Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patricceee111..

Muszę znaleźć sponsora - nie mam innego wyjścia

Polecane posty

Gość maaaalena
szuka sponsora, żeby pomóc rodzicom spłacić kredyt? :D ciekawe co by na to powiedzieli rodzice... czy by chcieli takich pieniędzy, Nie po to ciężko pracowali i brali kredyt, żeby ich dziecko teraz się sprzedawało.

Rzeczywiście ... Fajne jakby się zakochał. Wtedy zamiast dziwki zmieniłabyś pracę na "żonę bogatego męża".

buuuab - sa ludzie ktorzy zazdroszcza tego ze latwym sposobem zarabiamy spore pieniadze a oni pie prza sie za darmo. bo niby skad ta zawisc? ewentualnie moga nas nienawidzic kobiety ktore boja sie ze ich maz skoczy w bok

Gość buaaaaab
ja nie oceniam i nie wnikam kto dlaczegoi został prostytutką- bo tego nie wiem, jakie mial wczesniejsze zycie, dzieciństwo, wychowanie. Ale prosze, nie dorabiajcie ideologii, ze to jest dobre, słuszne i zdrowe psychicznie- bo znaczy , ze tracicie poczucie rzeczywistosci - i to jest smutne.

jak profesjonalistka - w kliencie nie wolno sie zakochac :D:D

Ja do was nic nie mam, tylko nie chciałbym z taką się związać. Tyle. A zdanie na temat waszej "pracy" mam prawo mieć, tak samo jak na temat polityki, historii, aborcji czy wyższości człogu T-15 nad niemieckim Tygrysem.

Gość Chore społeczeństwo
Słuchajcie dziewczyny a tak wogole to skad bierzecie swoich sponsorow? Wchodzicie na sponsora szukam?I jak odsiewacie bajkopisarzy?

Gość patricceee111..
czytam was i nie wiem co mam myslec :O dalam ogloszenie , bylam wlasnie na czacie , tylko to nie wyglada jak tutaj niektore dziewczyny pisza :O wiekszosc facetow ktora do mnie zagaduje odrazu prosto z mostu sie pyta o zdjecie i ''co lubisz'' ? , jeden 18 latek chciał nawet mi placic ...

Zabawię się w alfonsa. Zrób zdjęcie, zakryj twarz, stwórz konto na odlotach i możesz mieć klientów od nazwiska A do Ż.

Gość patricceee111..
nie wiem , liczylam na poczatku na jakies psotkanie ''zapoznawcze'' gdzies na miescie pogadac poznac sie , a nie odrazu dawaj dupe i jedziemy :/

patriceeee- odpowiadaj na oplacone anonse na sponsoraszukam.pl. nie bierz facetow poniez 37 roku zycia i najlepiej aby byl zonaty bo wtedy nie wykreci numeru gdyz za duzo moze stracic jesli puscisz farbe. zdjecie twarzy wyslij tylko jednemu facetowi z ktorym sie bedziesz miala spotkac

Mają ciebie zapytać czy wolisz dramat od komedii romantycznej? Takie pytania dziwkom nie grożą.

Gość buaaaaab
buuuab - sa ludzie ktorzy zazdroszcza tego ze latwym sposobem zarabiamy spore pieniadze a oni pie prza sie za darmo. bo niby skad ta zawisc? ewentualnie moga nas nienawidzic kobiety ktore boja sie ze ich maz skoczy w bo Jaka zawisc? To raczej wspolczucie,ze sie widac nie mialo dobrych wzorców w rodzinie,oparcia, milosci, ze nikt nie tlumaczyl , co dobre a co zle, ze na przykladzie bliskich nie mozna bylo zobaczyc ,ze normalną praca i ambicjami mozna osiagnac wszystko - bo mozna. To,ze za zadne pieniadze nie poszlabym z obcym facetem, wynika pewnie z faktu,ze zawsze wokól siebie mialam przyklady, jak sobie inaczej w zyciu dorze radzic.

Gość Chore społeczeństwo
Patricee1 tam nie ma sensu wchodzic,sami gawedziarze a fotek darmowych nie wysylaj,po co Ci to?Jesli facet od razu chce fotke jest zwyklym zbieraczem fotek.Ja daje ogł na sponsoraszukam.pl to kosztuje 30zl ale jerst raczej skuteczne,podaj w kontakcie nr tel to bedziesz miala pewnosc ze dzwonia w miare konkretni faceci.

Gość rozumiemciebie
wiekszosc studentek ma teraz sponsora i to nie tylko w kraju bo i za grancia,wydawalo by sie ze tam nie musza ,ale prawda jest taka ze wszedzie studia kosztuja i jest ciezko,rozumie autorke,niestety winic mozna tylko za to rzad,jak czlowiek chce sie uczyc to kasy nie ma

nie wiekszosc ,ale duzy procent ... te z duzych miast robią to dla luksusu ,albo dla jaj , bo kolezanka zrobila a te ktore przyjechalyy np do stolicy zeby im dorownac z dwojga zlego lepszy staly sponsor niz codziennie nowy facet w burdelu

Gość sdfgsdfhgsjd
rozumiemciebie wiekszosc studentek ma teraz sponsora i to nie tylko w kraju bo i za grancia,wydawalo by sie ze tam nie musza ,ale prawda jest taka ze wszedzie studia kosztuja i jest ciezko,rozumie autorke,niestety winic mozna tylko za to rzad,jak czlowiek chce sie uczyc to kasy nie ma Kurwa a studenci co mają powiedzieć jak kasy nie mają,też mają zacząć sponsorki szukać??No pojebało was już do reszty :P

a co to jest w ogóle poczucie rzeczywistości??? bzdura. jeden żyje w takiej rzeczywistości, inny w innej. Każdy żyje jak chce, nie mów, że to że ty żyjesz moralnie jest jedyną słuszną rzeczywistością. a jesli chodzi o to co jest zdrowe psychicznie...uważasz że wylewający swoje żółcie moralnie zdrowy frustrat ma wszystko pod kopułką ok??

Nie sądzę. Uważam, że robi to duży procent (ale nie większość), ale ładnych studentek. Są jeszcze przeciętne i brzydkie. Te co robią to dla jaj wogóle mają nasrane w głowach, jeszcze te biedne człowiek może zrozumieć.

Gość buaaaaab
no tak, wina Tuska,ze jest prostytuacja HEHEHE. Nie bylo Tuska, byla prostytucja. Dlaczego teraz tyle prostytutek studentek? Bo kazda panienka jest "studentka" w wyzszej szkole czegokoliwek w Pcimiu, za która w doatku musi płacic. Takie to studentki. Znam mnostwo stduentek z prawdziwego zdarzenia, ktore niezle dorabiaja sobie korkami, praca w biurach projektowych itp - - bo cos potrafią.

studenci tez szukaja sponsorek :) tu na forum był żigolak , chwalil sie swoja profesją :classic_cool: i namowil dwoch kolegow

Gość Chore społeczeństwo
Ni Stalingrad idioto,ja rozmawiam o tym czy lubimy bardziej filmy J.Jarmusha czy S.Lee ale ty pewnie nie słyszales o takich tworcach kina,wydaje ci sie ze to jacys producenci parowek:)Widac jakie dno intelektualne z ciebie i to sfrustrowane

Czy ja uważam swoje zdrowie psychiczne za w pełni sprawne? Nie za bardzo ... Ale co to ma do rzeczy? Fakt, powinienem może bloga załozyć. Tylko tutaj mogę przyjąć krytyczną uwagę.

buaaaaab - takich studentek jest malo :O masakre zrobil film galerianki , mial uczyc a co zrobil ? bylem na tym filmie w kinie , jeden wielki śmiech :D mozna zrobic test wejsc na czat i sprobowac zaproponowac kase , malo ktora odmowi , zalezy jaka cena i zakres ''uslug ''

Gość buaaaaab
jesli chodzi o to co jest zdrowe psychicznie...uważasz że wylewający swoje żółcie moralnie zdrowy frustrat ma wszystko pod kopułką ok? to tacy sa wlasnie klienci prostytutek - frustrat , ktorego"zona nie rozumie":) , bo złą sobie znalazł.

buuuuab- nie zawisc a wspolczucie? to dosyc dziwnie jest wyrazane przez tych niby wspolczujacych, wulgaryzmy itp;) ja nie mowie ze ty jestes zawistna, ale masa osob jest. ja tam nie chce wspolczucie bo jestem happy i wzorce nie maja w moim przypadku niczego do rzeczy- robie to co chce robic i z kim chce robic :) tak jak juz kiedys wspomnialam KAZDY SIE PIER DOLI ALE TYLKO MADRZY SIE PIER DOLA ZA KASE