Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stalingrad

Jakaś dziewczyna zaprosi mnie na Sylwestra? Jest taka odważna?

Polecane posty

Gość jestem a jakze:)
nie było mnier tu od wczoraj i co widze?Już postawiłęs na mnie krzyzyk,koszmar jakiś.Do tego mase załozonych tematów w ciągu nocy,zapytam :Czy ty nie jestes moze wampirem?Ja w nocy z reguły sypiam:)

Gość ciekawe co robi w sylwestra
farbowany przegraniec prawiczek z wiarą

Gość ej ej ej
ja zaklepuje tą z gdyni :classic_cool: 🖐️

Musisz trochę wypić. Ja albo będę całą noc grał w gierki komputerowe, albo po prostu schleję się i pójdę spać. Żaden strzał mnie nie ruszy.

Gość Credo_
a ja spędze sylwestra na kafe, pewnie ktoś bedzie

Gość jestem a jakze
pewno jednak ostatni raz.Powiem Ci chłopie jedno:Tobie pasuje siedzenie w sieci i uzalanie sie nad sobą.Jasno powiedziałam ,ze chętnie sie z Toba spotkam,pseudonim tez Ci to mówiła,ale Ty wolisz siedziec i smecic niż faktycznie sie umówić.Jesli jest ktos chetny na spontana i chce spędzic sylwestra w miłym towarzystwie to dajcie znać.Okazuje sie ze robimy dosc spora imprezę ,składkowa jak to studenci wiec extra wyzery nie bedzie./stalingrad ciebie to nie dotyczy,nie chce miec na imprezie marudy,która siadzie w kacie i bedzie sie uzalać nad sobą,bo to nie o to chodzi,prawda?

stalingrad2010@wp.pl - jak masz jakąś sprawę, po prostu napisz, możemy nawet dzisiaj się spotkać, jak masz czas

Gość jestem a jakze:):)
Nie dziekuje,nie jestem zainteresowana.Na szczesci nie jestem zdesperowana az tak zeby sie z Toba umawiać.Tu nie chodzi nawet o to jak wygladasz,bo Cie nie widziałam ale o to w jaki sposób podchodzisz do zycia.Koszmar.

A mam udawać, że mam udane życie. Obecnie każda sfera jest zwalona/zawalona od psychiki przez relacje z innymi i wygląd po sprawy "uczelniane".

Gdynia:)

żałamanie nerwowe sie leczy,prawda?Weź sie za bary z zyciem a nie uzalaj nad sobą.Myslisz ,ze kazdy ma miód ?

nie.Domek,kolegi babcia umarła i mu Go zostawiła.Nie ma tam super luksusów,ale zawsze top lepiej jak na domówce w dwóch pokojach.

no to nie rozumiem po co zakładasz temat dzięki któremu chcesz poznać,jak twierdzisz kobietę,skoro jak już masz taką możliwość nie korzystasz.Mam wrazenie ,ze sytuacja w jakiej się znalazłeś jest po części Twoja winą.

zobaczyłam jak potraktowałes pseudonim,po prostu ją zignorowałes.To nie jest zachowanie fair nie sadzisz?