Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trojkaklasowa

Mikołajki szkolne - co kupić do 15 zł

Polecane posty

Gość rockglam
te zagarki z hello kitty sa slodkie sama taki bym chciala hehe kazda dziewczyna chce miec cos z hello kitty;P

Gość ja bym kupiła dla chłopców
te rakietki a dla dziewcznek zegarki z hello kitty

ja swojego stanowiska nie zmienię - PERUKI i będą jak znalazł na bal ;)

Gość asda......
pop ierwsze dziecko w peruki sie nie ubierze na bal, bo wszyscy maja takie same, bo wszyscy juz to widzieli i zadna orginalnosc skoro po korytarzu 6 grudnia beda w tym latac. Kazdy chce byc orginalny wiec za clowna sie nie przebierze tylko bedzie wolal za ksiezniczke, zorro, spider mana itd. Moze i peruki ok, ale gadanie ze na bal sie przydzadza sa bez sensu radosc gora na godzine czasu nic wiecej

no można twarze wysmarować jakaś czarną farbą i przebiorą sie za murzynków bambo :D dobra, już nie będę wspominać o tych perukach :P

Gość trojkaklasowa
zegarki z hello kitty odpadają są za drogie: List polecony priorytetowy12,00 zł3,00 z plus koszt zegarka 14,98 21 zł wysyłka co daje 59,92+21 Razem 80,92 a dziewczyny zrzuciły sie po 60zl WYCHODZI 20 zł za DUŻO

Gość trojkaklasowa
PIŁKA Z KOLCAMI ŚWIECĄCA GUMOWY JEZYK WYPRZEDAZ to badziewie straszne

Gość trojkaklasowa
Budzik fajny ale koszt przesyłki z kosmosu na przesyłke musiałabym wydać: Przesyłka kurierska 19,00 zł plus każda dodatkowa sztuka 5,00 zł czyli razem PRZESYŁKA 79 zł!!! To już wolałabymkupić cos innego - szkoda tyle wydawac na przesyłke

Gość mozte tańsze zegarki kup
one były też extra no i dla chłopców i dziewczynek

Gość bo w tej przesyłce
to jest doliczony koszt budzika po prostu. Zrozum to, a nie ciągle piszesz że przesyłki za drogie. Nie trzeba było oferowac, że coś kupisz dzieciom, bo ciapa z ciebie..

Gość ferttttttttop
ja bym taką perukę od razu w kosz wrzuciła ,niektórzy mogą mieć na takie cos uczulenie,córka znajomych tak miała

Gość kamiszek
hehe dobrze że to nie moja klasa, bo gdyby chłopcy dostali rakietki a dziewczynki jakieś badziewie to przykro by mi było, ja uwielbiałam zawsze ping ponga i chcialabym miec takie jak chłopcy pomysł z budzikiem - kiepski, to DZIECI są, z budzika to sie dorosly czlowiek cieszy skrytykowaliście peruki a podsyłacie w wiekszości badziewie :o

Gość trojkaklasowa
a co mnie to obchodzi, ze doliczony jest koszt przesyłki? To sprzedawca kombinuje, zeby prowizji od sprzedaży nie płacić a ja nie będę wspierać kanciarzy i od nich kupowac, Ciapa może i jestem ale nie dam się naciągac na ukryte koszty i później płakać, że towar za dwa zlote a przesyłka 50.

Gość do kamiszek
twoje pomysły sado dupy po prostu. wiesz o tym? Kupiłaś sobie już tę perukę? Zrób fotę to pooglądamy

Gość kamiszek
ciapa?? buahahaha.... kobitka myśli o wszystkim a i taak ją skrytykowaliście, jasne, najlepiej to kupić czekolade i mieć odbębnione

Gość bo ten zegarek kosztuje
tak naprawdę pomad 7 zł. Zrozum za 2 zł to nikomu się nie opłaci ich sprzedawać. Dlatego takie koszta wysyłki.

Gość może jednak nie allegro
czemu uparlas sie na allegro? tu zawsze przesylka przewyzzsza wartosc produktu. Tzn nie zawsze, ale najczesciej przy czyms tanim. Przejdź sie po takich sklepach wszystko za 5 zł czasem tam moza spotkac zabawke fajna. I wcale nie gorsza niz te prezentowane tutaj. Sa i zegarki, paletki, laleczki, pileczki, kostki rubika, wszystko tam jest serio. I do tego jakas czekolada czy batoniki i z glowy. Uparlas sie na allegro,moze gdyby jakies tam rewelacje byly, ale nie.. ja zawsze kupowalam prezenty w tym wszystko po 5 zł. Tego jest multum w miescie i na pewno wyczaisz cos interesujacego. Jest cos takiego jeszcze jak centrum chinskie.. nie wiem czy u Ciebie czy to tylko radom z tego slynie, ale tam jest duzo takich pierdol i tanich.

Gość trojkaklasowa
kamiszek :D no właśnie dla chłopców mogą byc te rakietki jedna+pokrowiec+piłeczki ale co dla dziewczyn? To już takie panny, zegarki są za drogie - musiałabym dopłacić 20 zł a nikt mi tego nie odda (już ni eraz tak było). Piłeczek na gumkach nie kupię bo to dziadostwo i głupio trochę bo to juz panny a ja do nich z piłeczkami na gumce:D Budziki już kiedyś dzieci dostały (z innej okazji) i szczerze powiem nawet nie wiem gdzie się ten budzik przewala:D Myslałam o lakierach do paznokci ale ju zmi jedna matka powiedziała, żeby kosmetyków nie kupować.

Gość trojkaklasowa
to jak zegarek kosztuje 7 to tyle chce za niego zapłacic a nie 2 i 70 zł za przesyłke, która tak naprawdę wyniesie 15. Nie będę wspierać oszustów i tyle. No przepraszam:D

Gość no to poszukaj tych samych
Gość może jednak nie allegro
ja jak dla 9 latkow to kupilabym jakas gre planszową. Tylko wiadomo nie jakiś chińczyk oklepany. Mase jest ciekawych gier.

Gość kosmetyki dla 9 latek
to najgorszy pomysł :-( oczywiście dziewczynkom podobały się, ale rodzicom na pewno nie

Gość trojkaklasowa
Nie uparłam się na allegro. Ale po prostu z wygody. Nie mam czasu do miasta jechać - nie mam z kim dziecka zostawić (jest chore) a sklepy u mnie do 17 czynne a mąż z pracy wraca o 16.30:D Centrum chińskiego nie ma. Dlatego pomyslalam kupie na allu i pod drzwi przyniosą;)

Gość trojkaklasowa
"no to poszukaj tych samych " tu sa podobne albo i większe koszty. Mam zasa enie kupuje u takich co doliczają koszty do każdej zakupionej rzeczy jak im sie podoba a nie według FAKTYCZNYCH kosztów wysyłki (pakowania, kopert, pudeł, znaczków) Ale dzięki.