzeczywiście się kurwa ziściło. Mam 20 lat, jestem prawiczkiem, nigdy nie miałem dziewczyny i od 5 lat trądzik robi mi z twarzy poligon.

Że ciepłe mleko z miodem i czosnkiem pomaga na przeziębienie. Kurwa, jak ja tego gówna nienawidziłam... Na szczęście teraz już wiem, że wcale nie pomaga.

ja nie patrzę na równych sobie wzrostem z politowaniem, tylko na zakompleksionych. Mi rodzice kłamstw nie wmawiali, może tylko to jedno że nie wygląd się liczy tylko charakter :D

Gość no roznie to bywa
Kłamstwa jakie słyszałam? - że WSZYSTKIE dzieci w domu sa bite tylko o tym sie nie mowi bo to tajemnica -ze jestem głupia, brzydka, w zyciu mi nic nie wyjdzie, mąz mnie bedzie lał i przepijał pensje -Ze zostane sama jak palec i niktr mnie bedzie nie lubił To powyzej najistnotniejsze KŁAMSTWA, tak naprawde mam wspanialego męża, kochane dzieic dorosle, zycie pelne milosci, nie jestem ani glupia ani brzydkie, i co sie okazalo NIE WSZYSTKIE dzieci były bite kiedys

zupapomidorowa, bo na przeziębienie pomaga gorące mleko z masłem i z miodem! :D a właściwie to na kaszel a nie przeziębienie :D

Gość Szkoda bardzo...
Mi mówili jedno od małego : Radź sobie sam, nam nikt nie pomagał. Zapomnieli , że za ich czasów mieszkania dostali od Państwa ze spółdzielni, pracę praktycznie też bo była obowiązkowa i nie było z nią takiego problemu. Gowno prawda. Na mieszkanie czekalo sie kilkanascie lat . Praca byla I pieniadze moze tez ale nie bylo Co lupic wiec taki luksus znow nie byl. nice

Mi mówiono, że studia to będzie najpiękniejszy okres w moim życiu. Szczerze wolałbym pojechać do roboty za granicę ... takie są dla mnie przyjemne.

Zośka - to poczytaj o właściwościach miodu - miód traci wszelkie lecznicze właściwości w temperaturze powyżej 40 stopni celcjusza :O

Gość vrvveeeeeeeeeeeeee43
ze masturbacja jest zła':P raz mnie przylapali :o trauma na pol zycia opieprz i wsyd na cała rodzine :o

Gość nocna szychta
10. Wszyscy ludzie są równi :O

Jak miałam ok 3 lat to mi wmawiali, że mam pupę pękniętą :(

Ale tak na poważnie to z tymi prezentami mi mówili ^^ wkurzyło mnie to do tego stopnia, że na mikołaja i gwiazkę robie mojemu dziecku FUL WYPAS :D rozpieszczanie to to nie jest- to nie od rodziców :P A przynajmniej dziecko ma udanego mikołaja i święta... nikt mi nie powie, ze 4latek będzie w stanie cieszyć się z przyjścia Pana Jezusa i żyć tylko tym jak w przedszkolu dzieci sie będą przechwalały to co dostały :/ Z wiekiem uważam trzeba to stopniować ^^ Puki taki szkrab to szaleć, żeby mialo co wspominać ;P

Pogarda dla niewykształconych ludzi. Że są tacy i owacy. Patrząc na część z tych rodzin, to ... czuję się jak z jakiejś patologii.

Gość lolitka1989
że w polu stoi chatka baby jagi i jak bedę niegrzeczna to mnie zabierze. Nawet mi tą chatkę pokazywali. A to byl poprostu stary, opuszczony drewniany dom.

Gość że jak będę się modliła
to nie spotka mnie żadna krzywda