Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oceniam prowokacje

Najlepszą dzisiaj prowokację zrobiła Korea Północna

Polecane posty

Gość abcdfkgkgkgk
Taaaa,tylko ze ta laska tez biedna nie jest...Takze nie wiem czy taki plebs,jest bogata,a ze nie pochodzi ze szlacheckiego rodu to inna sprawa. Jak ta laska jest plebsem to my jestesmy zebrakami w takim razie :D A tak wogole co was to tak boli :D

to nie jest głupi stereotyp bycie księciem do czegoś zobowiązuje nie chcesz obowiązków nie bądź księciem skoro w rodzinie królewskiej mają zasiadać zwykli ludzie bo się dorobili to istnienie monarchii traci sens

ike - mialem na myśli to ,ze polka = ładna , angielka czy niemka = brzydal :O

aaa spoko chociaż wiesz coś w tym jest :P

mam inne zdanie :D tak sie sklada ,ze wychowalem sie poza .pl i wszedzie jest tyle samo brzydul i ładnych ;)

Gość tez kiedys moj facet mial taka
jej ojciec pracowal w British Airways, nie pamietam jako kto, a matka byla stewardessa. Dorobili sie na firmie internetowej sprzedajac akcesoria na imprezy

mieszkałem w Edynburgu trochę widziałem może i kilka ładnych dziewczyn najczęściej córki emigrantów z europy a angielki są grube niektóre bardzo nie przejmują się tym może i lepiej a te ładne niezwykle wyrafinowane

Gość .,,marusia,,.
Królewskie rody się zdegenerowały od kazirodczych związków. Potrzebują dolewu świeżej krwi. Poza tym nazwisko i tytuły dziedziczy się po ojcu, więc wszystko jest w porządku.

Ike jak najbardziej cenie milosc i przywiazanie do historii ale akurat monarchia w wlk brytanii to czysta komercja. mozesz sledzic poczynania rodziny krolewskiej w Norwegii, to gwarantuje mniejsze skoki cisnienia :)

komercja czy nie, monarchia jest i juz :P

Ike jak najbardziej cenie milosc i przywiazanie do historii ale akurat monarchia w wlk brytanii to czysta komercja. w tej chwili tak i dlatego nie umiem się z tym pogodzić :P zawsze najbardziej lubiłam historię francji i anglii stąd odbieram to jako osobisty cios :P

Ike sprowokuj ich, wyslij zapowiedz przyjazdu Jarosława na uroczystosci weselne :D

przeciez oni nie wiedza kto to jest :P

myślałam żeby tak trzepnąć tego williama po łbie

Gość nostradamus to przewidział
kuchnia ike spłonie w ogniu atomowych bomb chińskiej republiki ludowej, wiernego sojusznika korei północnej i wroga kapitalistycznych imperialistów :classic_cool:🖐️

Gość abcdfkgkgkgk
tak ike :D trzepniesz go w jego glupi leb i resztka wlosow mu wypadnie :D wtedy calkiem sie upodobni do tatusia;)

buehehe no jo, bo jest i o kogo!! jak byl mlodszy to byl przystojniejszy, a teraz z ta lysina to taki podtatusialy sie robi, a ma dopiero 28 lat. Ta jego Kate w tym samym wieku, a wyglada na dobrze zakonserwowana 40-stke :P Mam 35 lat i lepiej od niej wygladam :P