Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAPŁANKA BARBARA

Powróżę z kart Tarota

Polecane posty

Gość znudzona zyciem
Czy mamy sznse na związek?co z tego wyjdzie? Joanna 25.12.1985 Tomasz 15.10.1983

Gość Agabag
co z moją praca?

Gość KAPŁANKA BARBARA
szarusia.. Z kart wychodzi jak na dłoni. Jestes obecnie w dobrym związku. Jesli się zdecydujesz na zmianę czeka cię niepowodzenie IX mieczy. Rada: Osądź sprawiedliwie czy aby to co myslisz o tym meżczyżnie jest prawdziew, czy on jest taki jak sobie myslisz. Postaw sąd.

witam czy zdam czekający mnie 7 grudnia egzamin? 01.11.1972

Gość taka jedna z...............
no ja ponawiam \ co mnie czeka w uczuciach w najbl, czasie? bedzie jakis przelom? ewa 28091982,

Gość KAPŁANKA BARBARA
znudzona zyciem Tak. Macie dzuże szanse. III monet pokazuje że teraz masz pozytywne ku temu wibracje. Rydwan pokazuje że szybko spostrzezesz się że wygrałaś i osądziłaś pozytywnie tego mężczyznę. Uwaga na początkowe dogadywanie się i docieranie. To normalne w związku.

Gość jedna z wielu marionetek
witam, jeste samotna, czy cos zmieni sie w moim zyciu, czy poznam tego wlasciwego? Anna, 9.08.86r.

Gość candessia
ja się przypominam ciagle i nic! dasz radę czy mam tu nie czekać i n ie marnować czasu?? czy w najbliższym czasie zajdę w ciążę?? justyna 04.06.1987

Gość pytanie1
A co z moim zatrudnieniem od wiosny? aneta 3,3,77

Gość kaithe535
1 grudnia mam rozmowę kwalifikacyjną - czy dostanę tą pracę? Kaśka 06.03.1980

Gość KAPŁANKA BARBARA
taka jedna z............... Arcykapłan symbolizuje ze ty juz komus cos przyrzekłaś ????? Sluby złożone ??? Masz od tego mężczyzny duże wsparcie. Jest mocnym, odpowiedzialnym mężczyzną. Tu widzę udany związek. Dlaczego pytasz ? chcesz co zmienić ?

jestem sama, nie mam meza ani nikogo, stad takie pytanie

Gość KAPŁANKA BARBARA
SŁUCHAJCIE JA JESTEM JEDNA WAS 30-TU. KAŻDY MUSI CZEKAĆ NA SWOJĄ KOLEJ....

Gość KAPŁANKA BARBARA
taka jedna z............... karty pokazały że jakas przysięga już była. Arcykapłan ma tez drugie znaczenie. Uczciwość.

dziękuję i owszem,dostaje pieniądze i od męża i też dużą pomoc finansową mam od rodziców,ale jeszcze jedno mam pytanie czy skoro czego mnie rozwód to łączy się z moim i dzieci powrotem do Polski??choć miałam nadzieję że zapanuje zgoda w moim małżeństwie(przypomne jeszcze moją date urodzenia Ania22.09.87)

Gość KAPŁANKA BARBARA
kaithe535 Tak pomyslnośc przyniosła ci karta KOŁO FORTUNY oraz KRÓLOWA MONET> . DObra praca i dobry zarobek.

nikomu nic nie przysiegalam,pytam tylko kiedy skonczy sie moja samotnosc, ale chyba nie za bardzo odp pasuje:d dzieki

przypominam sie witam, jestem samotna, czy cos zmieni sie w moim zyciu, czy poznam tego wlasciwego? Anna, 9.08.86r.

Gość KAPŁANKA BARBARA
pytanie1 Ta prac o ktora pytasz to okazja, ednak duzo pracy, wysiłku i suiły bedzie cie to kosztować, jednak dasz sobie świetnie radę. Uwieńczeniem jest IV kielichó. Pozytywne wieści.

Gość candessia
czy w najbliżym czasie zajdę w ciążę?? justyna 04.06.1987

Gość pytanie1
Dziękuje. A co z naszym mieszkaniem,czy korzystniej jest wynająć???

Gość KAPŁANKA BARBARA
candessia Masz duże wsprarcie u męża. Na razie nie widzę tu ciąży. Dużó wsparcia otrzymiesz od przyjaciół. Poczekaj jeszcze trochę.

czy przejdę pomyślnie czekającą mnie 7 grudnia rozmowę-egzamin? 01.11.1972

anka ur18 sierpnia 1981 czy bede miała dzieci w najbliższym czasie? z gory dziekuje za odpowiedz

Gość KAPŁANKA BARBARA
pytanie1 wynajecie. sprzedaż przyniesie jakies konflikty. Poczekajcie troche z ta sprzedażą

przypominam sie witam, jestem samotna, czy cos zmieni sie w moim zyciu, czy poznam tego wlasciwego? Anna, 9.08.86r.

Gość KAPŁANKA BARBARA
ola2 IX buław. Możesz się nie miło rozczarować. Przygotuj się dobrze nie licz na łud szcześćia.

Gość kasiulka25___
12.12.1984 Moja droga obecnie IX kieliczów mówi mi ze nie powinnas narzekac, masz wsparcie rodziny, masz dobra sytuacje rodzinną. Pozytywne ciepło. Dobra systuacja zawodowa. Królowa mieczy. na ktora postawiłam Koło fortuny. Oznacz to ze jestes wdową, samotna kobietą. i teraz uważaj, ale sprawa zakończy się uśmiechem losu. Cesarzowa jako rada : jako kobieta dostojana, zadowolona, pani życia, matka i żona. Oznacza to ze powinnas dążyc do zwiazania sie z kimś. W sposób przemyslany i otwarty na ludzi. Powinno sie dobrze zakonczyc to o czym myslisz.( zgadza sie wszystko w 10000%) Ja tylko jeszcze z jednym pytaniem które mnie bardzo nurtuje.Powiedz mi jeśli tylko możesz ,Czy mężczyzna o imieniu Artur.Czy jest jakaś przyszłość między mna a nim ? Bede bardzo ale to bardzo wdzięczna Przypominam sie ale cierpliwie poczekam sobie w kolejce :)

Gość pytanie1
ile mamy poczekać? Niedlugo sie wyprowadzamy więc chcielibyśmy sprzedać.Jakie kąnflikty to będą?