Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAPŁANKA BARBARA

Powróżę z kart Tarota

Polecane posty

Gość KAPŁANKA BARBARA
jedna z wielu marionetek Moja droga niewiele mogę ci powiedzieć. Nie spiesz się z miłością, bo na razie nie widzę tu niczego co może być pomyślną wróżbą.

Gość KAPŁANKA BARBARA
apolka Oj nie zapowiada się na to w najblizsej przyszlosci. Jesli sie na to nastawiasz teraz możesz się zawieść. Wiea pokayuje kopotz.

Gość KAPŁANKA BARBARA
Kochane jesli pztacie , to pryztacyajcie odpowiedyi bo duyo cyasu mi yajmuje syukanie....

Gość ola 23.01.88
czy widzisz moze jakiegos mezczyzne zainteresowanego moja osoba? podoba mi sie jeden zonaty, mam jakies szanse?

Gość ghjfj887654
daria 16.05.1983.Jak odbiera mnie ten który często mi się śni,co do mnie czuje?Może tym razem odpowiesz.

Gość poproszeeeee i ja
przepraszam ze jeszcze raz pytam ewa16/04/87 bartosz10/12/84 czy widzisz polepszenie sytuacji finansowej jeżeli tak to kiedy i kiedy będzie stabilizacja finansowa? kiedy pojawi się u nas samochód?

Gość kobieta owiana czernią
Chciałabym wiedzieć co tam widać u mnie w najbliższym czasie?:)Marlena 7.11.1982

Gość KAPŁANKA BARBARA
KOCHANE WROŻY SIE TYLKO RAZ DO JEDNEGO PYTANIA. KTOS MNIE PROSI O DODOATKOWE INF. ALE PROSZE PRZYTACZAC WROZBY I WYPOWIEDZI BO DUZO CZASU ZAJMUJE MI SZUKANIE

Gość sharon den adell
magda 16.12.1985 , kiedy poznam milosc mojego zycia?>?

Gość KAPŁANKA BARBARA
need u now Raczej nie.

Gość KAPŁANKA BARBARA
KOCHANE WROŻY SIE TYLKO RAZ DO JEDNEGO PYTANIA. KTOS MNIE PROSI O DODOATKOWE INF. ALE PROSZE PRZYTACZAC WROZBY I WYPOWIEDZI BO DUZO CZASU ZAJMUJE MI SZUKANIE

Gość KAPŁANKA BARBARA
sharon den adell Moja droga nie myśl teraz o zwiazku nie szukaj go tez na siłę. Poczekaj.

Gość KAPŁANKA BARBARA
czarna nicola - tarot to nie kalkulator od -do wrozy sie na najblizsza przyszłość... możesz mnie zapytać czy znajdziesz ale nie opdowiem ci kiedy

Gość sharon den adell
kaplanko jaka karta wyszla?

Gość pytanie1
jak dalej będzie mi się ukladać w malżeństwie?aneta 3,3,77

16:45 [zgłoś do usunięcia] szara.rzeczywistość Ania 22.09.87 czy moje małżeństwo ma jeszcze przyszłość??i czy skończy się zgodą czy rozstaniem?? 16:54 [zgłoś do usunięcia] KAPŁANKA BARBARA szara.rzeczywistość Obecnie masz do męża dużą dawkę ostrożności i powściągliwości. Cos musiał przeskrobać. Dawkujesz mu siebie. On troche bazuje na twojej słabej woli. Uśpieniu. Przykro mi Aniu ale widze tu I buław to oznacza niepowodzenie. III buław 4 katra położona. Symbolizuje w dosłownym znaczeniu : sprawy urzędowe bez komplikacji. Rozstaniecie się za porozumieniem stron. Przykro mi to smutne ale tak to karty ujmują. Rada: Prawdopodobnie bedziesz musiała trochę wydać pieniedzy na ten rozwód. VII mieczy lub otrzymiesz je od kogoś, męża ? 18:16 [zgłoś do usunięcia] szara.rzeczywistość dziękuję i owszem,dostaje pieniądze i od męża i też dużą pomoc finansową mam od rodziców ,ale jeszcze jedno mam pytanie czy skoro czego mnie rozwód to łączy się z moim i dzieci powrotem do Polski??choć miałam nadzieję że zapanuje zgoda w moim małżeństwie(przypomne jeszcze moją date urodzenia Ania22.09.87) to jak??odpowiesz mi?? a może te sprawy urzędowe może są związane z czymś innym bo akurat jest m w trakcie załatwiania dokumentó na legalny pobyt w innym kraju

Gość KAPŁANKA BARBARA
szara.rzeczywistość tak to moze byc sprawa z pobytem, lecz pytalas o malzenstwo. Nie mozna tak pytac. powinno sie zapisywac pytanie i wrozbe, zeby uniknac niedomówień.

Gość KAPŁANKA BARBARA
DZIEWCZYNY WRÓŻY SIE TYLKO RAZ DO JEDNEGO ZAPYTANIA !!!!!!!!!!!!

Gość daria16051983
w takim razie zadam inne pytanie;Jak wygląda moje życie uczuciowe?daria 16.05.1983

Gość ja z tobą pogadam;) mam
ja byłam na pierwszej stronie:( niestety niedoczekałam sie jeszcze:( ania 10.06.85 czy mój mąż lub ja w najbliższym czasie zmienimy prace na lepszą??

Gość KAPŁANKA BARBARA
ja z tobą pogadam; jestes os. uczciwą. ale masz za słabą wolę zmiany pracy. Musisz trochę nad tym popracować. Mąż ma obecnie jakies problemy w pracy.Ma szanse na zmiane pracy.

Gość ola 23.01.88
ja ponawiam pytanie- czy jest jakis mezczzna ktory sie mna interesuje?

Gość KAPŁANKA BARBARA
ola 23.01.88 Przepraszam ale już nie powróżę dzisiaj.

Gość ja z tobą pogadam;) mam
KAPŁANKA BARBARA ja z tobą pogadam; jestes os. uczciwą. ale masz za słabą wolę zmiany pracy. Musisz trochę nad tym popracować. Mąż ma obecnie jakies problemy w pracy.Ma szanse na zmiane pracy. dziekuje bardzo;) tu nie chodzi o to ze mam słaba wole, ale o to ze boje sie ze jak zmienie prace to z nowej mnie po kilku miesiacach zwolnia, a ja mam zobowiazania kredytowe. a powiedz mi jeszcze jesli mozesz czy maz sam znajdzie prace czy ktos znajomy mu ja zaproponuje/zalatwi... z gory dziekuje!!