Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trojkaklasowa

Mikołajki szkolne - co kupić do 15 zł

Polecane posty

Gość trojkaklasowa

Mam problem musze kupić wszystkim (13 osób) prezenty na Mikołajki. 4 dziewczyny 9 chłopców wiek 9 lat. Co myslicie zeby kupić dzieciakom? Czy peruki afro (kolorowe i czarne) to dobry pomysł?

Gość B nie pasuje
Moja córka co roku na mikołajki chodzi z klasą do kina lub teatru, myślę, że to ssuper rozwiązanie. Dzieci maja wiekszą frajdę niż ze słodyczy, albo gryzacej peruki;)

Gość
kurcze to chore wymagac od rodzica by OBCYM dzeciom kupowal prezenty za 200 zeta nie masz na co kasy wydawac?

Gość B nie pasuje
Bazienka, to chyba trója kklasowa kupuje prezent z pieniędzy klasowych, a nie jeden rodzic dla wszystkich dzieci...

Gość aha Bazienka zabłysnęła
ynteligencją 😴

Gość
ladny mi prezent jesli to w sumie rodzice placa wczesniej jakas kase u mnie zawz ebylo losowanie i jakos nikt nie narzekal a z kinem dobry pomysl bo slodycze i pierdoy tot eraz prawie kazde dziecko moze sobie samo kupic

Gość trojkaklasowa
rodzice zrobili zrzutkę po 15 zł i ja mam za te pieniądze kupic prezenty. Losowania nie będzie - pieniądze juz mam zebrane Do kina nie pójdą - dopiero byli Rzucajcie pomysłami bo zwariować idzie. tu widziałam takie peruki: http://allegro.pl/peruka-peruki-afro-krecone-loki-super-duza-xxl-i1302938051.html dla dzieicaków prezent "z jajem" co roku robimy zrzute na prezenty w ibieglym kupilam slodycze za te 15 zl a w tym chcialabym prezenty kupic

Gość kamiszek
ona ma kasę od szkoły bo jest w trójce klasowej. myślę że afro to świetny pomysł :D sama bym chciała

Gość trojkaklasowa
mowie wam mało tego mam jeszcze kupić przedszkolakom prezenty. Tez za 15 zł ale z nimi to łatwiej - dla dziewczynek kupię lalki a dla chłopców zestaw narzędzi na baterie

Gość B nie pasuje
9latki, to jeszcze dzieciaki, może kup im jakieś śmieszne kubki i włóż czekoladowego Mikołaja do środka?

Gość kamiszek
ja radzę tak, bierz te peruki i się w ogóle nie zastanawiaj! tylko się w 15zł nie wyrobisz bo wysyłka 11

Gość trojkaklasowa
no własnei te afro mi się podoba - dzieciaki by szalały po korytarzu:D i na jakąś czekolade by może jeszcze zostało (bo przesyłka droga w porównaniu do peruki))

Gość peruki są bez sensu
dla takich dzieci. Dla dziewyczynek są takie zstawy do robienia korali czy kolczyków. Moze coś takiego.

Gość trojkaklasowa
właśnie musze skalkulowac bo są rózne ceny peruk na allegro. Ale trzeba patrzec na przesyłke - czasmai strasznie zawyżają. Ale myslicie, że nie kicha dac taką śmieszna perukę?

Gość kamiszek
hmm... ja Ci radzę tak, dogadaj się w sprawie kosztów wysyłki... a z tego co Ci zostanie raczej po czekoladzie dzieciom nie kupisz chyba że tyle kasy zostanie, ale jeśli nie, to może kup jakieś ciasto w cukierni i podziel po kawałku między dziećmi?

Gość trojkaklasowa
koraliki? Takie zestawy sa drogie (kosztują więcej niż 15 zł) poza tym mieszkam na wsi - nie mam czasu jeżdzić po sklepach - a chciałam coś kupic zarówno dla dziewczyn jak i chłopaków u JEDNEGO sprzedawcy, żeby na przesyłce zaoszczędzić.

Gość trojkaklasowa
Kurcze dziewczyny i mnie naszło na te peruki już w piątek po zebraniu w szkole. Dzieci raczej energiczne - będą śmiesznie wyglądały. A i na bal przebierańców będzie w czym pójśc.

Gość nie ma jak to paczka
ze słodyczami. W dzieciństwie dostawałam z pracy mojego taty. Czekaliśmy zawsze z bratem na te paczki...ale była radość. Teraz są inne czasy.

Gość peruki są bez sensu
no ale perukę nałożyły na łeb i koniec zabawy, a przy tych koralikach dziewczynki będą się lepiej bawić na pewno. Poza tym masz jeszcze tam gratis kolczyki. Dla dziewczynek to lepsza radocha niż peruka.

Gość trojkaklasowa
i ja z mama na zakupy pomarańcze, mandarynki czekolady z okienkiem ehh no kiedyś było inaczej.

Gość trojkaklasowa
Taki zestaw do robienia koralików to ja sama moge zrobic bo się zajmuje tym (robię biżuterię) ten jest za drogi biorąc pod uwagę to co w nim jest.:(

Gość kamiszek
daj spokój z tymi koralikami !!!! peruki są super! mi się bardziej podobają czarne... poza tym to prezent na długie lata :D

Gość trojkaklasowa
Nie ten zestaw odpada - nie jest wart ceny - wiem ile kosztują takie półprodukty - tu cena jest wzięta z kosmosu. Poza tym facet nie ma niczego dla chłopaków. Chcę kupić u jednego: Zmniejsze tym samym koszt przesyłki.

Gość trojkaklasowa
Właśnie chciałałam taki prezent "z jajem" dzieciakiżywiolowe (zarówno chłopcy jak i dzeiwczęta). Sa też jakieś długopisy rażące prądem, i inne tego typu gadżety ale koszt wysyłki 6to dopłata do każdej sztuki więcej niż za sam długopis. Myślicie, że te peruki są do bani.

Gość ja tez nie zauwazylam tych
peruki sa fajne a to tylko Mikolajki, wiec nie przesadzajmy!!