Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trojkaklasowa

Mikołajki szkolne - co kupić do 15 zł

Polecane posty

Gość moze puzzle
puzzle, jakieś gry typu chińczyk albo zestaw gier, to coś moze niezbyt oryginalnego ale zazwyczaj sie podoba, cieżko kupić wypasiony prezent za 15, ale do tych puzzli jakies mikołajki z biedry czy lidla i bedzie si

Gość mala su
tu sa kostki rubika bez ben10 po 3,99zl za 2 sztuki! http://allegro.pl/kostka-rubika-dwie-sztuki-w-cenie-jednej-i1328195703.html peruki wg mnie tez sa ok - dzieciaki lubia wariowac!! zegarki w tej cenie zaraz sie popsuja i faktycznie po komunii to pewnie wiekszosc ma puzzle to juz tak na styk w tym wieku... moj 9latek przeszedl juz ten okres, mial chyba z 30 roznych puzzli w swojej karierze i raczej czuje przesyt

Gość trojkaklasowa
Może jakiś gadżet? Może macie coś fajnego - niespotykanego. Widziałyście coś takiego? Coś no właśnie...co

Gość z tymi zegarkami
a peruki to raz założą i rzucą w kąt i tyle. Zgarki moga zakłądać nawet do szkoły. Ewentulanie te wisiorki.

Gość fkgjngnfnf
"U mni edostali - to biedna wieś. Na prezenty były zegarki i rowery. Nic poza tym. Moje dziecko jako jedyne dostało komputer ... Sprowadziłam się tu niedawno - bieda aż piszczy" Normalnie padłam :D Jaka tępa dzida :D Skoroś taka "bogata" to może każdemu z dzieciaków kup komputer :D

Gość trojkaklasowa
mała su ja w tej aukcji na koszt przesyłki nie wyrobię: Paczka pocztowa priorytetowa 15,00zl. Przesylka pobraniowa 22,00zl. Wysylka kazdej dodatkowej sztuki 3zl Odbior osobisty doplata 3zl. 15 zł plus 13 razy 3 to daje za sama przesyłkę: 54 zł.

Gość te wisiory zajebiste
nie dogodzisz wszystkim - to wbij sobie w głowę na bank cie skrytykuja cokolwiek nie kupisz. Widze że się uparłaś na peruki więc kup je, bo inni radzą a ty i tak wiesz swoje. Znasz te dzieci, więc chyba wiesz co robisz, albo spytaj się swojego dziecka co o tym sądzi - tylko niech sie przed klasą nie wygada.

Gość trojkaklasowa
fkgjngnfnf :D pozdrawiam serdecznie:D

Gość fkgjngnfnf
Chodziłaś od domu do domu i zaglądałaś co dzieci dostali w prezencie na komunie? :D

Gość peruki dla 4 czy 5 latków
zeby mogły trochę się powygłupiać, ale i one zbyt długo się nie pobawią. Dla 9latków peruka to idiotyzm. Przecież nawet na bal nie pójda w nich, bo co cała klasa ma się przebrać za murzyna czy co? Zresztą dziewczeta wolą królewny a chłopcy też nie przebierają się za murzynów czy klaunów.

Gość trojkaklasowa
Nie uparłam się! Zaraz jadę do szkoły po dzieci (zabieram kilkoro i rozwożę) jak GIMBUS:D to podpytam matki po drodze jak będą. Ale rano juz pytałam to mi powiedziały: co kupisz to będzie.... ehh

Gość trojkaklasowa
fkgjngnfnf - nie musiałam chodzić - dzieci w tym wieku same mówią co i jak, nie zawsze to co powinny. To takie uszy na nogach i chwalic się lubią.

Gość trojkaklasowa
dobra 1. zegarki 2, może coś do roweru - jakies liczniki, gadżety 3. puzle 4. moż ejakiś kubek ze zdjęciem - na każdej imperzie robie zdjecia dzieciakom - moze cos takiego Rossmanowiu zlecic ale nie wiem jaki jest koszt. 5.peruki:D

Gość ale to dla dzieciakow ma byc
Kurde jak biedna wies to tym bardziej dzieciaki nie dostaja nic "zwariowanego" tylko same praktyczne prezenty. Kup im te peruki albo te kostki i dowal troche slodyczy. Kazde dziecko ma prawo do pewnych kolorowych glupotek w swoim dziecinstwie.

Gość moze puzzle
skarbonki, latarki,

Gość moze puzzle
kubki tez ok

Gość mala su
trojko klasowa ale przy cenie wysylki 54zl a cenie za ostke 2zl, to i tak w sumie Ci wychodzi ponizej 7zl na osobe za kostkę i zostaje 8zl na slodkosci ale jezeli najbardziej przekonuja Cie peruki - to dostalas tu juz duzo slow potwierdzaacyh trafnosc takze tego prezentu - jest calkie dobry! u nas co roku na festynie w miasteczku dzieci lataja w takich perukach, takze dzieci z klasy mojego syna nie musi to byc element stroju na karnawal,ale na szkolne dyskoteki jak znalazl :)

Gość trojkaklasowa
latarki? Widziales/as jakies ciekawe? Moze dla chłopaków by były np. z jakims odjechanym kolorem swiatła:D dzieci lubią gadżety/nowinki - przynajmniej u syna w szkole. Moze nie maja wszystkiego ale sie interesuja nowosciami

Gość trojkaklasowa
mala su no wlasnie juz sie zamotalam z tymi perukami jak mowicie, ze KICHA ps. wracam za 40 minut. Rzucajcie pomysłami jak mozecie

Gość perki na nieeeeeeeee
co z nimi niby mają robić? Nałożą raz i tyle.Wcale to nie jest smieszny prezent.

Gość hmmmmmmmmmk
kupim siatke slodyczy prsenty dostana od rodzicow

Gość Juz lepiej kup to
moim zdaniem te rakiety to najlepszy pomysl dla chlopcow, na pewno sie uciesza

Gość mala su
ping-pong OK, ale musialabys u jednego sprzedawcy znalezc tez cos dla dziewczyn, bo nie bedzie sie oplacalo... i mysle, ze oprocz przedmiotu nalezy dodac jakies slodycze, bo dzieciaki lubia dostac cos slodkiego i zaraz to schrupac

Gość 88888888
rakietki !!!!!