Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny Koralik

koleżanka wysyła sms do mojego męża

Polecane posty

Gość Smutny Koralik
Matacz...ale bradzisz, przestać bo zaraz spadnę z fotela ze śmiechu!

Gość matacz ,,,...
tak ?? skoro ja mam kryzys wieku sredniego , to wy w iekszosci zachowujecie sie jak gó wn iarze

Gość Smutny Koralik
puste smsymoże nie mają wartości :-)

Gość do neinka - cd.cd.
Koralik, włóż więcej empatii w wypowiedzi ...:D

Gość mały motylekkkkkkkkkkkkkkkkkkk
wiesz Matacz mi tez takie całowanie i rzucanie głupich tekstów na powitanie w stylu czesc kochanie nie przeszkadzało, mój mąz tak sobie żartował z moja przyjaciółka, ufałam im obu wiec luz i co pokazało zycie?? ze jak pojawił sie kryzys w moim małżeństwie to przyjaciółka zaczeła wspierac mojego męża bardziej niz powinna, do tego stopnia że on sie w niej zauroczył, co z tego że mu to szybko przeszło, że do niczego miedzy nimi nie doszło, uraz mam do dziś. A cała rodzina mnie ostrzegała przed takimi kretyńskimi zachowaniami i mieli racje. Teraz jestem cięta na takie pisanie, spoufalanie, całowanie i rzucanie tekstami w stylu czesc kochanie

Gość Smutny Koralik
oj nie schlebiaj nam

Matacz prawda jest taka że kręci Cie to że jakas inna kobieta mówi do Ciebie kochanie, że Cie przytula i całuje na powitanie, to podnosi Twoje ego normalni ludzie sie tak nie zachowuja, tak sie zachowuja ludzie z kompleksami i niedowartościowani.

Gość matacz ,,,...
MAŁY MOTYLKU czy sadzisz , ze gdyby nie było tych ich rozmów to nic by sie nie zdarzyło ? to jestes w błedzie ! pomysl , ze troche ! bo az trudno uwierzyc ze mozesz tak myslec .

Gość do neinka - cd.cd.
No co prawda, to prawda ..... czuwać trzeba ....i w razie czego.... odebrać za Misia telefon i się zgłosić takiej stęsknionej koleżance do telefonu i grzecznie /w imieniu męża/ zapytać: "Skarbie, w czym mogę pani pomóc, może ja pomogę, bo mąż nie ma czasu, gdyż czeka już na mnie w wannie na umycie plecków".... hłe, hłe..... jak opowiadała jedna moja znajoma, która tak właśnie potraktowała dzwoniącą "przyjaciółkę" rodziny :D

oczywiscie tylko że zaczyna sie od niewinnych smsów, rzucaniem głupawych tekstów itp

Neinka dobre ;)

Gość matacz ,,,...
mały - za młoda jesteś by mnie osadzac nie znasz mnie nie znasz w jakim towarzystwie sie obracacsz jak i nie wiesz jak to wyglada . Gyby moze było dane ci to zobaczyc , myslenie by sie zmieniło . kreci mnie to ? :) na tak szczegulnie jak robi to kobieta mimo ze elegancka to jednak starsza ode mnie o 10 lat :) prosze cie ??

Gość matacz ,,,...
zaczyna sie ......? wcale nie musi od tego o czym piszecie spojrzenie wystarczy czasem wiecej niz słowa

nie jestem juz taka młoda ;) mam 34 lata, a w zyciu widziałam i przezyłam dużo i tylko sie upewniłam ze mam racje. A co z tego że owa pani jest 10 lat starsza, czasem starsza wyglada lepiej niz rówiesniczka ;)

oczywiscie ze czasem wystarczy spojrzenie, ale w dzisijszych czasach czesciej sie to zaczyna od smsów, maili, czy wiadmosciach na portalach

Gość Smutny Koralik
Ja już uciekam. Do jutra!

Gość matacz ,,,...
i tak mozemy pisac do smierci , a wiary dac zadna nie chce - rozni ludzie , rózne zachowania nie konieczne warte potepienia !! Pamietam ze nauczycielka w szkole zwracala sie do nasz chłopców "kochanie " podejdz do tablicy , az strach w dzisiejszych czasach - no bo jeszcze o molestowanie by nadgorliwa matka oskarzyła :)

pa Koraliku :) o to prawda za kochanie dzis by nauczycielke zamkneli ;)

Gość do neinka - cd.cd.
motylku... i co najważniejsze ...sprawdzone ... inny sposób.... "nieoczekiwanie" dostał się innej znajomej telefon do ręki w późnych godzinach wieczornych - a że zazwyczaj "przyjaciółka" dzwoniła grubo po 22 nie bacząc na własne oczywiście zmęczenie ;), więc troskliwa żona, widząc, że tego wieczoru przyjaciółka nie dzwoni, nie esemesuje, to sama puszcza troskliwego esemesa: co się stało? po czym przychodzi odpowiedź od "przyjaciółki" /konspiracyjnym szeptem/: ONA już śpi, mogę dzwonić? Żona odpowiada: Dzwoń:) Przyjaciółka dzwoni, żona odbiera: "Dobry wieczór kochanie" /z drugiej strony słyszy żona/ "Dobry wieczór kochanie" /grzecznie odpowiada żona/ "Więc co się stało, że dzisiaj nie dzwoniłaś, ani nie esemesowałaś?" Żona niestety nie dosłyszała odpowiedzi, tylko jedynie przerywany sygnał z drugiej strony ..... ciekawe, dlaczego? Czyżby "przyjaciółce" męża naprawdę coś się stało, że nie odpowiedziała na troskliwe pytanie Żony? ;)

o Bozee :D baby potrafia byc okropne ;)

Gość do neinka - cd.cd.
No baaa..... tylko jednego szkoda... mina "przyjaciółki "bezcenny widok", za resztę zapłacisz kartą MCard ;):D

Gość do neinka - cd.cd.
aż szkoda, że nie można zobaczyć tej miny ....... :D

Gość adrenalinnnna
kurwa matacz zrozum ze to co innego przytulac babcie 60 paro letnia a co innego flirtowac z mlodziutka kolezanka!!!

Gość yabadabadoo
ja też pisze-nie odpowiedziałaś na mój post z godziny 13:27

mina musi byc bezcenna :)

Gość matacz ,,,...
nie pisałem , ze młodszych brak ! to juz twoje załozenie ! i nikt o flircie nie wspominał - bo to nie jest flirt

Gość kikidee
dzień mnie nie było i jedno co się nie zmieniło to to że matacz dalej pierdoli farmazony i wszystkich wpienia

Gość w bierki pograjcie
uwazaj bo ci wody plodowe odejda jak sie tak bedziesz spinac :P

:) no dla mnie Matacz tez dziwnie pisze dlatego myslałam ze to 20 latek nie prawie 50 latek :D

Gość kikidee
spok spoko śmierć kliniczna.matacz ma niby 30 lat ale mi gówniarstwem zajeżdza stara płyta ciągle gra