Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trojkaklasowa

Mikołajki szkolne - co kupić do 15 zł

Polecane posty

Gość trojkaklasowa
Potracona przez los 19 - to co proponujesz. peruka nie jest peruką typowo kobiecą (widziałaś?) jest takim zabawnym gadżetem. I nie przeklinaj bo to nie wątek dla prostaków:D

Gość kamiszek
myślimy że są super, bierz i się nie zastanawiaj! Długopisy rażące prądem? :o O mój Boże, dziewczynki na pewno się nie ucieszą, a rodzice będą źli za taki prezent. BIERZ PERUKI !!!

Gość kryyss
wlasnie pamietam te czasy jak dzieciaki byly w podstawoce zawsze trzeba bylo myslec jako osoba z trojki co kupic dzieciakom i wiecznie nie zadowolone miny albo dzieci albo innych matek. Ale jak tu wszystkim dogodzic? bo przed mikolajkami to zadna matka nigdy nie chciala sie wypowiedziec, ale po fakcie oczywiscie madre. Najlepsze sa losowania, ale w podst raczej sie nie praktykuje bo dziecko samo i tak nie kupi i wszystko spada na rodzicow wiec madrzej na trojke zgonic. Ale to jest bez sensu. Sama o tym wiem . Wtedy dzieciaki i matki krecily nosami na wszystko, a teraz czasy inne to tym bardziej bedzie ciezko dogodzic im. Beda mowic 15 zl i takie cos? ehh ale wiesz nie przejmuj sie kupuj to co w oczy wpadie. jak rodzice bede chcieli zoribc dziecku przyjemnosc to pod choinke kupia ich wymarzony prezent. wiadomo ze za 15 zl nic specjalnego sie nie wymysli wazne by bylo zabawnie. Wiec bierz to i sie nie przejmuj

Gość trojkaklasowa
Dobra - dzięki Wam. Biorę peruki i jak się uda to dokupię po czekoladzie. Dziękuję Wam. Dam znać czy są fajne jak już przyjdą.

Gość trojkaklasowa
krysss no własnie ja sie za bardzo przejmuję. Na dzien kobiet kupilam dziewczynkom pamietniki i torebki. A inna mamusia na dzien chlopaka kupila im jojo i JEDNEGO cukierka na wagę.

Gość Tylko nie te peruki
:-(

Gość trojkaklasowa
znalazłam czarne afro = dla chłopców brązowe afro = dla dziewczyn może być bo te kolorowe to takie sobie

Gość kamiszek
moim zdaniem akurat to nieprawda że peruki to "nic specjalnego". Szczerze, jeden z najfajniejszych i najśmieszniejszych prezentów o jakim słyszałam dla dzieci. Na pewno lepszym od notesiku, ołówka i mandarynki. GRAULUJE kreatywności!

Gość trojkaklasowa
Kurcze!!!! To piszcie co mogłoby byc jak nie te peruki? Normalnie ostatni raz kupuję (a mówię już tak 4 lata)

Gość kamiszek
hmm... ale wiesz, czarna peruka pasuje raczej do wszystkich, a brązowa do ciemnych brunetek chyba mniej. Ale jak chcesz, Twoja decyzja! I tak będzie SUPER! Te kolorowe peruki niezbyt..

Gość ale to dla dzieciakow ma byc
to kolorowe lepsze niz te czarne i brazowe :O

Gość kamiszek
Autorko, kupuj i się nie przejmuj! Tutaj pisują osoby które naprawdę się nie orientują. Wiesz co? Spytaj swoją mamę, może masz jakąś zaprzyjaźnioną mamę wśród mam dzieci, może pzostałej trójki klasowej się poradź. jak dostaniesz ich akceptację BIERZ

Gość kup dla kamiszka
peruke ale nie dla dzieci

Gość trojkaklasowa
potrącona nie klnij - po co? Jaki masz inny pomysł? Po to napisałam post żeby coś nowego się dowiedzieć - nie uparłam się na peruki ale 15 zł to mało (w dzisejszych czasach) na prezenty

Gość miska99
Kup peruki, ale mysle ze jesli to male dzieci to lepiej kolorowe a nie smetne czarne i brazowe..

Gość mala su
te peruki nie są złe :) ja jeszcze brałabym pod uwagę kostki rubika - można dostać po 4zł na allegro ;) też mam syna w tym wieku, a jutro właśnie w szkole zebranie przed Mikołajkowe...

Gość 88888888
ja bym postawila na te kolorowe tenczowe i bedzie git

Gość potracona przez los!!
potrącona masz syna? urodzilas go chyba jak mialas 2 lata, bo ty nie zachowujesz sie na starszą niz 15 latka! a twoj pseudonim swiadczy o tym ze masz 19 w to tez trudno uwierzyc

Gość te peruki sa kompletnie bez
sensu

Gość juz bym wolala kazdemu
dziecku kupic po czapce i szaliku albo nausznikach

zwariowaliscie - czapke i szalik na mikolajki? kup peruki, potem mozecie zrobic jakas impreze - kazdy przyjdzie w peruce i pomalowany na czarno :)

Gość trojkaklasowa
hmm po czpce i szaliku - ja jako dziecko nie cieszyłam sie za prezentów typu odziez, buty. Chciałam coś kupić smiesznego -zabawnego, w czym mogliby np. poszalec po szkole. Byłoby zabawnie. Te kolorowe są tańsze - możnaby dokupić więcej słodyczy. laleczki odpadają - dzieci i rodzice tego nie chcą (tak mowiono na zebraniu)

Gość mala su
autorko topiku: zobacz np takie kostki: dla dziewczyn z Hannah Montana, a dla chłopaków z Ben10 http://allegro.pl/magiczna-kostka-zabawa-rubika-hannah-montana-i1294527839.html a jesli przystaniesz przy swoim pomysle z perukami - pokazywalas te po 6,54, jesli kupis 13 sztuk, za wspolna przesylke zaplacisz 9zl, ogolem wyjdzie Ci 7,50zl na dziecko, wiec masz jeszcze 7,50zl na slodycze :)

Gość zegraki sa fajne
bo dla chłopców wzory i dziewczynek i rózne kolory