Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyrodzinna a co

Ma ktoś tak samo?

Polecane posty

Gość antyrodzinna a co

Czy są tu ludzie, którzy byli najgorzej traktowani z całej najbliższej "rodziny"? I ci WSZYSCY krzywdziciele trzymają ze sobą, a Was traktują tak jakbyście nie mieli prawa bronić własnej godności lub tego, aby była jakaś sprawiedliwość? Czy tylko ja tak mam???

Gość antyrodzinna a co
Głównie codzi mi o to, że jak się działa krzywda kozłowi ofiarnemu to ok, ale jak kozioł chciał pokazać rożki jednemu wilkowi, to reszta stada broniła wilka.

Gość antyrodzinna a co
tu nie chodzi o to ze ktos wierzy lub nie wilkowi chodzi mi o to ze cala moja najblizsza rodzina to takie stado wilków, a ja owca (bez praw) :o

Gość antyrodzinna a co
a Ty wiadomo kto mimo zaszczucia umiesz sie bronic, nie dajesz sobie wmowic ze jestes zla, manipulowac soba wsrod tylu wrogow? czy dmuchaja Ci w kasze?

Gość antyrodzinna a co
no wlasnie o to chodzi ze ja przez nich nie moge sie skupic na swoim szczesciu;/ oni mnie ograniczają (moje decyzje) i "matka" nie wykluczam, że by jej odbiło i zabiłaby mnie jakbym tak np wyszla z domu i nie wrocila juz do niego a z nimi nie chciala miec nic wspolnego;/ skoro umiesz skupic sie na swoim szczesciu i masz ich w nosie to jednak umiesz bronic swojej godnosci

Gość antyrodzinna a co
wiadomo kto... mam ochotę pisać z Tobą przez maila... ehh :( a TY pewnie już śpisz