Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trojkaklasowa

Mikołajki szkolne - co kupić do 15 zł

Polecane posty

Gość te peruki to chba jakis
żart :o Te zegarki fajne, dla dziewczynek jakieś kolorowe a dla chłopców z innym nadrukiem. Do tego czekolada i tyle. Nie rób jaj z tymi perukami bo dzieci na pewno nie beda zadowolone

Gość trojkaklasowa
te zegarki widziałam ale komunia była w maju - każde dziecko ma zegarek....

Gość Anna KL.
ZEGARKI SA SUPER PLUS JAKIEŚ SŁODYCZE

Gość no te zegarki to świetny
pomysł :) Daj spokoj z perukami bierz zegarki

Gość trojkaklasowa
Puzle Grupa wiekowa: 3 - 6 Liczba elementów: 60 to są 3 klasiści:D a nie przedszkolaki

Gość Anna KL.
każde dziecko tez pewnie ma co innego, ale zegaki sa fajne kolorowe. przecież nie zawsze muszą wchodzić w jednym zegarku.

Gość no te zegarki to świetny
no zdiwiłabys sie... teraz na komunie nikt zegarkow nie daje, tylko telefony, gry komputerowe, laptopy, skutery... W tym roku bylam na 2 komuniach. w zeszlym roku na 1 i nikt zegarka nie dostal

Gość trojkaklasowa
Juz pisałam komunia była w maju- każde dziecko ma zegarek! Kupowac kolejny?

Gość ale to dla dzieciakow ma byc
albo kup te kolorowe peruki, lepsze dla dzieciakow niz czarne albo te kostki i dokup troche slodyczy. Daj spokoj, to tylko Mikolajki w szkole ;-)

Gość zagarki na reke
Mi isę te zegarki podobaja - sa naprawde fajne a dzieci w wieku 9 lat juz chyba znaja sie na zegarkach wskazowkowych:) a jesli nie to bedzie mobilizacja by sie nauczyc.. ale to jednak 9 lat to komunie chyba byla chyba kazde dziecko ma zegarek i to nie byle jaki.. eh pewnie pogardza tym pomyslem chociaz mi ise podoba.

Gość moze puzzle
no sorry ale nie bede sie bawic w dokładne dopasowanie do wieku to juz twoja broszka, ale zal mi po prostu dzieciaków jak przeczytałam o perukach to juz lepsze puzzle

a zreszta ile pochodzi taki zegarek za 5 zeta? tydzien i sie popsuje

Gość trojkaklasowa
U mni edostali - to biedna wieś. Na prezenty były zegarki i rowery. Nic poza tym. Moje dziecko jako jedyne dostało komputer... Sprowadziłam się tu niedawno - bieda aż piszczy

Gość zagarki na reke
jednak peruki mnie nie przekonuja

Gość fkgjngnfnf
dajcie spokoj :D Autorko po chuj zakladasz temat i pytasz o zdanie jak i tak uparlas sie na peruki i tak je kupisz :o Ludzie ci doradzaja a ty wymyslasz glupie hasla typu komunia juz byla. Kup te peruki i zrob wioche bo na pewno cie obgadaja ze na glupoty kase rozpierdolilas zamiast kupic cos lepszego dziecku.

Gość ehhhhhhhhhhhh kupuij
tragedia bo Twoje dziecko dostalo komputer? to ty chyba taka sama materialistka jak te dzieciaki

Gość trojkaklasowa
no własnie o to mi chodzi. To tylko Mikołajki ale ja juz taka jestem, ze nie chcialabym kupić byle czego aby odbębnic dlatego już od piątku siedze na allegro i szukam. Bal przebierańców będzie po nowym roku - moż ete peruki by się przydały? Tu bieda jest - dzieci po kilkoro w domu. Na ben 10 są za duże (przynajmniej jak widze po nich to ich to nie interesuje), zegarki mają. Puzzle - no moze jeszcze by przeszły... ehh ostatni raz

Gość juz bym wolala kazdemu
zalezy ile tam ludzie kasy maja, bo jak b malo to musza byc prezenty praktyczne, a peruki dla takich malych dzieci to wg mnie glupota, moze za pare lat??

Gość jak tam chcesz
mi propozycje osob tutaj sie podobaja zegarki spoko skoro kazdy ma to odpada, puzzle spoko jest przy tym zabawa, wszystko tylko nie peruki kobieto peruki sa do bani. ale powiedzialas ze z kims sie zgadalas i ten pomysl sie spodobal to skoro innym matka sie podobal to kupuj peruki jesli jestes tak bardzo do nich przekonana

te peruki są zyebane :o jakbym taką dostała to w wieku 9 lat popadłabym chyba w czarną rozpacz :o

Gość jak tam chcesz
skoro bieda piszczy u Was we wsi to dzieci rpzieszczana na pewno nie są wiec ze wszystkiego sie uciesza naprawde!

Gość trojkaklasowa
ni eode mnie go dostał wieć nie pisz, ze materialistka:D W gierki słowne wchodzic nie będę - kłócić się nie zamierzam - więc się nie wysilajcie i nie prowokujcie:D Nie uparłam się na peruki po prostu wpadły mi w oko i pomyslalam,że taki prezent z jajem nie byłby najgorszy. Ot co.

Gość z tymi zegarkami
to naprawdę dobry pomysł, zegarki sa kolorowe dla chłopców i dziewczynek. Ja tez pierwsze słysze o zegarkach na komunię a była na niej w tym roku.

Gość te wisiory zajebiste
będa dzieciaki miały radochę - do tego słodycze i luz

Gość ja peruk bym nie brala
trzeba brać też pod uwagę myślenie dzieci. Często dzieci po komusnii czują się dorosłem, ważne. I nie będą cieszyć się z byle gówna. Tak jak te peruki.. peruka to by 5 latka może ucieszyła. Ale jak się tym bawić. A bal przebierancow nie sądze ze kazde dziecko bedzie chciala przebrac sie za clowna raczej za ksiezniczki, batmany perunki sie nie przydadza. Trzeba kupic cos dzieciecego ale na poziomie

nie każda dziewczynka lubi Hannah Montana siostrzenica jej wręcz nienawidzi...